- Повідомлення
- 41
- Репутація
- 0
- Вік
- 41
Вот такая вот картина наблюдается на протяжении вот уже недели, по-моему... Грустно, Господа Великие Патриоты... :-(
Переглянути вкладення 22041
Переглянути вкладення 22041
да хто вам, шановна, сказав таку дурню???*shy* сказав(ла):чому, ми, українці зовсім не маємо городості...
те що для них, як ви кажите копійки, це для пересічного українця ДДДуже пристойний заробіток. це перше. друге. я знаю чимало людей за кордоном, кому внаслідок кваліфікованої і чесної праці зараз платять не гірше ніж місцевим.*shy* сказав(ла):знову ж таки потрібен лиш ваш розум і здоров"я, щоб збагачувати їхню країну.( бо за їхні копійки наші ладні гори звернути, бо приїжджим вони ДУЖЕ мало платять, на відміну від своїх ..
тоді я не розумію. чому? ви засуджуєте тих хто їде на заробітки? поясніть до чого тут патріотизм? це не показник!*shy* сказав(ла):і поки держава не навчиться пікуватися про кожного з нас доки ми будемо рватися з України....
повірте мені кожній нормальній людині завжди чогось бракує і кожен завжди намагається заробити більше і жити краще.*shy* сказав(ла):що нам завжди погано, завжи грошей мало....
так і тут є люди на Україні, які того не визнають. а за кордоном є люди, які люблять свою батьківщину, а працюють заради дітей приміром. хто більший патріот?*shy* сказав(ла):це правда - Батьківщина у нас одна,
TALIKA сказав(ла):тоді я не розумію. чому? ви засуджуєте тих хто їде на заробітки? поясніть до чого тут патріотизм? це не показник!
повірте мені кожній нормальній людині завжди чогось бракує і кожен завжди намагається заробити більше і жити краще.
так і тут є люди на Україні, які того не визнають. а за кордоном є люди, які люблять свою батьківщину, а працюють заради дітей приміром. хто більший патріот?
Там справжніх патріотів теж вистачає. Недавно приїжджав в Нетішин один (друг молодості мого діда) УКРАЇНЕЦЬ з Дніпропетровської області так він подарував моєму діду футболку з надписом "...кохайтеся дівчата та не з москалями..." чи шось у тому стилі; весь час жартома називав діда козаком -)) і казав, що всю свою фірму привчив Україну любити. Взагалом *THUMBS UP отакий дядько.alien сказав(ла):Хмммм... Не вважаю замоскалені землі Сходу і Півдня своєю батьківщиною!
Они то есть...G_unit сказав(ла):Нету.Я не патриот!
значіть, як ти не патріот, от їх взагалі не буває?G_unit сказав(ла):Нету.Я не патриот!
BRaven сказав(ла):Василий,
Антеуфл,
Суперечки перетворюються в сварки і образи? айніхарашо... Буду бить... Обох...
Полнстью с тобой согласен.MeV сказав(ла):нехай держава намагається зробити життя українців кращим,а не навпаки-українці державу! так як влада навіть ненамагається це зробити...то краще вже перебратись в іншу країну..де про громадян дбають
Единственное что меня связывает с Украиной - это национальность в паспорте. Но даже если бы там писалось Албанец - мне было бы пох... Так как я не Националист, и мне всёравно кто какой нации... Кажись это уже оффтоп сори если что...НеПре сказав(ла):вы считаете себя украинцими??