Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Вы даже были?!Ого, я удивлена.Пасибки вам :-* Только чё так тихо?Надо было болеть за нас, кричать там типа "очко"! =))
Хоть мы и выиграли, но всё же, это были малыши...У меня такооооой синяк на ноге.Зать после меня пол в СК чистый
Чого ти так думаєш шо ти там така... Та мхароша гра була мені сподобалось, Нетішинські дівчата Молодці виграли в Кам'нець подольська. Я так і думав шо ти була під 5 - м номером.
Пасибки, Рома.:-[ :-*
И ещё.Я вам обещала сказать когда у нас в Нетешине турнир.так вот.01.06.-02.06. в СК города Нетешина будет проходит турнир между девочками Нетешина, Ровного, Оженино и Славуты(или Новограда, не помню, ссори).Приходите, плиз.Поболейте за нас.НАМ НУЖНА ВАША ПОДДЕРЖКА!!!!!!!
добавлено через 1 минуту
Ездили сегодня в Славуту на соревнования.Блин, продули.Но такая жара была, кошмар!А мы ещё и на улице играли.Теперь представьте себе!*TIRED*
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.