Футбольний фан клуб

• Автор теми Автор теми kolya
  • Дата створення Дата створення

Лутший футболист Европы??

• Андрес Иньеста

Голосів: 3 42.9%
  • Лионель Месси

Голосів: 0 0.0%
  • Криштиано Роналдо

Голосів: 4 57.1%
  • Я бы отдал голос другому (можно указать в теме)

Голосів: 0 0.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    7
  • Опитування закрито .
Да хвутбольчіГ вдався наславу, особливо під зливу!!!!!!!!!
Але та томанда Клоунів заслужує цілого кубка!! Особливо той воротар "Перепечка"(то сємочкі трощить, то по телефону говорить......). Короче сьогодні було набагато краще ніж вчора!!!!

Не скрывай свои недостатки. Тренируйся, чтобы превратить недостатки в сильные стороны

на таку фішку натикнувся в неті:-)

FIFAyer спасибо за фото повеселил на ура.
Вот это футбольное поле.:-D :-D :-D :-D

FOTO №1- а мне всьо пох*й я зделан из мяса.... ггггггггггг
FOTO №2- у л я т а ю........ :-D :-D :-D
FOTO №3- аля танго, повільний танець....... ггггг *ROFL* *ROFL* *ROFL*
FOTO №4- йопть.... нов комент....:-D

Привет ,як жизнь,футбольчик!!!!!мур!!!

Ну що там хлопци....не ідем в суботу грати в футбол???, будемо яцйі красити, то може в п"ятницю вечерком підемо.......;-) 8-)

о в пятніцу вечорком думаю рульненько було б бо суботу незнаю базари чебоксара та смаженеє сало вобщем я за пятницю

Я в пятницю пас(там і так вечором куча народу), а вот в суботу після базарчику на 11-00 мона!

нє в пятницю бо в суботу по селах хто на базарах магазінах паска на носі тільки пятниця!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lazer сказав(ла):
нє в пятницю бо в суботу по селах хто на базарах магазінах паска на носі тільки пятниця!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти говори за себе, а не за всіх тут вирішуєш, я думаю футбол на пару годин не помішає твому приготуванню до паски(хотя я смутно представляю, що ти збираєшся робити...............)

Давайте сьогодні вечорком я підійду по вболіваю!!!буду не одна !!!!!то наскільки приходити?;-) ;-) мурр....

FIFAyer сказав(ла):
Ти говори за себе, а не за всіх тут вирішуєш, я думаю футбол на пару годин не помішає твому приготуванню до паски(хотя я смутно представляю, що ти збираєшся робити...............)
Я вибачаюсь шо за всіх говорив а я просто в 6 год ранку їду в село в карпати!!!!!!!!!!!!!!!1

То завтра хтось йде на манєж чи нє?

Twisted сказав(ла):
То завтра хтось йде на манєж чи нє?
...йдем йдем...як же без футболу...перед Паскою тре набігатися, бо в це свято фіг з-за стола куди вирвешся...
FIFAyer сказав(ла):
я думаю футбол на пару годин не помішає твому приготуванню до паски(хотя я смутно представляю, що ти збираєшся робити...............)
..ггг...я тоже представляю як Лазер збирається відсвяткувати... там явно без лишньої стопки не обійдеться...
lazer сказав(ла):
Я вибачаюсь шо за всіх говорив а я просто в 6 год ранку їду в село в карпати!!!!!!!!!!!!!!!1
Лазер тільки щоб ти знав...в Карпатах горілка не дуже йде...так що ти не сильно радуйся...

Лапочка сказав(ла):
Давайте сьогодні вечорком я підійду по вболіваю!!!буду не одна !!!!!то наскільки приходити? мурр....
...повболівати можна і біля телевізора... ти би краще прийшла "зеленого змія" з нами би поганяла...а то футбол сама розумієш не жіночий вид спорту...

Пацани я з вами!!!

Знахарь сказав(ла):
а то футбол сама розумієш не жіночий вид спорту...
но дівчата в нього тоже грають, і ше рубають лучше за нас...