Звісно є. Всякі люди є, і такі також..antoshka сказав(ла):Я никого не люблю! Хотелось бы узнать есть такие, и как это?
Выходит это плохо, не любить никого! Выходит лучше лицемерить и придерживаться общественного мнения!Авария сказав(ла):Звісно є. Всякі люди є, і такі також..
Як це? - Нормально, живемо та й все. Самотньо, іноді лицемірим.. але так живемо, бо по іншому не виходить.
Цікаво дізнатися вік автора теми.
хм...все ради счастья? и быть самому несчастным чтоб другие были счастливы???antoshka сказав(ла):счастье, и всё зависит только от него, и всё делается только ради него.
Не можу погодитись. Зовсім не погано (як для мене), хоча, напевно, і не добре. Просто так є! Якщо є достойна людина, то чому б її не полюбити.. а якщо немає, то не варто любити когось "аби було". Це по меншій мірі не розумно. Не буду нагадувати відомі слова про те, що краще голодати.. На рахунок лицемірства, це кожен вибирає для себе. І як це "краще притримуватись загальної думки"? Якщо ти її притримуєшся, то це не краще чи гірше, а знову ж таки - так є. А якщо не притримуєшся, то не можеш себе змусити це робити, можеш просто робити вигляд що так є у зручних для тебе ситуаціях.antoshka сказав(ла):Выходит это плохо, не любить никого! Выходит лучше лицемерить и придерживаться общественного мнения!
Потяття "добро" і "зло" це вже питання іншої теми. А на рахунок милосердя, щедрості (тут зараз посипеться багато критики), людині вони потрібні тому, що вона підсвідомо боїться що з нею погане станеться і їй ніхто не допоможе, тому і сама робить альтруїстичні вчинки, з надією що і їй "воздасться".antoshka сказав(ла):Что вся эта любовь, милосердие, щедрость и остальная чушь объединённое общим понятием "добро" сплошная ложь самому себе,
З цим майже погоджуюсь. Але поняття "щастя" це щось більш глобальне, тому заміняю його для себе більш "земним" терміном - задоволення.antoshka сказав(ла):есть одно чувство счастье,
Тут, я думаю, Ви зовсім не так зрозуміли автора._СЬЮ_ сказав(ла):хм...все ради счастья? и быть самому несчастным чтоб другие были счастливы???
+1antoshka сказав(ла):Я никого не люблю!
Всьому свій час. Але це буває в 15, 20..років. Чекай, шукай ...antoshka сказав(ла):Я никого не люблю!
А кого ж ще любити як не себе? В першу чергу потрібно любити і поважати себе. І вже з огяду на це будувати якісь стосунки.antoshka сказав(ла):А всё из-за того что человек любит больше себя
Навіщо коханій людині таке казати? Якщо не любиш, то звісно можна. І я казала. Казала навіть кохані людині, колись давно, коли ще в мене був трошки інший світогляд. Казала з різних причин: зі страху, зі злості, через ревнощі.. І нічого, пережили, нічого не рухнуло в той момент.antoshka сказав(ла):Скажите своему любимому человеку: " Я тебя не люблю!"
Воно тобі треба ? ))antoshka сказав(ла):Ребята, спасибо Вам за ответы и пожелания, но есть одна проблема! Меня то тоже никто не любит!