НЕМА проблем.Прийду завтра.TITAN сказав(ла):Я захворів давай завта може і всеодно мені здається шо сьогодні прийдеш тільки ти....
Ггг... а я то думаю чого це ти на "Альбанській мовє" пишеш... оказується ти не в місті... ! Сорі за офффффтоп....YOUNGSTER сказав(ла):я шас не в мысты приъду здам
чи може це на албанському *ROFL*_SkIF_ сказав(ла):баскедбол
я с тобой полностъю согласен толька за ск ещёб ямы пазасыпали вобще был-бы кайф играть *ROFL*SNOOP DOGG 213 сказав(ла):У нас в городе на данный момент - реально только два места где можно поиграть БАскет - это баскетбольные корты на молочной кухне и корты за СК !!!
Почитай попередні сторінки і ти зрозумієш що не перший хто так вважає... І не забудь здати 15 грн на добру справу...[S_a_I_n_T сказав(ла):]я с тобой полностъю согласен толька за ск ещёб ямы пазасыпали вобще был-бы кайф играть
я вже здавав тики 10 на молочку льолик розбереться з деньгамы ;GANGSTER сказав(ла):Почитай попередні сторінки і ти зрозумієш що не перший хто так вважає... І не забудь здати 15 грн на добру справу...
TITAN сказав(ла):_Oftimus_Prime_,
Залюбки
на пиво можна))
Лапочка сказав(ла):БАСКЕТБОЛ-ЦЕ КЛАСНИЙ ВИД СПОРТА НИМ БАГАТО ХТО ЗАЙМАЄТЬСЯ,ДІВЧАТ ВІЗЬМЕТЕ ДО СЕБЕ