За роботу взагалі то гроші платять. А ми це все робимо абсолютно за бесплатно, так що говрити про невиконання зобов'язань не коректно.Администрация - это ваша работа:
Якщо я видалив тему чи дав попередження, я завжди можу пояснити за що, якщо до мене звернутися, але я видаляю теми крайні рідко, а дії інших адміністраторів я пояснити не можу.Но когда уже нарушил - вы обязаны сообщить, что мы нарушили.
ksenya342
реєструючись на форумі ви підтверджуєте що правила ви прочитали і з ними згідні, так? Ось якщо так - то в нас не дуже багато правил, і їх можна запам"ятати. Якщо не можете запам"ятати, читайте і буде вам щастя, а кожному розповідати одне і те саме по 100 раз - ну надоїло, чесне слово...
@ksenya342
извините, конечно, но за работу деньги платят, а у нас наоборот, мы платим деньги за данный ресурс, и Вы будете меня "лечить"? Не нравится форум - смело топаем на другой ресурс, а каждому описывать то что написано в правилах, ни я ни любой другой админ не будет!
Администрация - это ваша работа: пояснять людям, за что и по какой причине их сообщения были удалены, были забанены или еще что-нибудь. ВАША РАБОТА! Будьте добры ее выполнять. Странные у вас правила. Ваш сайт не единственный в интернете. А человек, не может помнить правила всех сайтов чисто физически. А читать их каждый раз - это пустая трата времени. Для этого и существуют администрация и модераторы. Ишь как лихо придумали. Лишь бы не работать только. На всех остальных сайтах всегда поясняют: что и почему нарушил человек, а вы - что? особенные какие-то?
--- Добавлено: 2 кві 2014 ---"Незнание закона не освобождает от ответственности" - это правда! Но когда уже нарушил - вы обязаны сообщить, что мы нарушили. Иначе это будет повторяться и повторяться. Так везде было и есть.
Ви такі цікаві. Все адміни правильно роблять, якщо почати кожному пояснювати то ніякого часу не вистачить, а Ви перед тим як додавати тему можете переглянути правила(вони ж у відкритій формі). А на рахунок підфоруму Покупка-продаж, то не вже так важко відразу нормально оформити? Це ж елементарно: що продаю, де, яка ціна, як зв*язатся і фото. А то понаписують продам, а що і де думай.
Хоча б цей пункт, хоча можна і ще сюди добавляти. А даже якщо щось і не прописано, то додайте самі для зручності користувачів які будуть переглядати повідомлення. Зайшов, є ціна, фото, опис і все що потрібно - супер, а як нема починається: то дай фото, то яка ціна, який стан і тд. Має ж бути якесь людське розуміння. Модератори теж люди які мають роботу, сім*ю і тд, а не сидять цілу добу за і просять виправте бо не так. Скільки можна просити? Пам*ятаю був на форумі період коли, давався час для користувачів щоб підправили теми, всерівно не допомагало.3.7 У першому повідомленні оголошення бажано давати максимально повну інформацію про предмет торгу. А для оголошень «Продам» - вказувати ціну і давати опис стану товару. Прикріплювати до оголошень реальні фото товару, що продається.
ALenDOS,
Хоча б цей пункт, хоча можна і ще сюди добавляти. А даже якщо щось і не прописано, то додайте самі для зручності користувачів які будуть переглядати повідомлення. Зайшов, є ціна, фото, опис і все що потрібно - супер, а як нема починається: то дай фото, то яка ціна, який стан і тд. Має ж бути якесь людське розуміння. Модератори теж люди які мають роботу, сім*ю і тд, а не сидять цілу добу за і просять виправте бо не так. Скільки можна просити? Пам*ятаю був на форумі період коли, давався час для користувачів щоб підправили теми, всерівно не допомагало.
П.С. Даже якщо і видалили, напишіть до любого модератора, чи адміністратора в ПП з проханням пояснити чому видалили, як правильно оформити, що потрібно доробити і все буде ок.