А якого року народження?Маринчик сказав(ла):Закінчився V-ий традиційний міжобласний турнір між хлопцями. Привітаємо переможців:
1-ше місце - КДЮСШ-93 (Київ)
2-ге місце - ДЮСШ №2 (Чернігів)
3-тє місце - Лучеськ (Луцьк)
А наша КДЮСШ зайняла 5-те місце...
Вітаємо!
це шо вже Кієв сильніший став!!!гг... капєц,коли ше я ходив то виривали Кієв!!!!Angel_ButterFly сказав(ла):от 92 до 94 все)
А нашо мені себе хвадить?я просто сказав!!!а солома і філя ходять ше?Маринчик сказав(ла):ти тіпа себе зараз похвалив?
и я..... То паехали! чо ты)) Любка тоже хочет)) у неё там свой парень)) поехали) чо ты))Маринчик сказав(ла):Р.S.Катюх, я хочу в Новоград...
а ты кто? хм... скинь дета фотку)) так интересно))) валейбалист))V@mpire сказав(ла):коли ше я ходив
Супер катюхоооооооооооооооо !Angel_ButterFly сказав(ла):Вот вам команды 1 фотка - Киева, 2 фотка - Чернигова и наша)) полюбуйся))
Лапочка сказав(ла):то хоче подивитися приъжайте до ДЮСШки у Костополь
ПридАтель! прИдАтель!! козАА! нас кидануула! всьо! шах и мат! пшла))))Лапочка сказав(ла):Костополь де я буду играть
Angel_ButterFly сказав(ла):Сообщение от Лапочка
Костополь де я буду играть
ПридАтель! прИдАтель!! козАА! нас кидануула! всьо! шах и мат! пшла))))
Та мы.... здуем))) та лано! не падаем духам! еси выиграем это будет чудо))
Пра? КапитанШО!!! Мариш! Настён! та не валнуйтесь атк нащот соревнований) шо бут то бут))) всё атметим)) и проигрыш и пабеду)) шо бут то и бум атмечать))
нєа)))Angel_ButterFly сказав(ла):Та мы.... здуем)))
гг...ше не визначилась хто капітан? та ми й самі без понятія)))))) двоє будем команду строїть, правда, Насько? і двоє від Кузі получать)))))))))))))))))))Angel_ButterFly сказав(ла):Пра? КапитанШО!!! Мариш! Настён!