БАСКЕТБОЛ

• Автор теми Автор теми SNOOP DOGG 213
  • Дата створення Дата створення
що ти девочку..напрягаєш....краще сам учись грати.....)))))
хочеш стати кращим грай з кращими..=)))

b0gut,
та я і сам намагаюсь хоть шось робити.......та і граю з звьоздами типу тебе!!!!!!!!

STREET

_Doll_ сказав(ла):
Ли4но мій улюблений вид спорту це-Баскетбол! він просто оригінальний!Баскет не одинарний

добавлено через 1 минуту
Жаль що біля кортів строять маркеть і потом грать буде не зя:-(

какие корты? корты никто некогда не трогал и не будет трогать! Корты- это теннисная площадка! но мы так называем и баскетбольную,но ту которая находится на кортах( в районе СК)!:-D а сносить хотели( :-X и ХРЕН снесут!:-D ) площадку на Молочке!вот так!прошу не путать эти две вещи!8-)
с уважением- Я!;-)

А в НЕТІШИНІ десь мона записатися На баскетбол???

..нажаль...ні ..якщо ти ВВАЖАЄШ що ти більш менш граєш..іди в спорткомплекс))

b0gut,гггг шоб там затоптали слони?))))))))
KolR сказав(ла):
А в НЕТІШИНІ десь мона записатися На баскетбол???
якшо маєш бажання то приходь на площадку біля молочки чи на корти за СК і тренуйся))))))

А самое главное все снималось без моего разрешения на моих баскет. кортах(возле молочки)!!!! =))

))))))))на твоїх кортах....?)))))..макс ти про що)))))

та ладно я вам разрешил=))

..чого...всі самі балакучі))))))))))))))))

То підскажіть мона в нас в городі записатися НА баскетбол?Чи не?

.....як я знаю не!((((..но можеш попитати местних))....спобуй в спорткомплекс піти..тобі є 17?..який у тебе ріст..бо там можуть не пустити..малих...сам на очі бачив....я туда ходив в 15..але я просто трішки не маленький чувак..=)..проканало)))

KolR сказав(ла):
То підскажіть мона в нас в городі записатися НА баскетбол?Чи не?
О_о ти вже і сюди заліз?))) - Шустряк))))))) :-D :-D
То ж сказали, що немає, але якщо буде, повір, ти взнаєш про це першим!

b0gut,
ми може добазаримось і бум грати з старшими коли ремонт закінчать мутити))))але то ше під питанням....

ой арт..наврядче..вас туди пустять(((....спробуйте....настаюйте....моліть..тіпа ..ми хочемо вміти грати....навчитись...дуже добре...а звами це зробити найлегше..тіпа збреши=)))))))))))))))))))))))))))))))..а приїде слава, я....ми покажем їм..знову)))..хто кращий))..молодість чи....ДУЖЕ Великий опит)))

b0gut,
та чого а вдруг....да я там буду брехати а хтось там ше предположить інтимні послуги)))та якось буде)))поки на вихідних льолік бере ключ і ми ганяєм в бурсі собі десь від 3 до 9)))+там ше є шось похож до кач залу і ми там ше собі свої "МИШЦІ" качаєм:-D

..неперекачайтесь....а то будете "НЕТІШИНСТАРС" хДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД...я вже приставляю..вас....біцуха 40 см..об"єм, дельта 50,...нога в два рази більше за мою...монстри..))а на інтим можете бодю послати....буде шос ьрозказувати...про кінець світу...))))))))))))

Да жаль шо такої тренькі нема!!!А хотілосяб потренуватися!!!!!!!А заре щей прітом дощ цілими днями йде то це вже вопше!

b0gut,
АХАХХАХА дааааааа бодя і еквалайзер ппц він точно їх заговоритьь=)тааа ми прям як в спейс джемі)))))