До адмінів.

• Автор теми Автор теми ramsujot
  • Дата створення Дата створення

ramsujot

Користувач
Повідомлення
9
Репутація
2
Шановні, чому видалили моє повідомлення?

За порушення правил

Ну для цього треба було б хоча б написати яке повідомлення.

Так чому Ви так відразу написали за порушення правил, якщо не знаєте навіть яке повідомлення?

а по Вашому ми "от фонаря" заходим на форум і чистим теми? Якщо це та тема що була в "барахолці" то потер її я - і якщо Ви ще не зрозуміли за що вони були видалені. Читайте правила до тих пір доки не зрозумієте.

Тему я створював в пісочниці, запитував де краще купити пластикові вікна. В чому було порушення і яке?

• Подобається
Реакції: Запорожець
Администрация - это ваша работа: пояснять людям, за что и по какой причине их сообщения были удалены, были забанены или еще что-нибудь. ВАША РАБОТА! Будьте добры ее выполнять. Странные у вас правила. Ваш сайт не единственный в интернете. А человек, не может помнить правила всех сайтов чисто физически. А читать их каждый раз - это пустая трата времени. Для этого и существуют администрация и модераторы. Ишь как лихо придумали. Лишь бы не работать только. На всех остальных сайтах всегда поясняют: что и почему нарушил человек, а вы - что? особенные какие-то?[DOUBLEPOST=1396419872][/DOUBLEPOST]"Незнание закона не освобождает от ответственности" - это правда! Но когда уже нарушил - вы обязаны сообщить, что мы нарушили. Иначе это будет повторяться и повторяться. Так везде было и есть.

• Подобається
Реакції: golinej, Angela та Not_ka
Администрация - это ваша работа:
За роботу взагалі то гроші платять. А ми це все робимо абсолютно за бесплатно, так що говрити про невиконання зобов'язань не коректно.

Но когда уже нарушил - вы обязаны сообщить, что мы нарушили.
Якщо я видалив тему чи дав попередження, я завжди можу пояснити за що, якщо до мене звернутися, але я видаляю теми крайні рідко, а дії інших адміністраторів я пояснити не можу.

ksenya342
реєструючись на форумі ви підтверджуєте що правила ви прочитали і з ними згідні, так? Ось якщо так - то в нас не дуже багато правил, і їх можна запам"ятати. Якщо не можете запам"ятати, читайте і буде вам щастя, а кожному розповідати одне і те саме по 100 раз - ну надоїло, чесне слово...

• Подобається
Реакції: kolya
ksenya342
реєструючись на форумі ви підтверджуєте що правила ви прочитали і з ними згідні, так? Ось якщо так - то в нас не дуже багато правил, і їх можна запам"ятати. Якщо не можете запам"ятати, читайте і буде вам щастя, а кожному розповідати одне і те саме по 100 раз - ну надоїло, чесне слово...

не работайте тогда, раз "надоїло", никто насильно вас не заставлял становится администраторами. я останусь при своем мнении. работать не хотите, вот и всё.

@ksenya342
извините, конечно, но за работу деньги платят, а у нас наоборот, мы платим деньги за данный ресурс, и Вы будете меня "лечить"? Не нравится форум - смело топаем на другой ресурс, а каждому описывать то что написано в правилах, ни я ни любой другой админ не будет!

• Подобається
@ksenya342
извините, конечно, но за работу деньги платят, а у нас наоборот, мы платим деньги за данный ресурс, и Вы будете меня "лечить"? Не нравится форум - смело топаем на другой ресурс, а каждому описывать то что написано в правилах, ни я ни любой другой админ не будет!

ой, да что ж вы так завелись то?))) тише-тише) не хотела я задеть вас настолько сильно...как говорят, к критике нужно быть готовым и делать из этого выводы. "Взялся за гуж, не говори, что не дюж"

Администрация - это ваша работа: пояснять людям, за что и по какой причине их сообщения были удалены, были забанены или еще что-нибудь. ВАША РАБОТА! Будьте добры ее выполнять. Странные у вас правила. Ваш сайт не единственный в интернете. А человек, не может помнить правила всех сайтов чисто физически. А читать их каждый раз - это пустая трата времени. Для этого и существуют администрация и модераторы. Ишь как лихо придумали. Лишь бы не работать только. На всех остальных сайтах всегда поясняют: что и почему нарушил человек, а вы - что? особенные какие-то?
--- Добавлено: 2 кві 2014 ---​
"Незнание закона не освобождает от ответственности" - это правда! Но когда уже нарушил - вы обязаны сообщить, что мы нарушили. Иначе это будет повторяться и повторяться. Так везде было и есть.

Ви такі цікаві. Все адміни правильно роблять, якщо почати кожному пояснювати то ніякого часу не вистачить, а Ви перед тим як додавати тему можете переглянути правила(вони ж у відкритій формі). А на рахунок підфоруму Покупка-продаж, то не вже так важко відразу нормально оформити? Це ж елементарно: що продаю, де, яка ціна, як зв*язатся і фото. А то понаписують продам, а що і де думай.

• Подобається
Администраторы, вы ведете себя как малые дети! В шоке...

• Подобається
Реакції: MARKSMAN та Not_ka
Ви такі цікаві. Все адміни правильно роблять, якщо почати кожному пояснювати то ніякого часу не вистачить, а Ви перед тим як додавати тему можете переглянути правила(вони ж у відкритій формі). А на рахунок підфоруму Покупка-продаж, то не вже так важко відразу нормально оформити? Це ж елементарно: що продаю, де, яка ціна, як зв*язатся і фото. А то понаписують продам, а що і де думай.

Вы не правы! Правила прописаны, но не все! Если б всё упиралось только в правила форума и правила раздела, ни кто б ничего не имел против, но правила нарушались и на ходу придумывались отмазки, типа не нравиться, свободны.
А кто не понимает о чём речь, читайте и правила и темы общения с администратами форума. Как-то так.

Пожалуйста!Верните обьявы о продаже!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALenDOS,
3.7 У першому повідомленні оголошення бажано давати максимально повну інформацію про предмет торгу. А для оголошень «Продам» - вказувати ціну і давати опис стану товару. Прикріплювати до оголошень реальні фото товару, що продається.
Хоча б цей пункт, хоча можна і ще сюди добавляти. А даже якщо щось і не прописано, то додайте самі для зручності користувачів які будуть переглядати повідомлення. Зайшов, є ціна, фото, опис і все що потрібно - супер, а як нема починається: то дай фото, то яка ціна, який стан і тд. Має ж бути якесь людське розуміння. Модератори теж люди які мають роботу, сім*ю і тд, а не сидять цілу добу за і просять виправте бо не так. Скільки можна просити? Пам*ятаю був на форумі період коли, давався час для користувачів щоб підправили теми, всерівно не допомагало.

П.С. Даже якщо і видалили, напишіть до любого модератора, чи адміністратора в ПП з проханням пояснити чому видалили, як правильно оформити, що потрібно доробити і все буде ок.

• Подобається
Реакції: Sokrat та kolya
ALenDOS,

Хоча б цей пункт, хоча можна і ще сюди добавляти. А даже якщо щось і не прописано, то додайте самі для зручності користувачів які будуть переглядати повідомлення. Зайшов, є ціна, фото, опис і все що потрібно - супер, а як нема починається: то дай фото, то яка ціна, який стан і тд. Має ж бути якесь людське розуміння. Модератори теж люди які мають роботу, сім*ю і тд, а не сидять цілу добу за і просять виправте бо не так. Скільки можна просити? Пам*ятаю був на форумі період коли, давався час для користувачів щоб підправили теми, всерівно не допомагало.

П.С. Даже якщо і видалили, напишіть до любого модератора, чи адміністратора в ПП з проханням пояснити чому видалили, як правильно оформити, що потрібно доробити і все буде ок.

Ничего они не объясняют в личных сообщениях. Они пишут вот это : "у нас предусмотрено, что человек регистрируясь обязывается выучить правила и не нарушать.. вы же не хотите их изучить, почему я должен это делать за вас и объяснять что-то?"

А мой вопрос был такой: "а вы можете мне объяснить как я нарушила? или нет? у вас не предусмотрено объяснять причину?"

Я в тот момент вообще не поняла даже в какой теме я нарушила, т.к. писала в несколько разные сообщения. А мне даже не пояснили, что, где, когда и чего! Разве так делают??? Я впервые сталкиваюсь с таким руководством.

• Подобається
Реакції: Not_ka
ksenya342, напишіть до іншого, можливо Ви порушили те що в правилах чітко прописано? Взагалі всієї ситуації з приводу Вашого повідомлення не знаю(бо в очі не бачив), але якшо в моїх силах то пояснив би.