- Повідомлення
- 9
- Репутація
- 0
- Вік
- 36
У світі говорять що в кожної людини має бути своя половинка O та що призначенна нам Богом... а як ви думаєте є вона дійсно і чи зустріли ви ту саму НАЙКРАЩУO ?? чекаю відповіді:-[
@AdReNaLiN@ сказав(ла):У світі говорять що в кожної людини має бути своя половинка та що призначенна нам Богом... а як ви думаєте є вона дійсно і чи зустріли ви ту саму НАЙКРАЩУ ?? чекаю відповіді
думаю есть... и не одна....найти трудно...а еще более трудно не проморгать её...что обычно и бывает...@AdReNaLiN@ сказав(ла):У світі говорять що в кожної людини має бути своя половинка та що призначенна нам Богом... а як ви думаєте є вона дійсно і чи зустріли ви ту саму НАЙКРАЩУ ?? чекаю відповіді
Тогда это уже не половинка, извините, а треть какая-то, или четвертинка )from deep-deep woods сказав(ла):думаю есть... и не одна....
а так порой и бывает...хоч инет и еднае...но не все половинки( даже если их много) имеют возможность встретиться....вот и блуждают друг без друга всю жизнь...или находят кого-то левого...печально...печально товаарищи...а еще есть тип людей существование половинки которых не предусмотренно этим миром...тут уж хоть ищи хоть не ищи....иди туда не знаю куда...найди то не знаю что...element сказав(ла):Получается теперь вы никогда не будете счастливы или же ехать в Африку
@AdReNaLiN@ сказав(ла):У світі говорять що в кожної людини має бути своя половинка O та що призначенна нам Богом... а як ви думаєте є вона дійсно і чи зустріли ви ту саму НАЙКРАЩУO :-[
Половинка обезательно есть.Но как всегда назло она встречается с другим или с другой@AdReNaLiN@ сказав(ла):У світі говорять що в кожної людини має бути своя половинка та що призначенна нам Богом... а як ви думаєте є вона дійсно і чи зустріли ви ту саму НАЙКРАЩУ ?? чекаю відповіді
FURIOUS сказав(ла):Половинка обезательно есть.Но как всегда назло она встречается с другим или с другой
Звісно існує, на мою думку, і я її знайшла!!! Так що я вірю в це!!!@AdReNaLiN@ сказав(ла):У світі говорять що в кожної людини має бути своя половинка та що призначенна нам Богом... а як ви думаєте є вона дійсно і чи зустріли ви ту саму НАЙКРАЩУ ?? чекаю відповіді
zener сказав(ла):Знаете после того как я понастоящему полюбил я только тогда полностю понял полное знаечение етой фрази "Вторая половинка"