MeV сказав(ла):
нехай держава намагається зробити життя українців кращим,а не навпаки-українці державу!
Що ж ти вкладаєш в це поняття "держава"?
я так зрозумів, для тебе це шось абстрактне (якшо розумієш про шо я)
Насправді, держава - це ми всі, незалежно від переконань, поглядів, чи орієнтації
І от... всі з такою ж думкою як в тебе так і палець об палець не вдарять чекаючи на манну з неба, натомість свідомі люди керують своє життя по-свойому, і ніхто не виїжджає...
Prescott сказав(ла):
Что мне дала страна для счастливого будущего?
пане Прескот, шось Ви заганяєтесь...
мабуть ше вчишся? ше ніхера хліба свого не їв:-|
З якого це дідька країна тобі має шось бути винна?
А ти шо країні дав? Вона тобі дає змогу вчитись (спочатку в д/с, потім у школі, вузі)... і, якшо ти не "обдарований", то тобі світить хороше майбутнє, навіть тут в Україні... Якщо ти чекаєш все на тарілочці, то можеш забуть...
Кругом, де б ти не поїхав, щоб добре жити треба ДУЖЕ БАГАТО вкалувать
І ті українці, які працюють в Росії, Італії, Португалії, та будь-де... живуть з мрією повернутись на Україну... Чому? не скажеш?
Prescott сказав(ла):
И ещё хочу сказать своё мнение что нужно сделать что бы стало жить лучше здесь - надо розогнать всю власть нах, и взять из других стран не заинтересованых людей
щодо розігнать всіх -- 100% згоден
щодо претендентів з інших країн, то думаю, що їх байдужість до нашої країни може нам коштувати дорожче нинішніх політиків
добавлено через 9 минут
Samara сказав(ла):
Как и Прескот я наверное свалю из этой страны при первой же возможности
На жаль, ніхто тебе не тирмає... отримай закордонний паспорт і ... в путь
А хоча, в Турції можна і без паспорта... подумай про це
добавлено через 2 минуты
Samara сказав(ла):
Каждый делает всё для своего блага, и блага своей семьи. Поэтому уезжают из Украины, в других странах лутшие условия для жизни.
ще раз переконуюсь у відсутності жіночої логіки
роби умови для життя тут, працюй для свого блага, для сім"ї, ніхто не заважає