Зловживання вознюка-депутата та директора кп нмр тц

  • Автор теми Kino
  • Дата створення

Чи потрібно звільнити О.Вознюка-депутата з посади директора КП НМР ТЦ?

  • Так, по ньому тюрма плаче

    Голосів: 23 50.0%
  • Ні

    Голосів: 21 45.7%
  • Мені байдуже, нехай далі грабить нас і наше майно

    Голосів: 2 4.3%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    46

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
Історія злетів та падіння Олега Вознюка до болі нагадує аналогічну історію із відомого мультика.
Всі ми пам"ятаємо як йому довірили авансом крісло секретаря НМР. Трішки поварившись в місцевій політичній кухні, він вчасно зрозумів, що його успіх можливий лише при зраді тих людей і партії, яка його завела в місцеву владу, що він і зробив без будь-яких угризінь відсутньої совісті. Все як в мультику: блискавична кар"єра ціною зрад, підстав та інтриг. І ось очікувана винагорода - крісло директора Торгового центру, зарплатня значно більша за мерську, яку собі сам призначає та грошові ресурси, які сам визначає чи показувати їх чи максимально приховувати одночасно розтринькуючи їх на свій розсуд. Та оскільки занадто до цього він обплямився, потрібно було трішки й працювати на результат-показуху, щоб зловживання покривати. Що і робив успішно. Варто почитати його останні сльозливі статті:

Люди знають мене не по лозунгам, а по ділам. Я не політик, обіцянки не мій профіль, мені до душі клопітка і старанна праця. Приємно робити діло, котре приносить користь місту. В своїй діяльності директора Торгового центру я завжди діяв в інтересах нашого спільного майна, примножував та модернізував його як міг, виходячи з наявних ресурсів і можливостей. Мені не зачутками відомо, що таке забезпечення життєдіяльності цього складного об’єкту та прилеглої території. Я свідомий місії, котру довірили мені депутати і до кінця буду захищати та примножувати майно громади.

До цих пір інстинктивно сльози біжать, йому би книжки писати. А про примножування, як кажуть, попав в десятку: не один рік множив майно і кошти на "0" та все собі та компаньйонам на користь, мабуть наставник Мельничук в кріслі зама його цього вчив, той не одну собаку з"їв ще на ЖКО.

Варто придивитись на депутата-фахового юриста Вознюка, який в своїй статті клявся, що: "Як депутат міської ради я зобов’язаний діяти в інтересах громади і відстоювати рівність усіх перед законом, незалежно від статків та соціального статусу, приналежності до політичної партії чи неформальних груп."
Придивитись по результатам роботи депутатської комісії, яка перевіряла роботу Вознюка і склала звіт про результати:

1. Пунктом 3.2 Рішення виконавчого комітету НМР від 12.09.2013 р. №290/2013 «Про виконання фінансового плану КП НМР «ТЦ» за перше півріччя 2013 року», зобов’язано КП НМР «ТЦ» до 25.10.2013 р. надати на розгляд та затвердження виконавчого комітету НМР фінансовий план підприємства на 2014 р.

Фінансовий план підлягає затвердженню до 1 вересня року, що передує плановому, якщо інше не передбачено законом. За несвоєчасне подання на розгляд, погодження або затвердження річного фінансового плану та звіту про його виконання посадові особи державного комерційного підприємства несуть адміністративну відповідальність, установлену законом (ст.164-2 КУпАП).
Керівником «ТЦ» та виконавчим комітетом НМР ця вимога не виконана, оскільки затверджений фінансовий план підприємства на 2014 рік відсутній.

Відповідно до п.8. ст.75 ГК Державні комерційні підприємства утворюють за рахунок прибутку (доходу) спеціальні (цільові) фонди, призначені для покриття витрат, пов'язаних з їх діяльністю:
- амортизаційний фонд;
- фонд розвитку виробництва;
- фонд споживання (оплати праці);
- резервний фонд;
- інші фонди, передбачені статутом підприємства.

Порядок використання цих фондів визначається відповідно до затвердженого фінансового плану. Всупереч цієї вимоги підприємство всі премії, доплати та інші заохочувальні виплати проводило за рахунок собівартості наданих послуг та інших поточних витрат, а не зі спеціально утвореного за рахунок прибутку фонду споживання. В результаті цього порушення бюджет міста Нетішин недоотримав належні кошти у розмірі 15% від чистого прибутку. Розмір цих збитків можна встановити лише після проведення повної ревізії фінансово-господарської діяльності підприємства.

Підприємство не дотримується вимог зазначеного порядку складання фінансових планів, зокрема, не передбачає кошти для здійснення капітальних інвестицій та не формує фонди економічного стимулювання, які мають створюватися за рахунок прибутку.

Відповідно до п.7 Статуту Підприємства порядок використання прибутку має встановлювати виконавчий комітет міської Ради.

Наразі Підприємство витрачає кошти, джерелом яких є отриманий прибуток, без будь-яких погоджень з органом управління майном чи його виконавчим комітетом.

2. Підприємство своїми наказами, які складалися щомісяця, виплачувало доплати у розмірі 30% посадового окладу за особливий характер роботи, що не передбачено колективним договором.

Згідно наданого комісії аналізу структури заробітної плати по Підприємству за 2013 рік виплачена надбавка у розмірі 126 332,47 грн. та згідно аналізу структури заробітної плати по Підприємству за 2012 рік з квітня по грудень 2012 року виплачена надбавка у розмірі 108 184,42 грн.
Отже, за цей період виплачені надбавки, які не передбачені колективним договором в розмірі 234 518,89 грн. З врахуванням сплаченого єдиного соціального внеску у розмірі 36,77%, загальна сума безпідставно витрачених коштів за цей період становить 320 751,49 грн. Такі дії посадових осіб підприємства також містять формальні ознаки злочину передбаченого ст. 364 КК України.

3. В штатному розписі КП НМР «ТЦ», який погоджений секретарем Нетішинської міської Ради VІ скликання, встановлений місячний фонд оплати праці по Підприємству, в який не включені надбавки та премії.

На Підприємстві суми нарахованої та виплаченої премії віднесені до витрат операційної діяльності.

Згідно із п.п.1.2 п.2 Розділу VІ Положення «Про порядок бухгалтерського обліку окремих активів та операцій підприємств державного, комунального секторів економіки і господарських організацій, які володіють та/або користуються об’єктами державної, комунальної власності», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 19.12.2006 р. №1213, сума нарахованої працівникам винагороди, допомоги, премії тощо, яка обчислена відповідно до законодавства, установчих і розпорядчих документів з прибутку попереднього звітного кварталу (року) відповідно до фінансового плану відображається у бухгалтерському обліку як прибуток, використаний у звітному періоді. При цьому розпорядчим документом Підприємства має бути визначено застосування порядку виплат, які здійснюються за рахунок прибутку (у тому числі визначити їх вичерпний склад).
Тому, на думку комісії, виплати з фонду оплати праці, які не затверджені у штатному розписі та виплачувалися відповідно до Положення про преміювання персоналу, що розроблено на підставі Закону, який втратив чинність, можуть бути розцінені як безпідставно виплачені кошти.

Сума премії згідно аналізу структури заробітної плати по Підприємству за 2012 рік за червень-грудень 2012 року складає 37 792,44 грн. Сума премії, що нарахована за 2013 рік згідно аналізу структури заробітної плати по підприємству за 2013 рік складає 101 131,50 грн. З врахуванням сплаченого єдиного соціального внеску у розмірі 36,77%, загальна сума витрат підприємства на виплату премій складає за цей період 190 006,27 грн. Наведені дії посадових осіб підприємства також містять формальні ознаки злочину передбаченого ст. 364 КК України.

Такі самі порушення допущені при виплаті тринадцятої зарплати та винагороди за вислугу років. Ці виплати передбачені у фінансовому плані Підприємства як виплати, які проводяться за рахунок собівартості послуг та інших поточних, хоча мають проводитися за рахунок прибутку та Положення про ці виплати, розробленого згідно Закону України «Про підприємства України», який втратив чинність з 01.01.2004 р.

4. Працівникам підприємства безпідставно надавалися компенсації за невикористану відпустку за попередні роки. Посадові особи підприємства порушують вимоги законодавства і при наданні працівникам додаткових відпусток.

5. Постановою Нетішинського міського суду від 10 лютого 2014 р., директора КП НМР «ТЦ» Вознюка О.В. за порушення законодавства про працю та загальнообов’язкове соціальне страхування КП НМР «ТЦ» визнано винним у вчиненні правопорушення передбаченого ч.1 ст. 41 КУпАП.

6.
- при введенні в експлуатацію 15.10.2013р. теплолічильника, його строк експлуатації визначили 4 роки
- при введенні в експлуатацію 15.07.2013р. детектора RО-12 – 5 років
- при введенні в експлуатацію 15.07.2013р. лічильника NР-06ТДММЕ3FD – 5 років
- при введенні в експлуатацію 04.06.2013р. кондиціонера – 5 років
- при введенні в експлуатацію 30.05.2013р. кондиціонера – 3 роки
- при введенні в експлуатацію ноутбука DELLInspiron № 5110(210-35800blk) – 3 роки.

Амортизація по Підприємству згідно Наказу про облікову політику нараховується прямолінійним методом та ліквідаційна вартість основних засобів не визначається, тому після закінчення терміну експлуатації таких об’єктів вони повністю амортизуються, та можуть бути списані Підприємством самостійно з балансу без отримання згоди на списання з міської ради відповідно до п.7 Статуту комунального підприємства Нетішинської міської ради, що затверджений Рішенням 12 сесії міської ради від 26.12.2006 р. №5.

В п.3 Наказу про облікову політику передбачено, що для визначення чистої реалізаційної вартості дебіторської заборгованості на дату балансу створювати резерв сумнівних боргів. Це положення наказу на Підприємстві не виконується, резерв сумнівних боргів не розрахований, хоча на Підприємстві обліковується дебіторська заборгованість, що не була погашена протягом року та може бути визнана сумнівною.

Це така дебіторська заборгованість: Ситник О.Л. – 169 948,41 грн. і т.д.

7. 21.03.2013 р. КП НМР «ТЦ» було укладено Договір оренди №21.03.13.-074 індивідуально визначеного майна що належить до комунальної власності територіальної громади
м. Нетішина з фізичною особою-підприємцем Антощук Вікторією Сергіївною, в якому розташовано магазин «Фієста».
Станом на 05.03.2013 р., згідно Актів звіряння взаємних розрахунків за період: 01.03.2013 – 05.03.2014 р., заборгованість підприємця за оренду приміщення становила 34702.87 грн. та 15.464.52 грн. за комунальні послуги, а всього – 50167.39 грн.
Під час роботи комісії, після направлення підприємцю претензії, нею одноразово сплачено платіж в сумі 25000 грн.

Підприємством було укладено Договір оренди приміщення з СПД Нестерчук Г. Після утворення заборгованості підприємця перед КП НМР «ТЦ» в розмірі 5000 грн., підприємство звернулось до суду з заявою про розірвання договору і виселення з приміщення. Надання розстрочки по сплаті оренди підприємством не розглядалась. Наразі приміщенні вільне.

Не зважаючи на державні гарантії рівності підприємців, наведені приклади свідчать про упереджене ставлення керівника підприємства щодо одного підприємця, який заборгував 5000 грн. і абсолютно інше – сприятливе ставлення до підприємця який заборгував підприємству 50167.39 грн.

8. Підприємством постійно закуповується скретч-карти та роздаються працівникам. Мобільних телефонів на балансі Підприємства протягом 2013 року не було, крім телефону, який був списаний. В цілому за 2013 рік було закуплено скретч-карт на суму 5 тис. грн. Крім того оплачувалися кошти на поповнення телефонів через термінал. Наприклад, 18.12.2013 р. на суму 60,00 грн. Згідно Договору поставки №2736-00578 від 24.11.2013 р. підприємством придбано термінал (моб. телефон), чохол та картку пам’яті, на загальну суму 1700 грн. Проте на баланс підприємства зазначені товарно-матеріальні цінності не оприходовані.


9.
07.05.2012 р. підприємством з Фізичною особою-підприємцем Чувпенюк Сергієм Васильовичем укладено договір про надання юридичних послуг.Згідно умов договору від 07.05.2012 року (пункт 6.2) даний договір втрачав свою чинність 31.12.2014 року і жодна із сторін не виявила бажання припинити дію договору, то не було ніяких правових підстав його розривати та укладати 02.01.2014 р. новий аналогічний Договір.Новим Договором безпідставно покладено на КП НМР «ТЦ» обов’язок сплати відповідно до пункту 4.6., при односторонній відмові Замовника від цього Договору, Виконавцю шестикратну суму, яка передбачена в п.4.1. цього договору, що становить 21 000,00 (двадцять одна тисяча ) грн. (6х3500) неустойки, які оплачуються Замовником протягом 3 (трьох) днів з моменту відмови Замовника від цього договору. Договором передбачено обов’язок замовника сплати виконавцю непропорційно великий розмір коштів у разі його відмови від договору, проте не встановлено аналогічної санкції для виконавця в разі дострокового розірвання договору на його вимогу.Таким чином з Договору від 02.01.2014 р. в діях керівника вбачається надання ФОП Чувпенюку С.В. фінансових переваг, в порівняні з очолюваним ним підприємством.

До 04.04.2013 р. ФОП Чувпенюк С.В. орендував у Підприємства приміщення, але відповідно до наказу від 04.04.2013 р. № 62 цей договір оренди за заявою ФОП був розірваний.

За інформацією, яка надана комісії, ФОП Чувпенюк С.В. після терміна, з якого був розірваний договір оренди, продовжував використовувати приміщення, меблі та користуватися ноутбуком, принтером, юридичною літературою, що були надані йому для роботи згідно розпоряджень та Наказу директора.

На підставі п.3.4 договору замовник відшкодовує виконавцю всі витрати, пов’язані з виконанням даного договору, окремо згідно поданого виконавцем звіту.

Додатково до суми винагороди, що передбачена в договорі, Підприємство виплачувало через касу витрати на проїзд по справах Підприємства на підставі наданих авансових звітів.

Договором не передбачено обов’язок замовника забезпечити виконавцю робоче місце для виконання його функцій та надати в безоплатне користування майно Підприємства.

Комісія застерігає про можливі негативні податкові наслідки за фактом безоплатного надання в користування приватному підприємцю майна Підприємства. Директор ТЦ порушив п. 6 Статуту підприємства щодо збереження майна підприємства уклавши даний договір та передавши в користування для ФОП Чувпенюка С.В. ноутбук.

Обов’язку підприємства надавати ФОП Чувпенюку С.В. в безоплатне користування майно підприємства не передбачено ні Статутом підприємства і ні контрактом укладеним з керівником підприємства.
01.06.2012 р., в період дії Договору на надання правових послуг укладеного з ФОП Чувпенюком С.В., підприємством було укладено аналогічний Договір з ПП «Професійний правозахист» в особі Мазура А.П.

15.11.2013 р., в період дії Договору на надання правових послуг укладеного з ФОП Чувпенюком С.В., підприємством укладено з юристом Калабським С.В. договір про надання правової допомоги.


10.
У серпні-вересні 2012 р. на Підприємстві проводився поточний ремонт кабінету та приймальні головного інженера.

Згідно довідки про вартість виконаних будівельних робіт за серпень 2012 р. типової форми № КБ-3 генпідрядник ТОВ «Сварог-Агробуд» виконали поточний ремонт кабінету головного інженера на суму 22 425,60 грн.

Згідно довідки про вартість виконаних будівельних робіт за вересень 2012 р. типової форми № КБ-3 генпідрядник ТОВ «ДАМАС і Ко» виконали поточний ремонт приймальної головного інженера на суму 24 996 грн.

Загальна вартість робіт по поточному ремонту приміщень площею 40 кв. м складає 47 421,60 грн.

Оскільки ремонт у приміщеннях, що займає служба головного інженера, виконали різні будівельні компанії, комісія відмічає, що з метою виявлення можливого завищення обсягу будівельних робіт та витрат, до оцінки виконаних будівельних робіт необхідно залучити інженера-будівельника.

11.
На територіїпідприємства розміщено 75 павільйонів, придбані приватними підприємцями у одного виробника – Фрідріх А.А. (м. Острог). З пояснень підприємців, адресу виробника їм повідомляв директор підприємства, який гарантував виділення місця лише в разі виготовлення кіоску саме вказаним ним підприємцем. Вартість павільйонів становить в середньому 19500 грн. Вартість установки – 600 грн. З цього приводу підприємці звернулись до Нетішинського МВВС з заявою про кримінальне провадження. Провадиться перевірка.

Крім того 2 павільйони розміщено за межами території підприємства. Проте кошти за використання землі що належить міській раді, безпідставно надходять у касу підприємства.

12. На рампіпідприємства знаходяться 3 (три) холодильні камери, 2 з яких обладнані вентиляторами. Власники холодильних камер не зголосились. Прилади обліку спожитої холодильними камерами електроенергії (електролічильники) відсутні, що завдає підприємству шкоду.

13.
Підприємством здійснюєтьсядіяльність по наданню площ для розміщення реклами.

Комісією було отримано, проаналізовано та перевірено на відповідність вимогам чинного законодавства 17 договорів укладених КП НМР «ТЦ» на розміщення рекламного щита. Комісією встановлено наступне:

Заборгованість ПП Антощук Вікторії Сергіївни на користь КП НМР «Торговий центр» по оплаті за розміщення реклами станом на 05.02.2014 р. склала 1800 грн. (договір № 62 від 25.04.2013 р.) заборгованість нарахована з 01.03.2013 р., пояснити розбіжності ніхто не зміг, ніхто не зміг пояснити і підстави цих нарахувань, вони відсутні і в акті звірки.
І що є суттєвим, керівник підприємства скориставшись службовим становищем в порушення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» присвоїв владні повноваження органів виконавчої влади щодо вчинення даних правочинів в частині надання дозволу на розміщення реклами. Діями керівника порушено вимоги Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», Постанова Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами»

14.
11.11.2013 р. підприємством укладено з ТОВ «ДАМАС і Ко» Договір № 11/11-Р виконання робіт. Згідно договору ТОВ «ДАМАС і Ко» зобов’язувався в строк до 04.03.2014 р. виконати роботи по поточному ремонту холодного водопостачання і пожежного водогону підприємства.
В якості авансу Виконавцю перераховано кошти в сумі 50 000 грн. Станом на 27.03.2014 р. роботи не розпочаті. Отримані Виконавцем кошти, підприємству не повернуті. Вимога про сплату штрафу в розмірі 20% (10 000 грн.) від отриманих виконавцем коштів відповідно до п.6.2 Договору, підприємством не пред’явлена.

На останок не гріх знову згадати слова цього Крадія із його статті:

Розраховую на підтримку орендарів Торгового центру, підприємців, мешканців міста, депутатів, секретаря міської ради котрим не байдуже, що завтра буде з нашим спільним комунальним майном. Не стійте осторонь нашої спільної проблеми, бо завтра може бути пізно. Завтра Торговий центр може бути в чужих руках.
З повагою Директор КП НМР «Торговий центр» Олег Вознюк​
З огляду на це все давайте порадимось, як ми в майбутньому можемо цьому протистояти, невже не чисті на руку депутати і далі нас грабуватимуть?
 

Айболит

Користувач
Реєстрація
20.03.14
Повідомлення
41
Репутація
62
А мне понравился этот опус. Видно как старалась аффтар, подбоченила головку и давай размалевывать буквы в предложениях. Жалко что зеленки мало, было бы по весеннему. Не находите?
А еще мне нравится полистать на ночь сказки бабы Омельчук. Э-эх... такая сказочница была эта баба =) и дешевые дома строила 20 квартирные за свои сбережения, и советы старейшин вместе с молодцами созывала, и кинотеатры возводила, и орду коммунальных предприятий создавала, да и с отравленными детишками и их родителями разобралась, даже денежную компенсацию им обещала... наверное выплатила.
Был у этой бабы братишка дурочек, а че дурачек? так эта баба Омельчук говорила ему не пей дурачек водочку, не приставай к добрым людям, а то козленочком станешь. Не послушался дурачек, стал к людям приставать, да и водочку в своем стойле не только продолжал пить но и другим толкать. И превратился он в длиннорогого козла.
Сказка вся, сказка вся, сказка кончилася! Кто понял, молодец! Кто не понял,...
 

Володька

Користувач
Реєстрація
27.06.12
Повідомлення
16
Репутація
16
Ох і молодець Валєрчик. Нема чим тобі занятися. Краще займись роботою для громади, а не поливанням бруду.
 
  • Подобається
Реакції: Айболит

Игорь.

Користувач
Реєстрація
26.05.10
Повідомлення
20
Репутація
5
Ох і молодець Валєрчик. Нема чим тобі занятися. Краще займись роботою для громади, а не поливанням бруду.
Як на мене, це і є робота для громади. Комісія виявила чимало фактів зловживань, недбальства до яких причетні не тільки один депутат Вознюк, але й депутати від Батьківщини Антощук та Калабський. Чого на Антощук в суд не подавався позов про розірвання договору за несплату 50 тис.грн. по оренді? Чого ця депутатка не сплачує за свою рекламу? І в той же час Вознюк викидає на вулицю дрібних підприємців, що заборгували по оренді 1000 грн. Цікаво чи сплатить Антощук пеню та штрафи за річну затримку 50 тис.грн. для ТЦ? А Калабський, очевидно користуючись своїм становищем, вирішив завдяки Вознюку підзаробити нічого не докладаючи. В місті є чимало юристів, чого Вознюк (юрист) з ними не уклав договори? Відповідь проста-вони не депутати і не впливають на прийняття рішень радою та виконкомом! Ось вам кругова корупція і захист інтересів не громади, а кишенькових інтересів депутатів!

І найбільше питання до Вознюка чого він не стягує із депутата Ситника борг 170 тис.грн.? За час, протягом якого цей депутат не сплатив свій борг, мала набігти чимала пеня та штрафи. І на сьогодні ця сума була б не меншою, яку стягують всім світом із Преподобного!!!

На якій підставі Вознюк здав для Ситника нову площу в ТЦ, коли підприємець-депутат має такий значний борг? Це так депутати сприяють прибутковості комунальних підприємств, а значить наповненню місцевої казни???

А тепер уявімо як будуть голосувати депутатські групи по питанню зняття Вознюка з посади директора, коли половина з Батьківщини, вся група Вознюка та група "за рідне місто" корупційно пов"язані із Вознюком і спільно доять ТЦ, а значить і місто?
 

Володька

Користувач
Реєстрація
27.06.12
Повідомлення
16
Репутація
16
Як на мене, це і є робота для громади. Комісія виявила чимало фактів зловживань, недбальства до яких причетні не тільки один депутат Вознюк, але й депутати від Батьківщини Антощук та Калабський. Чого на Антощук в суд не подавався позов про розірвання договору за несплату 50 тис.грн. по оренді? Чого ця депутатка не сплачує за свою рекламу? І в той же час Вознюк викидає на вулицю дрібних підприємців, що заборгували по оренді 1000 грн. Цікаво чи сплатить Антощук пеню та штрафи за річну затримку 50 тис.грн. для ТЦ? А Калабський, очевидно користуючись своїм становищем, вирішив завдяки Вознюку підзаробити нічого не докладаючи. В місті є чимало юристів, чого Вознюк (юрист) з ними не уклав договори? Відповідь проста-вони не депутати і не впливають на прийняття рішень радою та виконкомом! Ось вам кругова корупція і захист інтересів не громади, а кишенькових інтересів депутатів!

І найбільше питання до Вознюка чого він не стягує із депутата Ситника борг 170 тис.грн.? За час, протягом якого цей депутат не сплатив свій борг, мала набігти чимала пеня та штрафи. І на сьогодні ця сума була б не меншою, яку стягують всім світом із Преподобного!!!

На якій підставі Вознюк здав для Ситника нову площу в ТЦ, коли підприємець-депутат має такий значний борг? Це так депутати сприяють прибутковості комунальних підприємств, а значить наповненню місцевої казни???

А тепер уявімо як будуть голосувати депутатські групи по питанню зняття Вознюка з посади директора, коли половина з Батьківщини, вся група Вознюка та група "за рідне місто" корупційно пов"язані із Вознюком і спільно доять ТЦ, а значить і місто?


Якщо в його діях і є хоч одне порушення до для Валєрчика не тут треба нити а звертатися у відповідні органи для реагування. Я особисто не вірю в цей звіт після того як тут на форумі з ним ознайомився. Щодо забогованості Ситник О. Л., то тут варто зазначити, що ви говорите про Ситниак О. А, не вводьте громаду міста в оману. І чого Валєрчик виложив заборгованість Ситник О. Л., адже сам написав і т.д.? Щось приховує?
Якби в його діях були б порушення то Валєрчик зразу бігби в правоохоронні органи а не нив би тут на форумі. Валєрчик просто хоче занулити Вознюка в очах громади Нетішина ось і все.
 

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
Є повний звіт із відповідними вимогами притягнути злочинця до відповідальності. Але буде дуже кумедно, коли депутати залишать Вознюка на посаді директора, а йому згодом дадуть термін. Тоді можна певну кількість депутатів вважати співучасниками або просто злочинним угрупуванням?
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол та Spoch

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Як на мене, це і є робота для громади. Комісія виявила чимало фактів зловживань, недбальства до яких причетні не тільки один депутат Вознюк, але й депутати від Батьківщини Антощук та Калабський. Чого на Антощук в суд не подавався позов про розірвання договору за несплату 50 тис.грн. по оренді? Чого ця депутатка не сплачує за свою рекламу? І в той же час Вознюк викидає на вулицю дрібних підприємців, що заборгували по оренді 1000 грн. Цікаво чи сплатить Антощук пеню та штрафи за річну затримку 50 тис.грн. для ТЦ? А Калабський, очевидно користуючись своїм становищем, вирішив завдяки Вознюку підзаробити нічого не докладаючи. В місті є чимало юристів, чого Вознюк (юрист) з ними не уклав договори? Відповідь проста-вони не депутати і не впливають на прийняття рішень радою та виконкомом! Ось вам кругова корупція і захист інтересів не громади, а кишенькових інтересів депутатів!

І найбільше питання до Вознюка чого він не стягує із депутата Ситника борг 170 тис.грн.? За час, протягом якого цей депутат не сплатив свій борг, мала набігти чимала пеня та штрафи. І на сьогодні ця сума була б не меншою, яку стягують всім світом із Преподобного!!!

На якій підставі Вознюк здав для Ситника нову площу в ТЦ, коли підприємець-депутат має такий значний борг? Це так депутати сприяють прибутковості комунальних підприємств, а значить наповненню місцевої казни???

А тепер уявімо як будуть голосувати депутатські групи по питанню зняття Вознюка з посади директора, коли половина з Батьківщини, вся група Вознюка та група "за рідне місто" корупційно пов"язані із Вознюком і спільно доять ТЦ, а значить і місто?
Вот почему немедленно нужно при всех коммунальных предприятиях делать наглядови ради из общественных организаций, но только с тех, которые работали на город, а не всякие, что входят в громадску раду под предводительством регионала Калинина, регионалок Верхогляд и Гизун.
Чтобы заставить депутатов доплатить нанесенный ущерб для ТЦ , ту же Антощук пеню и штрафы, того же Калабского вернуть неотработанные гонорары, того же Сытника пеню и штрафы, необходимо создать спец. комиссию, но не с депутатов. А если создавать из ГО то эффективней чем наблюдательный совет не будет. Но принятию этих советов противостоит большинство деп.совета и тут простые люди, предприниматели должны объявить войну местной власти: или внедряем наблюдательные советы или складывают депутаты свои мандаты!

Но больше всех должен продемонстрировать принципиальность сам Марчук, в этом вопросе не должно быть договоренностей и компромисса: Вознюк за массу грубых уголовных проступков должен быть снят с должности директора ТЦ, а депутаты-предприниматели должны добровольно заплатить причтаемое!
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол

Гуляй_Поле

Користувач
Реєстрація
03.04.14
Повідомлення
28
Репутація
63
Ось це так. Як понесло. За вас батенька Скарженці просто мріють.
Чоловічок, ти вийди на віче або на початку сесії вийди до трибуни і заяви, що ти береш участь на форумі під ніком Apple. Буду знати в кого гівном кинути.
Я, звичайно, припускав, що Преподобній м'яко кажучи дуже недалекий, а ви голубчику точно крякнулись десь об асфальт.
Хто буде визначати тих хто працював і як працював на суспільство?
Повна маячня дуже хворої свідомості!!!

Спец комісія із якими повноваженнями і від кого? Якщо будуть передбачені розстрільні повноваження та ліцензія на відстріл дебілів, я піду добровольцем, зброю добуду сам =)
Тільки дебіл, з пригніченою психікою може не розуміти куди пошлють таку комісію городяни, а там і МВС підтягнеться і камери на всіх знайдуться...

Складати свої мандати депутати вже відмовилися. Преподобний зі своїми рабами Харченком, Бойком, Волковецьким, Козубським, Коптюком, Шминдруком, Тараруком, Міклухою, Глушаковим, Твирітіним бігав і голосно волав про складання мандатів, а коли Гук, на 56 сесії вдруге запропонував скласти мандати, ті ж самі депутати за підтримкою Свободи і БЮТу в один голос почали верещать про якийсь правовой казус.
Так куди крокувати депутатам, якщо Преподобний сам не знає куди він йде?
Що до нових лиць у Нетешинском політикумі, громадянка за прізвищем Крайчинская, з особливим завзяттям і писклявим голосом вона волала, що ці депутати повинні і далі працювати «на благо» городян.
Ось і працюйте =)
Марчук повинен бути принциповий до Вознюка як до особи, яка скоїла «масу грубих кримінальних проступків».
За проступки, навіть грубі і навіть масові корять батьки, а за кримінальні злочини покарання передбачено згідно до КК України. У вас є факти притягнення, не реєстрації, а притягнення у суді Вознюка до покарання за статтями КК України - вирок є?
 

Unikum

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
18
Репутація
0
Кажуть, що цей хабарник взавтра збирається вийти на роботу. Якщо він добровільно не подасть у відставку то його чекає судьба януковича. Піднімайтесь підприємці і взавтра зустрінемо як слідує. Красти і требувати з підприємців взятки більше не дамо![DOUBLEPOST=1396797941][/DOUBLEPOST]
не тут треба нити а звертатися у відповідні органи для реагування.
Якби в його діях були б порушення то Валєрчик зразу бігби в правоохоронні органи а не нив би тут на форумі..
Це шо до пшонки треба писати чи в нас вже всі судді помінялись??? Може в Нетішині прокурора поміняли? І шо на нього не можна наїхати, шоб не трогав своїх-вознюків? Шо в нього морда не в пушку? Хватить тільки сказати що прокурора зльют якщо він троне вознюка, і все буде як треба
 

prokuror

Користувач
Реєстрація
12.04.11
Повідомлення
14
Репутація
10
Кажуть, що цей хабарник взавтра збирається вийти на роботу.

Це шо до пшонки треба писати чи в нас вже всі судді помінялись???

Може в Нетішині прокурора поміняли?

І шо на нього не можна наїхати, шоб не трогав своїх-вознюків?

Шо в нього морда не в пушку?

Хватить тільки сказати що прокурора зльют якщо він троне вознюка, і все буде як треба

Екстреміст ви наш, до подібних вам вже задавали питання, докази в підтвердження ваших слів про хабарі є? Ви давали хабара? Де заява?
Судді в нас народні! Вам вони не подобаються? У кваліфікаційну комісію зверталися?

Прокурора в Нетішині вже поміняли. П'яницю Гончарука після закінчення чергової п'ятирічки, перевили на нове місце служби. Однак, використовуючи корупційні зв'язки і гроші преподобного, Володя повернувся в Нетішин вже в ролі природоохоронного прокурора.

У вас немає аргументів і тому ви говорите про наїзд? А як самі потрапити під наїзд, скаржитися куди побіжите?

Пикатий ви наш, на свою морду дивилися?

Все буде як треба - це як? Зрадник ви наш.

Не треб зображати з себе злого гобліна, адже вам доведеться з цим жити.
 

Гуляй_Поле

Користувач
Реєстрація
03.04.14
Повідомлення
28
Репутація
63
Ну що там з Торговим центром?
Преподобний кістьми ліг? Да-а, Вознюк для Преподобного як кістка в горлі та і далі буде поливати Вознюка брудом.
Але знаєте, мені здається, що Преподобний сам не розуміє до чого прагне. Він хоче, щоб вільний від роботи Вознюк завзято кинувся у вибори міського голови та Президента України?
Олеже Вознюк, тримай порох сухим...
 
  • Подобається
Реакції: Айболит

Володька

Користувач
Реєстрація
27.06.12
Повідомлення
16
Репутація
16
Перепособний привик тільки нити і нити. Всі погані один він красавєц «правєднік». Що він зробив для громади за своє депутатство? А що зробили Перепособний та його сестричка Омультук будучи головою міста? Коли в міста щось робиться тільки одній людині це неподабається депутату-бізнесмену Перепособному і його «шістьоркам».
А чомусь уникається питання незаконного перебування «Його краю» в торговому центрі. Чого депутат Перепособний не звільняє приміщення, яке сам незаконно займає? Чому не виконує рішення суду?
 

T1T@N

Користувач
Реєстрація
30.07.09
Повідомлення
103
Репутація
2
Запитання до аффтара теми "Які зловживання зробив депутат Вознюк?"
 

Гуляй_Поле

Користувач
Реєстрація
03.04.14
Повідомлення
28
Репутація
63
Це до кого? До того, через кого місцева самооборона пішла помилковим шляхом?
Через Преподобного зіпсувалася моральна сторона нашої самооборони!
Преподобний разом з Ковалями вбили нашу самооборону!

Запитання до аффтара теми "Які зловживання зробив депутат Вознюк?"
А можна мені відповісти?
А звідки Kino може знати "Які зловживання зробив депутат Вознюк?"?
Вона як Анка кулеметниця, що брат сказав писати те й пише...
 

Petro1960

Користувач
Реєстрація
08.04.14
Повідомлення
8
Репутація
20
Преподобного хоче щоб всі підлаштовувалися під нього і робили те що йому захочеться(для нього закон неписаний),а тей хто невиконує накази стає ворогом для нього. Живий приклад Вознюк. Вознюк проголосував проти омельчук і став ворог для Преподобного. А що Омельчук зробила для міста- НІЧОГО, тільки забавляла забаганки Преподобного. Вознюк чесна і порядна людина, таких людей треба ще пошукати.
 

Буйвол

Користувач
Реєстрація
14.11.10
Повідомлення
104
Репутація
37
Преподобного хоче щоб всі підлаштовувалися під нього і робили те що йому захочеться(для нього закон неписаний),а тей хто невиконує накази стає ворогом для нього. Живий приклад Вознюк. Вознюк проголосував проти омельчук і став ворог для Преподобного. А що Омельчук зробила для міста- НІЧОГО, тільки забавляла забаганки Преподобного. Вознюк чесна і порядна людина, таких людей треба ще пошукати.
Вознюк, не тільки чесна і порядна людина. а "сама" чесна. Всі його "художества" ледь вмістилися в 25 сторінок звіту депутатської контрольної комісії.
 

Petro1960

Користувач
Реєстрація
08.04.14
Повідомлення
8
Репутація
20
Вознюк, не тільки чесна і порядна людина. а "сама" чесна. Всі його "художества" ледь вмістилися в 25 сторінок звіту депутатської контрольної комісії.

Валєрчику там дуже багато ви всяуої хєрні понаписували. Я думаю, що ви і самі ніфіга з того звіту незрозуміли. Ви ж за бабло все зробите навіит в церкві пукнете)