Клубничкина
Користувач
- Повідомлення
- 9
- Репутація
- 0
- Вік
- 40
Підеш,підеш-куди дінешся?[LP сказав(ла):Mr.Hahn]лично меня не прёт идти в армию и я туда не пойду как бы они не старались!!!
Підеш,підеш-куди дінешся?[LP сказав(ла):Mr.Hahn]лично меня не прёт идти в армию и я туда не пойду как бы они не старались!!!
а за що платити??? Якщо вони нічогісінько не знають!!!SLY сказав(ла):пускай платят пацанам нормальные деньги за службу должны выделеть нормальные деньги на оружее технику, дать номальное желье !!!!
зделать два месяца для обучения и уже по ходу службы учить дальше за ето и платить !Buhgalter сказав(ла):а за що платити??? Якщо вони нічогісінько не знають!!!
Навчаться, а з збільшенням стажу, збільшувати платню!!!!SLY сказав(ла):а за що платити??? Якщо вони нічогісінько не знають!!!
коли підуть на "срочку" а потім і будуть мати трошки більш ніж 56грн(стіки було)patkern сказав(ла):Навчаться
Он ведь не в острожской академии учится, он, возможно, закончит военную кафедру.Клубничкина сказав(ла):Підеш,підеш-куди дінешся?
Неа,не пойду!!!!А тебя уже вижу в костюмчике комуфляжного цвета!!!![LP сказав(ла):Mr.Hahn]cама пойдешь!!!!
Зараз уже 200грн...Так Хлопці та Дівчата зараз звичайно армія нета... але куди ми дінемось з підводної лодки... треба відслужить значить значить підем і відслужим..(чисто моя думка)Buhgalter сказав(ла):коли підуть на "срочку" а потім і будуть мати трошки більш ніж 56грн(стіки було)
давно такого твердження не чув, попитай у своїх знайомих спитай що робить наша "армія" з нашими хлопцями. Може армія і робить шось хороше з людини, но АРМІЯ а не наша "армія".Streit сказав(ла):о насколько я знаю Армия человека из тебя делает
котрими(агрессорами) є продажні чиновники в т.ч. гєнєралиBlack_Raven сказав(ла):захист країни від агрессорів військовими методами
Black_Raven сказав(ла):в ріфмє