Маринчик сказав(ла):Іра? Юрковська? Розірве вона... А на рахунок УТЦ, то в нас там кожен понеділок проходять ігри, ти що, будеш кожного разу писати?
Angel_ButterFly сказав(ла):Сьогодні на 2 години в СК(спорткомплекс) відбудуться змагання з Валейболу дівчат з командою хлопців з іншого міста(непам"ятаю якого) приходьте вболівайте)))
FoLtOn сказав(ла):Волейбол-це цікавий вид спорту,який потребує довгих трєнєровок,я раніше 2 роки ходив на волейбол,у мене з'явилися нові друзі,це так само як і інші види спорту,їздиш,та находиш різних друзів,мені дуже подобається волейбол,всім раджу піти на трєнєровкі та спробувати,може у вас все вийде.
ОК!!!!_Oftimus_Prime_ сказав(ла):Не обіжайтесь це лише моя пропозиція.
_Oftimus_Prime_ сказав(ла):Да чувачок може й стоїть спробувати но краще дівчат ніхто не вмїє грати. Просто це все: ну там всякі фінти прижки і т.д. дівчати сприймають дуже легко. Ну а от хлопцям я би радив зайнятися чимось інадшим. Ти хочеш сказать шо девчонки играють лучше пацанов?я тебя уверяю ти сильно ошибаешся.Сколько я играл девчонки никогда у меня и моей каманди не выигрували.
Возьмите меня з собой Льонь, я хорошая волейболистка:-[leon сказав(ла):Давайте в суботу в часиков 6, а где встречаемся???
_Oftimus_Prime_ сказав(ла):Да чувачок може й стоїть спробувати но краще дівчат ніхто не вмїє грати. Просто це все: ну там всякі фінти прижки і т.д. дівчати сприймають дуже легко. Ну а от хлопцям я би радив зайнятися чимось інадшим.
Ти колись зайдеш до мене на игру чи ни.Хлопци також дуже класно грають я бачила паро игор кстати вони були просто клас.Ще мени подобаються як играють наши Нетишинськи вони просто
ти собі думай шо хочеш, а Іруні, як ти виражаєшся, передай, шо вона не пуп землі, а просто високої думки про себе, надто високої_Oftimus_Prime_ сказав(ла):На мою думку і по розмовам Іруні в тій команді ду вона грала проти УТЦ не має підходящих гравців.
_Oftimus_Prime_ сказав(ла):Заходив на 20 хв. Бачив вроді нічо.
а у хлопців це дуже непогано виходить і вони грають не гірше нас, я б навіть сказала навпаки_Oftimus_Prime_ сказав(ла):Ну а от хлопцям я би радив зайнятися чимось інадшим.
Лапочка сказав(ла):Как самочуствие после игри. ДЕВЧОНКИ ВИ СУПЕР
добавлено через 2 минуты
Лапочка сказав(ла):ЧЕРНИВЦЫ ОТСТОЙ!!!!!!!!!!!! ПРАВДА МАРИШКА
добавлено через 43 минуты
ДЕВКИ ТРЕНИРУЙТЕСЬ ПОТОМУ ЩО МИ НА СЛЕДУЩЕЙ НЕДЕЛЕ ЕДЕМ В РОВНО.И ИГРАЕМ ПРОТИВ РЕГИНКИ МИ ДОЛЖНИ ИХ ПОРВАТЬ. МАРИН ЯК ТИ ДУМАЕШ МЕНИ ГРАТИ ЗА ВАС ЧИ НИ?ПИСЛЯ ТОГО ЩО ЗРОБИВ КУЗЯ
добавлено через 10 часов 12 минут
ПОКА ДЕВЧОНКИ И ПАРНИ ЗАНИМАЙТЕСЬ СПОРТОМ И НЕЖАЛЕЙТЕ ПОТОМУ, ЩО СПОРТ ЭТО ЖИЗНЬ!!!!!!!!
Рома сказав(ла):Сколько я играл девчонки никогда у меня и моей каманди не выигрували.
Лапочка сказав(ла):Ти колись зайдеш до мене на игру чи ни.Хлопци також дуже класно грають я бачила паро игор кстати вони були просто клас.Ще мени подобаються як играють наши Нетишинськи вони просто
Маринчик сказав(ла):ти собі думай шо хочеш, а Іруні, як ти виражаєшся, передай, шо вона не пуп землі, а просто високої думки про себе, надто високої
і як це ти зайшов мені цікаво?спеціально для тебе відкрили балкон?
а у хлопців це дуже непогано виходить і вони грають не гірше нас, я б навіть сказала навпаки
Маринчик сказав(ла):добавлено через 3 минуты
Вітаю наших дівчат з 2-им місцем на Відкритій Першості області, яка проходила у місті Кам'янець-Подільський!
1.Нагорна Марина
2.Сіровська Катя(Баттерфляйка )
3.Масолова Настя(Бандітка )
4.Яцкова Таня(Таню_Ха )
5.Юрковська Іра
6.Міщенко Катя(Катерінка )
7.Мазур Настя
8.Дратвінська Іра