БАСКЕТБОЛ

• Автор теми Автор теми SNOOP DOGG 213
  • Дата створення Дата створення
tr@ffic сказав(ла):
Ось В мене наприклад вже давно є команда! так мутіть свою і можна буде в баскет пограти! На пивко наприклад! НУ як вам така пропозиція???
Привет приходи сёдня ве4ерком на корты поиграем...*THUMBS UP

*TITAN сказав(ла):
Привет приходи сёдня ве4ерком на корты поиграем...
походу уже холодно на улице играть, хотя вы привыкли даже на снегу играть. Ищите зал , а то на улице холодно!

шпик сказав(ла):
Ищите зал , а то на улице холодно!
Гарно сказано нема до чого придертись! І ще мене дивує "ви звикли грати навіть на снігу". ТИ гадаеш що тобі все на підносі принесуть чи як?
ХОЧЕШ ГРАТИ РОБИ ЩОСЬ ДЛЯ ЦЬОГО! а не наказуй!

шпик сказав(ла):
походу уже холодно на улице играть, хотя вы привыкли даже на снегу играть. Ищите зал , а то на улице холодно!
Ищите зал?? )))
Хочеш играть приходь а не то шукай собі зал і грай там!:-|

Ну так давайте все-таки підем поіграєм! :-)
Я обома руками "за"!
Наприклад сьогодні десь в 5-6 годин вечора!
Погода начебто непогана!
Пишіть що ви про це думаєте!
Можу ше підключити друзів (єслі не хватить іграків)!

*TITAN сказав(ла):
Привет приходи сёдня ве4ерком на корты поиграем...
дякую за пропозицію але я трохи в столиці був!!!! а ви часто на кортах граєте???

ти учишся там ?
та не, ходим туда не часто, народу туда мало ходить ( я про ті корти шо за Ск)=(

*TITAN сказав(ла):
ти учишся там ?
та не, ходим туда не часто, народу туда мало ходить ( я про ті корти шо за Ск)=(
Так вчуся!!! Та я поняв про які корти ти казав! сьогодні будете!?

та не наверно (( другі плани давай на завтра на 20 00

*TITAN сказав(ла):
та не наверно (( другі плани давай на завтра на 20 00
буде видно! просто може не вийде! Я завтра точно скажу!! але скоріше всього що прийду!!!!

!!!

Ахтунг, бля!!!!!!!!!
Всі хто хочуть сьогодні пограть в баскетбол (стріт) приходьте на корти (за СК).

*THUMBS UP *THUMBS UP Всім дякую за вчорашню гру =) *THUMBS UP *THUMBS UP

Я нарешті вже і в києві провів нет1!!! тому про ігри можна домовлятися заздалегіть!!!

Ти коли приїдеш?
Можна зібратися пограти ще раз!:-)

А как на счет СЕГОДНЯ? На 5 часов. Если есть мячик толковый, берите. Бо мой, прикольный, в Киеве. Но есть запасной, старый. Короче, ЖДЕМ ВСЕХ ЖЕЛАЮЩИХ, погодка шонада!

*TITAN сказав(ла):
Ти коли приїдеш?
Можна зібратися пограти ще раз!
На наступних вихідних приїду!!! зберемось обов"язково!!! Але давайте на молочці!!! там краще!!!

люди,девушки точнее.я хочу создать баскетбольную команду.я приехала из Росии и занимаюсь 5 лет баскетболом.я играла за сборную школы Одинцово(подмосковье) и в Москве в одной районной команде.Ездили на соревнования и все такое.Я приехала сюда.А тут нет женской команды.Пожалуйста давайте создадим свою,чтобы мы смогли ездить на соревнования.....ДЕВЧОНКИ....отзовитесь.... БАСКЕТБОЛ ЭТО КРУТО

добавлено через 23 минуты
баскетболисты,а давайте соберем деньги чтобы сделали новые корты для баскетбола,повесили кольца,и сделали классное освещение....

agassia,
:-) мечтатель ты однако )))
ПРИХОДИТЕ СЁДНЯ ВСЁ КТО ХОЧЕТ ПОИГРАТЬ на 20. 008-)