чи є ще патріоти?!...

alien

Користувач
Реєстрація
12.08.06
Повідомлення
131
Репутація
1
Смешная___КумеДна,]:-> Я не проти людей які розмовляють російською, в мене багато російськомовних друзів, я слухаю російські гурти... Я проти гноблення і призирання української мови, культури москалями які живучи в Україні ненавидять український народ. Я живучи в Україні, ВИМАГАЮ, щоб мене розуміли коли розмовляю українською.
З.І. Вибачаюсь за відхід від теми!
 
N

NaSteNa

На мій погляд патріотів залишилося дуже мало....ми називаємо себе патріотами???...та настправді ми вже нічого не пам"ятаємо про українські звичаї та традиції..:'( На минулому тижні в мене проводили урок про вишиванки, український національний одяг...ЛЮДИ це справді цікаво...ми маємо це знати!!!! Згадати того самого Шевченка...він боровся за українську мову, а ми скоро самі забудемо її...Над цим потрібно замислитись...Але я впевнена, що це нікому не потрібно...хто в наш час віддасть своє життя за Україну....:-( *TIRED*
 

alien

Користувач
Реєстрація
12.08.06
Повідомлення
131
Репутація
1
З.І. Чомусь не розумію неадекватну реакцію людей: вдягнув якось літом вишиту сорочку яку придбав в Мукачево, поки дійшов до торгового то відчув на собі десятки тикань пальцями і смішки в спину, навпаки неодноразово бачив людей з написами типу "СССР", "люблю Сталіна" на футболках та ін. символіками які гордо прогулюються містом...
 
N

NaSteNa

alien,
насправді в нас люди не звикли до вишиванок....але ж це гарно. Вишиванки завжди будуть актуальними, тому що це одяг нашого народу!!! Також хочу собі..але не знаю де можна придбати..:)
 

samson

Користувач
Реєстрація
14.10.06
Повідомлення
247
Репутація
0
Наша песня хороша, начинай сначала.
Мовний діалог до патріотів не відноситься. Я була у Чехії, приблизно тому десять років, чотири місяці на заробітках (швеєю). Нас возили на роботу заказним автобусом: одного дня ми поверталися з роботи, де вже на нас чекали чехи. Коли автобус зупинився, чехи почали нас обкидувати камінням. Вони нас там ненавидять, говорять, що колись Росія у них хліб відбирала, знущалася над їхнім народом. Закінчились мої заробітки тим, що я і ще троє дівчат, втікали звідти як злочинці. Зараз мене туди ніхто не затягне силою, я краще буду пити воду і їсти сухий хліб. Лише влада винна у нашій скруті, кожен намагається гребти під себе, не розуміючи того, що під землею ми всі рівні.
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
NaSteNa сказав(ла):
насправді в нас люди не звикли до вишиванок....але ж це гарно. Вишиванки завжди будуть актуальними, тому що це одяг нашого народу!!! Також хочу собі..але не знаю де можна придбати..
а в мене є, і часто густо коли тепло - вдягаю O:) і також не бачу тут нічого соромного, а навпаки!
Настёна, якщо треба - можу знайти, звертайся! ;)

добавлено через 1 минуту
alien сказав(ла):
З.І. Чомусь не розумію неадекватну реакцію людей: вдягнув якось літом вишиту сорочку яку придбав в Мукачево, поки дійшов до торгового то відчув на собі десятки тикань пальцями і смішки в спину,
аналогічний випадок був і в мене... якісь :-|
 

TALIKA

Користувач
Реєстрація
15.08.06
Повідомлення
107
Репутація
5
а давайте знову піднімати питання москалів і росіян. не люблю москалів, зневажаю українськіх політиків-запроданців, які чомусь відстоюють інтереси російського бізнесу, а не свого народу. і як казав шевченко "кохайтеся чорнобриві та не з москалями..."
але ну чому поясніть мені всі хто на сході, півдні- москалі? як можна всі ставити під одне визначення??? там є радикали так. а тут немає? тут немає тих, хто кричить западна україна то україна, а всі інші -..... і що?
думаєте ім не прикро таке чути?
щодо мови, моя думка така. питання мови стало спекулятивним завдяки нашим політикам. як не вибори, звідусіль тільки і чути "російська -друга державна", " в україні тількі українська" вони спекулюють ціми питанями!!!не треба вестися.
на сході такі самі люди живуть. в мого чоловіка вся рідня в донецьку я часто там буваю. іхне негативне відношення до заходу - результат піаркомпаній проросійських партій.та ще раз повторююсь люди всюди однакові. всі бажають своїй країні добра і злагоди україна - едина, неподільна. не треба проводити політику відчуження.
і ще хочу додати, що дійсно на сході є думки з приводу об`єднання з росією тощо. та то наслідок невдалих політичних рішень керівництва країни, а не особистого ставлення до західних регіонів. нам необхідно бути терплячишими одне до одного і не загострювати болючі питання, наслідуюючи наших політиків.
NaSteNa сказав(ла):
але не знаю де можна придбати..
я сама робила сину і чоловіку. і доречі вишиванка це - оберіг і має силу тільки тоді коли робиться своїми руками або руками близької людини....

з.і.два роки тому була в криму і розмовляла з одним екскурсоводом. він мені розповів, що нічого не має проти україни, але зневажає нашу владу. справа в тому, що в криму київ забрав дуже багато історичних памяток, дворців, замків, заповідників під державні дачі, та закриті розважальні комплекси.тому він серьйозно розглядав питання від`'днання від україни. є про що подумати.
 

Burberry

Користувач
Реєстрація
17.02.07
Повідомлення
68
Репутація
0
На мою думку патріотизм притаманий усім, це такий собі егоїзм, що виходить за межі громадянина. Це те саме бажання жити так як усі, мати житло, сім'ю, оплачувану роботу - так само із країною, хочеться аби Батьківщина не була в ганебних списках країн з катастрофічним рівнем злочиності, корупції або СНІДУ! Хочу зазначити, що патріотизм. це досить нове слово у лексиконі українців, після 70 річного "раю" коли патріотизм змальовували майже як фашизм! Саме тому ми бачимо доволі багато думок та сумнівів стосовно поняття патріотизм!
 

fynteak

Щирий патріот
Користувач
Реєстрація
23.10.06
Повідомлення
108
Репутація
0
Перечитавши усі пости, я зрозумів що патріотів в нашому місті досить не мало, що мене сильно радує! А по темі: Разр ти кажеш що бажання покинути Україну залежить від пропонованої заробітної плати - ти не правий, власне мені пропонували заробітну плату дуже високу і в дуже розвитій країні, відмінні умови проживання, але я вважаю що я потрібен тут, оскільки влада народу не допомагає то народ сам собі повинен допомагати, а я являюсь представником цього народу!
Та й взагалі для того щоб не спокуситись на виїзд за кордон з метою заробити бацько грошей потрібно бути занадто патріотичним або розуміти, що можна й на Україні дуже не погано заробляти - головне не лінуватися. І я не вважаю показником патріотичності виїзд на ЗАРОБІТКИ за кордон адже в деяких заробітчан сімії які бідують і вони просто не знають іншого виходу.
І там хтось згадував про відсутність патріотів які підуть на самопожертву на користь українського народу - я вас трохи розчарую такі ще є, але прошу не путати користь українського народу та користь влади.
і на остаток: послухайте Переглянути вкладення 20808
 
Z

zxc

alien сказав(ла):
Не всі, в нас да, а в інших регіонах зовсім навпаки.
Зовсім з тобою не згідний.Я восени прийшов з армії.Служив з хлопцями з різних регіонів(Луганськ,Донецьк,Крим,Запоріжжя,Одеса).Переважна більшість вважали себе саме українцями,а деякі взагалі критикували москалів.УКРАЇНА-це наша БАТЬКІВЩИНА.Вона одна,ціла і неподільна.На мою думку молодь(всюди)настроєна доволі патріотично.
 

cvoy

KамеraD
Користувач
Реєстрація
13.03.06
Повідомлення
65
Репутація
1
...Изм, изм, пох"изм и т.д. - громкие слова ... Просто надо чтить и уважать те места от куда ты родом, и те места где живёшь !!! (Хочется думать правильно выдал мыслю :-X )
ЗЫ: ЗАТО НАША ГОРIЛКА - САМАЯ ПРУЩЩЩАЯ !!!:D
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
Где то я уже про это читала!!! И в глубоком шоке. Выходит, ваш патриотизм выражается только в том, что вы все говорите на украинском языке??? А обсирать, извените за слово, россиян вы имеете право??? "Патриоты". Это уж точно не патриотизм!! Создаётся такое впечатление, что вы готовы собрать нас всех росииян на одном корабле и утопить в море( как в известном анекдоте). Вот одного не понимаю, что мы вам всем сделали, где наступили на больной мозоль? Какая разница, кто я или ты. Это не патриотизм. Приходит мысли нехорошие в голову. Что все, кто со мной общаются, возможно считают ниже своего достоинства со мной общаться.:-(

добавлено через 2 минуты
Извените, не обьяснила почему. Потому что я россиянка и люблю свою Родину. Но люблю так же и Украину, потому что живу тут уже 23 года. А это немалый срок.
 

fynteak

Щирий патріот
Користувач
Реєстрація
23.10.06
Повідомлення
108
Репутація
0
Mishell,
Марин, ще раз повторюся, я прото росіян зовсім нічого не маю, і ти це знаєш. Я москалів ненавиджу! і це стосується всіх інших патріотів (я надіюсь).
 

Burberry

Користувач
Реєстрація
17.02.07
Повідомлення
68
Репутація
0
Mishell сказав(ла):
Выходит, ваш патриотизм выражается только в том, что вы все говорите на украинском языке??? А обсирать, извените за слово, россиян вы имеете право??? "Патриоты". Это уж точно не патриотизм!!
По-перше, не хочу нікого виправдовувати, заперечувати написане, лишень скажу, українська толерантність є найбільшим нашим досягненням та невимовною ганьбою нашої нації. Використання хлопцями слова москаль... є нічим інакшим як болем за теперішню дійсність та гірке минуле українсько-російських відносин. Це така собі реакція на переслідування всього українського в Росії, відсутність національних шкіл у місцях компактного проживання українців, зневажливого ставлення росіян до наших краян та імперськими амбіціями Кремля. Це болить, і нас пересічних українців надзвичайно збентежив факт арешту Тараса Зеленяка за висловлення власної позиції на одному з новосибірських форумів...! Давайте слухати одне-одного, мені здається це єдиний шлях до взаємопорозуміння!
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
Я что то из ваших слов совсем запуталась. Кто такие патриоты???? Вот смотрела сегодня фильм " Офицеры". Может много и надумано в фильмах такого рода. Но вот там и показан настоящий патриотизм. За свою Родину люди не жалели своей жизни. А кто из вас сможет так поступить?? Наврядли окажется, что многие. Всё это только разговоры и дальше дело не пойдёт. А то , что где то в Росии плохо относятся к украинцам. Может где то и так. Но у нас в городе( где проживают мои родители) относятся одинаково ко всем. И друзей хватает всякой национальности. Мы же не виноваты, что кто то родился украинцем, росиянином, евреем и т.д. Просто среди всех нас есть подстрикатели, которые разжигают эти междуусобицы.
 

fynteak

Щирий патріот
Користувач
Реєстрація
23.10.06
Повідомлення
108
Репутація
0
Mishell,
вибачаюсь, але я стомлюсь писати, давай я тобі краще поясню при зустрічі :)) після чого ти напишеш свою думку в даній темі
 

TALIKA

Користувач
Реєстрація
15.08.06
Повідомлення
107
Репутація
5
Burberry сказав(ла):
та імперськими амбіціями Кремля.
100%
в мене всі родичі по мамі з забайкалья. я там часто буваю і безперечно їх люблю. я нормально ставлюсь до росіян, поважаю їх погляди і позицію, більш того є речі, яким нам треба в них повчитися.
але вибачте ну не треба лізти до нас!!! ми отримали незалежність,ну дайте нам самім розібратися, що з нею робити! не треба шантажувати нас, перекуповувати наші газотранспортні мережі. не треба вести в криму мітинги за від`днання від україни і не треба тикати нас носом, як себе вести на міжнародній арені.
 
N

NaSteNa

Mishell,

Mishell сказав(ла):
За свою Родину люди не жалели своей жизни. А кто из вас сможет так поступить?? Наврядли окажется, что многие. Всё это только разговоры и дальше дело не пойдёт.
вибач, але я зрозуміла що наша тема переходить в дискусію...Сказані вище мною слова говорять теж саме, ми знаємо, що ніхто з українців не віддасть своє життя... навіщо повторюватись???? Сенс теми "Чи є ще патріоти" - не особливо українці (як я розумію...), Mishell,
ти сама, якщо на те вже пішло, віддаси життя за Росію???....знаю що ні...навіщо нас принижувати..і ставити безглузді запитання?????:-(
 

Recusant

Користувач
Реєстрація
28.04.06
Повідомлення
48
Репутація
0
Вік
40
RazR сказав(ла):
А власть кто выбирал?.. Праааально.
Але, все-таки, ця влада патріотичніша за ту, що не вибрали :)

"Ми - українці, ти і я. Ми з тобою однієї крові - червоної. І навіть той,
що питає "Как дєла?" - теж українець. Просто він цього ще не розуміє."

Мені не подобаються патріоти, що живуть в США та Канаді, кричать любов"ю до України на рідній мові з екрану телевізора, користуються Харківським правописом і цитують Шевченка. В цих країнах ти повинен бути патріотом тої землі звідки припливли твої прабатьки, інакше буде важко.
Вернутись ніхто не хоче (Катерину Ющенко не враховуємо :) ), та й взагалі просто приїхати і подивитись на Україну...
 
Z

zxc

Mishell сказав(ла):
За свою Родину люди не жалели своей жизни. А кто из вас сможет так поступить?? Наврядли окажется, что многие. Всё это только разговоры и дальше дело не пойдёт.

NaSteNa сказав(ла):
ми знаємо, що ніхто з українців не віддасть своє життя...
Шановні панночки ви дуже помиляєтеся!!!Що ви маєте на увазі під словами:"За свою Родину люди не жалели своей жизни".Жертвували собою заради свободи,незалежності,безпеки своїх рідних.Повірте якщо виникнуть такі обставини коли цим факторам буде загрожувати небезпека багато громадян віддадуть своє життя.Це факт!