Драсте, эта я (увага! флешмоб :) )

  • Автор теми Marik_de_Sad
  • Дата створення
M

Marik_de_Sad

здрастуйте.
я учуся в пту №23 міста нитішин.
на сварщика(сварщики получяють нормальні бабки,а за граніцою то вапще бєшані бабки)
хочу найти собі дєвчьонку для сєрьйозних отнашеній. люблю мішу Круга бутирку лєсоповал і шатунова.
з репа слухаю фактор2 сєрьога і деякі пісні рукі ввєрх.
рок тоже- лінкін парк. би2. секультуру амфітамін(крейделів)
люблю спортивний одяг : пума адідас і найк.інколи рібок.
отдихаю з пацанами в барі біля бані а раніше (напротів нашого пту.заре банк там).
хочу гарну і умну дівчину 90-60-90 щоб вміла готовити і прибирати в хаті.
і не говорила багато.ато я її буду воспітувати.... чекаю
звоніть на мій номер 3-92-11 (вахта в общязі) позвати Сірожу з 213 комнати.
 

G-StaR

Користувач
Реєстрація
22.02.07
Повідомлення
17
Репутація
0
Marik_de_Sad сказав(ла):
з репа слухаю фактор2 сєрьога і деякі пісні рукі ввєрх
Ха-ха - это разве рэп? =) Ну Серега может быть, но Фактор и Руки вверх:D
Больше не оффтоплю));)
 

alien

Користувач
Реєстрація
12.08.06
Повідомлення
131
Репутація
1
G-StaR,Haтулічка, мммда... бачу ви не розумієте шутки юмору Marik_de_Sad"а
 
M

Malyuk_

Marik_de_Sad,
Це вістівник програми "жді меня"!!!!ми шукали вас дуже довго!!ваша наглядальниця з дитячої колонії №7 м Володарка вже проплакала всі очі.зі сльозами на очах вона згадує як Ви співали їй "крошка моя" і признались їй в коханні,а потім зникли...
тепер ми знайшли вас!!і ваше кохання воз'єднається знову!!!!дзвоніть нам в студію!8-800-123-456-789-098(вартість дзвіна 7 гр,43 коп з пдв без збору в пфу. лицензия ав№374534752895723)
 
M

Marik_de_Sad

Альона не плач!

це опять Сірожа.
Прівєт альона.я тебе не помню.
ти мене навєрно с кімось перепутала.не був я в володарці.
в вельбівно був.
там ми дєвок класних с пацанами по пьяні сняли. як їх звати не помню але хочеця побачіти їх щє.
Дівчьонкі з вельбівного,єслі ви бачите це обьявлєніє,то отвєтьте пожалуста мєні на мій номер 3-92-11 (вахта в общязі) позвати Сірожу з 213 комнати.
ми з пацанами не протів повторити ті момєнти щястя на задньому сідєньї нашого москвічя.... ех...я навєрно влюбився....:-*
 

wanderer

Користувач
Реєстрація
19.03.06
Повідомлення
9
Репутація
0
Хотелось бы пожелать Сергею оставаться "Marik de Sad" (и помнить об этом), потому что Маркизом де Садом,судя по сообщению, ему не стать.
 

zZzara

Ведьмочка :)<br>Модератор
Користувач
Реєстрація
23.05.06
Повідомлення
478
Репутація
0
Здравсте Сирожа!

Как хорошо, что ты дал это обявление. Мы с девачками тебя давно ищем, чтобы набить тебе морду за триппер. А Маруся (ну помнишь с большими буферами) ищет, чтоб ты заплатил алементы.
Твоим близняшкам уже 3 месяца. Они очинь на тибя похожи. Такой же волевой подбородок, родимое пятно с кошкой и надписью "рита", голубые глаза и маленький член.

На вахте в тваей общаге сидит тупая стерва - говорит "Сирожа тута не живёт". Поэтому позвони нам в Вельбивно в рельсу. Будем рады встрече.

Танюха и Маруся :-*
 
M

Malyuk_

Marik_de_Sad,
це знову вiстiвниця програми "жди мене"!ми знайшли i ваших девучек з вельбывного!!!а ще ы ваш москвичччч!!!доречы девушки були в багажнику ы чомусь мертвы ы мабуть згвалтованы... так шо ваз знайшли не лише ми!!!за додадковими питаннями звертайнесь за номером 02!вас там вже чекають!!!
 
M

Marik_de_Sad

сірожа жжот!

маруся і танюха.
ви мабуть клєю перенюхали.чи то радіація...
я вас нізашто в світі не відмудохавби.я ж не зоофіл.
для вас є коні у вельбівному.
я тусуюсь тіко з порядочними рєальними падругами.
які слухають аренбі [:-} і духаюця тіко ейвоном і оріфлеймом,а не якоюсь фігньою з базара маленького.:-!
так што ізвіняйте. удачі вам. і не пишіть клєвєти на нєвинних людей..:-|
 

zZzara

Ведьмочка :)<br>Модератор
Користувач
Реєстрація
23.05.06
Повідомлення
478
Репутація
0
При-И-И-И-ивет, Сирожа!

Пишут тебе жеребцы из села Вельбовно. Доводим до твоего сведения, что жеребцы обычно пользуют кобыл, а не КОРОВ, тем более таких страшных, как Маруся и Танюха. А после того, как они были замечены в твоём обществе на заднем сиденьи машины марки "Москвич" - они вообще теперь персоны "нон грата". Триппера нам еще не хватало!...

С уважением.
Кони из Вельбовно.
 

alien

Користувач
Реєстрація
12.08.06
Повідомлення
131
Репутація
1
Приввет Сирожа !
Пишут тебе трипера. Верни нас пожалуста, нам с Марусей нехорошо! Нам было лучше в твоей не безгрешной попе чем в её беззубом роте.
с уважением трипера
 
  • Подобається
Реакції: coca-cola

ROOT

Користувач
Реєстрація
08.07.07
Повідомлення
10
Репутація
0
ЖЕСТЬ.... %) *ROFL*
 

Shadow84

Користувач
Реєстрація
28.09.06
Повідомлення
153
Репутація
52
Привєт Серрйожа!
пише тобі каріес с рота Маріни, забери поганий трііпер назад ато ми тут воюєм!!
 

Black_Raven

Користувач
Реєстрація
14.03.06
Повідомлення
321
Репутація
0
Вік
42
Прывэт Cірьожа. Пише тобі Москвіч. Єсть пару жалоб:
1. Твої походеньки з каровами і кабилами на задніх сідушках не витримують ніякі амортизатори і пружини (від них тобі окремий привіт), а задній міст вже немамовито виє на місяць в калюжах (тож видно не від хорошої жизні).
2. Трупи в багажніку вже завонялись. кіко мона їх возить? Чи гнойні мухи, хробаки і інша гидота і є метою перебування трупів в багажнику? (чи не на рибалку часом розводиш?)
3. На минулому тижні ти купляв моторне масло Shell на нашому базарчику... мої вітання, тебе наї...ли. То ОЛІЯ соняшникова. Так шо або злий цю гидоту, або будеш зубними щітками вичищати всю сажу починаючи від щупа до вихлопної труби. Я вже мовчу про бензин... Очевидно вуйко Зосік (поганяло Бєнзавоз) спиж..ний бензин з труби дозаправляє не тільки мочою ослів, корів і коней, як на більшість АЗС, а ще й своєю, що є неприємно, особливо на виході з вихлопної труби...
4. також тобі великий привіт від лисих шин, зломаного навпіл руля, погнутих педалей, ручки коробки передач (пламєнний прівєт з-під задньої сідушки), і від капота... Останній є повним пофігістом, але навіть йому здається, що при русі автомобіля він мав би бути зачинений...

бувай.

п.с.: ех, моладасть... Переглянути вкладення 44994
 

_BW_mr.Spensor

Користувач
Реєстрація
03.06.06
Повідомлення
70
Репутація
1
Серожа- це я Микола, сусідного села Стригани,о це повню погулали:) ,добре шо ми тих дівок городських повалили в сіно, в неї наверно сідло болить ,тиждень в туалет небуде ходить:-p :-p :-p
 
M

Marik_de_Sad

сырожа в зжжыгае!

шановны жертвы атамнай енергетики ы триперной терапии.
падмывайтеся кажен день мылом Дуру и трипер вылыкуеця.
алыен пусть рот вымиет.
ато там личные оскорбления.
кто к нам с мечом придет тот от пули и умрёт........

массквичу извинения.я не виноват шо маруся 90-60-90
вес-возрост-рост

а масло я обязательно паменяю. дарагое залью - аливкавае...
 
B

BEN LADEN

Marik_de_Sad сказав(ла):
падмывайтеся кажен день мылом Дуру и трипер вылыкуеця.
Здрастуйте це поставщик мила "Дуру" в Україну, Микола Васильович Дуравченко (доктор технічних та біологічних наук, та слюсар третього розряду міста НЕТІШИНА, випускник ПТУ, де вчиться відомий нам Сірьожа!!!)...
"Ніхто не вірить але насправді це так!!!!! Мило Дуру (тіки Китайське не вірте фірминним підробкам) і справді виліковує від триперу!!!! Завдяки натуральній формулі на травах, а саме нітрогліцериновій кислоті та аміаКАЛьному раствору, що у взаємодії з ангидридом натрію та перикиссю водню утворює рідину, яку Ми назвали ВАЗІКОМ!!! виліковує гіпертонічно настроєні клітини триперозаду (нітратна форма триперу, утворена при взаємодії клітин триперу з нашим милом), що призводить до зникнення триперу у нищих тварин та людей!!! Нажаль відомі рідкісні, але фатальні випадки... Курву із сусіднього села Мощаниця, Васильковецьківну Анастасію Миколаївну, відвезли в лікарню із отруєнням нітрогліцириновою кислотою (трохи переборщили, біш так не будем), але її вчора виписали, у неї все добре, мішає тіки третя нога..."
З повагою доктор наук і у майбутньому, можливо, проффесор!!!
 

Кум

Користувач
Реєстрація
20.05.06
Повідомлення
346
Репутація
21
Це вахтьорки гуртожитка. Дівчьонки із Вельбівна, забирайте до себе нашого Сірожу, він дуже гарний і високий, любить музику (часто слухаємо всією общагою:'( ).
І веселий парень дуже, буває як почне веселитись - так нам потом ще на другий день гигикається=-O. Смєнщиця моя позвонила із псіхушки Острозької, (її туда недавно опріділили) так і сказала, все, каже про нього згадую, ночами не сплю. Та і я чесно сказати теж часто ночами просипаюсь в холодному поту, як згадую про нього.
Дуже охайний, пользується милом "зДуру", так-о проходить біля вахти, так і дихаємо потом годину невиносимогарним ароматом. І носки часто стірає, я вже другий раз його бачу стірающим, а всього два роки у нас і живе.
нам у міліції ще про нього сказали, що він виконує важливу соціальну хвунцію - займається наглядною антиалкогольною і антинікотіновою компанією, всі бачуть, шо з ними буде якщо будуть багато пити.
І дуже роботяший, не проходить і тижня шоб шось не зробив. От наприклад скамейку біля входу. Це він. Вона нам давно заважала, все позбираються там і сидять і шумлять, а тепер тишина, нема на чому сидіти. Ну про вікна я вже не кажу, із-за нього наш гуртожиток майже весь уже на посилений варіант євростандарту перейшов (з небющимися стьоклами)
так шо забирайте і пошвидше, не пожалієте, дуже завідуєм тій, кому попадеться таке щастя.