ТА мені ПОХ прийдете ви чи не....YOUNGSTER сказав(ла):TITAN,
хаха ви сьоян будете вечором????я з льоліком прийду ненаю точно чи саня(лейкерс)буде......
tr@ffic сказав(ла):Йоп а чого в темі про баскет модер якій вбаскеті н.. не тямить я пропоную вибрати когось хто вечно тут висить і в респекті в тіпів за базкет і тямить що таке слам а що таке "їбать ти в стріт шпілиш чи в балет валиШ!!!!"))) пропоную ваню титана!!!
Якщо організуєтеся то я з вами! Тіко треба людей побільше підключить!TITAN сказав(ла):якщо ми складемся всі разом
то було ще років два назад!!! там магазин мали будувати!! з навколишніх будинків зібрали підписи і тому депутатику що хотів будувати прийшлось круто обломатись а навіть якщо будуть щось думати то за.... забори ставити і в них випадково все горіти буде!!FoLtOn сказав(ла):Баскетбол це все що нада для життя,але мені казали що корти на молочці будуть зносити,і всі хто любить цей вид спорту це не дозволить.
помню мали їх ремонтувати коли стадіон робили і той манєж!!! виділили кошти на покритт (асвальт з резиною) а якійсь пузатий дядько усі гроші на карман собі і сосіть к.... пацани краще ширяйтесь і бухайте по під"їздам а в баскет н.. вам грати!! ото така історія любі друзі!!!TITAN сказав(ла):Блін як би хотілося органузувати ремонт кортів я думаю якщо щебенки туда накидать і залить туда шото то це не так дорого буде стоїть якщо ми складемся всі разом тільки проблема в тому що ніхто не захоче цим займатись(
блін це моя мрія зібрать грошей залатать дирки,намалювать лінії,покрасить щитки.Тоді 100% буде там тусовка кожен вечір...Будуть музичку приносити як колись..(((
Еххх....
Треба всім сказати хто хоче грати баскетбол на нормальній площадці, хай підходять на корти до дика,а ти там все організуй ок ???????tr@ffic сказав(ла):Блін як би хотілося органузувати ремонт кортів я думаю якщо щебенки туда накидать і залить туда шото то це не так дорого буде стоїть якщо ми складемся всі разом тільки проблема в тому що ніхто не захоче цим займатись(
блін це моя мрія зібрать грошей залатать дирки,намалювать лінії,покрасить щитки.Тоді 100% буде там тусовка кожен вечір...Будуть музичку приносити як колись..(((
Еххх....
FoLtOn сказав(ла):Блін як би хотілося органузувати ремонт кортів я думаю якщо щебенки туда накидать і залить туда шото то це не так дорого буде стоїть якщо ми складемся всі разом тільки проблема в тому що ніхто не захоче цим займатись(
Еххх....
я думаю це можна зробити до мого відїзду)strange_giRL сказав(ла):а впринцыпе даже если скинутся, Ваня, то поверь......деньги то будут, н оесли ты уедешь, кто ж этим всем будет заниматся?