Новинки сучасної музики

T

TenJloDemoH

в песне Энгель Раммштайна неполный такт, не хватает отдной шестнадцатой .. не забывайте доигрывать последнюю недостающую в табах шеснадцатую на восьмом ладу , а то будет пауза) - это касается вступления и припева
 

PATRICK

Користувач
Реєстрація
21.03.06
Повідомлення
383
Репутація
0
yOgurt сказав(ла):
Каму как =)
Но для меня самые ценные это ГИБСОНЫ =)
Абажаю этот вид =), это для меня лутшее!!!
Я не кажу про вигляд, чи якісь характеристики... Я вчився грать на Гібсоні, подобається форма Ібанез, звук Фендера...
Я маю на увазі не весла за купу грошив, а справжній інструмент, який працює, звучить, і не коробить своїм виглядом... Навіщо викидать купу зелених за якісь золоті прикраси на грифі, чи інкрустацію якихось каменів, чи ше якоїсь фігні...
Не інструмент прикрашає музиканта...
 

Al-Capone

Користувач
Реєстрація
04.08.06
Повідомлення
22
Репутація
0
PATRIСK вот пара песен Iron Maiden. Я скачал какие на вид неплохие (по табу) у меня много их песен. Пиши какие именно конкретные песни.
Переглянути вкладення 22783

Переглянути вкладення 22784

Переглянути вкладення 22785

Переглянути вкладення 22786
в песне Энгель Раммштайна неполный такт, не хватает отдной шестнадцатой
----спасиба, я просто ее еще не смотрел как следует :-[
 

Jaguar

Користувач
Реєстрація
24.12.06
Повідомлення
7
Репутація
0
Jeka сказав(ла):
Шукаю слова пісні --КОЛИ ДО ГУБ ТВОЇХ (Плач Еремії), Поможіть--може комусь невпадло то перепишіть просто з пісні, буду вдячний
А самої пісні в тебе случайно нема? Поділись пліз
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Саня, он з телефона фоткав дві штуки дивись!!!Акустична гітара - Німецька фірми Hohner
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Цимбали

Широке розповсюдження в музичному побуті України здобули цимбали. Зовні вони схожі на гусла: трапецієподібний дерев'яний корпус, плоскі деки, два резонаторних отвори. Проте, на відміну від гусляра, що видобуває звуки щипком пальців, цимбаліст грає, вдаряючи по струнах спеціальними дерев'яними паличками. До того ж струни групуються по три-п'ять, а іноді по сім, настроєних на одну ноту. Цимбали мають багату музичну палітру і використовуються як для сольної, так і для ансамблевої гри, особливо у троїстих музиках. Поодинокими ударами по струнах цимбаліст надає музиці яскравого ритмічного малюнка, а частими ударами обох паличок (цей прийом зветься тремоло) відтворюється безперервна м'яка, лірична, часом драматична мелодія.

Дослідники вважають, що предком цимбал є ассірійський сантир - гуслеподібний інструмент трикутної форми, на якому грали ударом паличок по струнах. Згодом він поширився і був удосконалений з Угорщині, Румунії, Югославії, Болгарії, на території нашої країни-в Білорусії та на Правобережній Україні.

Під час гри інструмент кладуть на стіл чи на коліна, часто тримають перед собою на ремені, що дозволяє грати стоячи або на ходу під час весільних та інших святкових обрядів, У професіональній народно-інструментальній музиці використовують концертні цимбали, що стоять на ніжках. У них великий діапазон звуків і різноманітні засоби виразності. Цимбалісти-віртуози нерідко поєднують у своїй грі не тільки удари паличок по струнах, а й щипки пальцями.(Цимбали)
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Шумові та ударні музичні інструменти

В українській народній музиці велику роль відіграють ударні та шумові інструменти, виникнення яких сягає своїм корінням у сиву давнину. Різноманітні брязкальця, пустотілі раковини, калатальця - все це використовувалося для подачі сигналів, а пізніше - для ритмічної організації музики. Цю ж функцію виконували часто і такі речі побутового вжитку, як деркач, било, калатало, що були невід'ємними супутниками сторожів.

В народній музиці, що супроводжувала ігри, весілля, календарні, релігійні свята та обряди, широко використовувалися такі предмети побутового вжитку, як ложки, рубель з качалкою. Можна зустріти народні кастаньєти, зроблені з двох дерев'яних спарених ложок. На них музикант відбиває різноманітні ритмічні малюнки, імітує цокіт кінських копит.

Найпоширенішим ударним інструментом у народній музиці є бубон (решітка). Легкий дерев'яний обідок, обтягнутий з одного боку шкірою, - це найпростіша конструкція бубна, що був відомий на Україні ще за часів Київської Русі. Сучасні матеріали, металеві дзвіночки, тарілочки, гарне оздоблення змінили вигляд бубна, що завжди супроводжував танцювальну музику, входив до складу полкової музики війська Запорізького.

Із західних областей України в інші регіони республіки прийшов екзотичний ударний інструмент, що за специфічне забарвлення звуку зветься бугай. У невеликій конусоподібній діжечці верхній отвір обтягнуто шкірою. До неї в центрі прикріплено пучок конячого волосся. Музикант зволоженими у квасі руками сіпає за волосся і видобуває найбільш стійкі звуки акорду.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Скрипки

У царині музичних звуків майстри і музиканти століттями шукали такі, які були б близькими до людського голосу. Принципова ідея була винайдена авторами примітивних струнних інструментів, на яких грали лукоподібним смичком. Та від цих інструментів до цариці музики, якою стала скрипка, - величезна відстань. Тисячі майстрів світу відвойовували у природи секрети конструкції скрипкових дек, таємниці деревини, лакового покриття. В кінці XV-на початку XVI ст. італієць Г.Бертолотті сконструював перші скрипки. Його учень П.Маджіні та майстри кремонської школи А.Аматі, Дж.Гварнері і особливо А.Страдіварі створили неперевершені скрипкові інструменти дивної краси і витонченості. Головна їхня цінність у неповторному чарівному звуці, який ці інструменти несуть крізь століття.

На Україні скрипка відома з кінця XVІ ст. Вона особливо імпонує наспівному, мелодійному характеру української народної музики. Без скрипки не обходилося жодне свято, весілля чи вечорниці. Вона - і сольний, і акомпануючий інструмент. Скрипка - невід'ємна частина оркестрів, ансамблів, троїстих музик. Серед відомих українських скрипкових майстрів - Т.Підгорний, Л.Мар'яненко. Український радянський майстер І.Любченко став дипломантом Міжнародного конкурсу скрипкових майстрів у м. Кремона (Італія).
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Сопілка - один з найрозповсюдженіших у музичному побуті України інструмент. З глибини тисячоліть дійшов він до нас із багатьма назвами: сопілка, денцівка, флояра, зубівка, теленка... За кожною назвою криється принципова конструктивна відмінність, а отже й нові специфічні прийоми видобування звуків і різноманітна музична палітра.

У верхній отвір невеликої дерев'яної трубки вставлено свисток у вигляді денця з прорізом, уздовж трубки - п'ять-шість отворів для пальців. Це типова сопілка, яку могли зробити з верби, клена, калини, смереки, груші чи звичайної бузини. На ґуцульщині така сопілка зветься денцівкою. Звук у неї соковитий, насичений.

А ось флояра. Від звичайної сопілки вона відрізняється тим, що не має свистка, а обидва кінці трубки відкриті. Отже, звуки на ній видобувати важче. Сріблясто-витончена мелодія флояри більше відповідає мальовничій природі Карпатських гір, її швидких грайливих струмків.

Серед різновидів сопілки є й такий, що зовні являє собою звичайну трубку, у якої обидва кінці відкриті, а ігрових отворів немає. Звуки змінюються засобом передування повітря. Це - теленка.

Дві спарені одночасно сопілки називають денцівкою або жоломійкою. Зубівка, коса дудка, скигля - у кожної своя конструкція і відповідне забарвлення звука. Одна виспівує пронизливим високим голосом, Друга - густим, оксамитовим, третя плаче, скиглить сумним, тужливим голосом.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Midi-клавиатура M-Audio Keystation-49 е
660грн.


Обновленная версия популярной USB-клавиатуры Keystation 49. На первый взгляд бросаются такие новшества: добавились кнопки октавного сдвига, изменился дизайн, и улучшилось качество механики. Keystation 49e безусловно является стандартом MIDI клавиатуры. Наилучшая покупка при критериях оценивания цена / качество. Незаменимая для людей которые любят создают музыку на ПК.

• профессиональная клавиатура 49-клавиш
• pitch и колесики для модуляции
• поддерживается шина USB
• встроенный интерфейс USB MIDI
• питание через шину USB (не нужно внешнего блока питания)
• в операционных системах ОС X и Windows XP, - поддержка plug and play
• в комплект входит ПО Ableton Live Lite 4 программное обеспечение для музыкального производства, так что вы можете начинать делать музыку сразу сразу после подключения.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Акустична система Biema Т181В
5121грн.


• Частотний діапазон: 38Гц-500Гц
• Компоненти: BML-L1801
• Імпеданс: 8Ω
• Потужність: 600Вт
• Пік потужності: 2400W/5Мин
• Чутливість: 100дБ(1W/m)
• Максимальний звуковий тиск: 131дБ
• Роз'єми: 2 x NL4R speakon
• Розміри: 560x793x860мм
• Вага: 64.5кг/71.53кг

Wind Force виготовляє пофесійну звукову продукцію під ім'ям, “Biema” - зареєстрована марка в Сполучених Штатах . Biema щороку робить істотні капіталовкладення в дослідження і розвиток. Продукція отримала різні похвали і подяки від їхніх клієнтів. Biema продовжує забезпечувати високу якісну продукцію і сервіс своїм клієнтам.
Одна річ, яку варто згадати, це активна система "Biema" - дійсна запорука успіху серії Biema GOLDSANGPRO, яка представляє на сьогоднішній день лінійку аудіо-систем найвищого класу. Цей продукт був остаточно введений в продаж після того, як було проведено два роки досліджень за допомогою високоякісного устаткування світового класу і електронних інженерів.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Губная гармошка Hohner М25001 Chrometta – 8C C-major
288грн.


Самая удобный инструмент для тех, кто только начинает осваивать хроматическую губную гармошку. Имеет доступную цену, прочный корпус, надежную механику, и специально разработанную форму отверстий, которая облегчает исполнителю извлечение отдельных нот.
Тональность: До мажор.
Кол-во язычков: 32.
Материал язычков: медь 1.05 мм.
Корпус: пластик.

Губные гармошки Hohner Германия.
Немецкие губные гармошки фирмы “Hohner” заслуженно занимают ведущее место на нашем рынке. Многолетние традиции производства, великолепное качество и доступная цена – это основные достоинства торговой марки.
Практически все модели, представленные в данном каталоге удовлетворяют требованиям профессионалов для игры на губной гармонике. В то же время здесь найдется и инструмент для начинающих. Губная гармошка — наиболее распространенный блюзовый инструмент. Она маленькая, недорогая и очень проста в обучении и игре, но тем не менее, предоставляет музыканту поистине колоссальные исполнительские возможности.

История губных гармошек Hohner берет свое начало еще с далекого 1821 года. Кристиан Фридрих Бушман (Christian Friedrich Buschmann) - так зовать человека, который впервые в Европе зарегистрировал патент на изобретенный им новый музыкальный инструмент. Его детище напоминало странную машину с серией стальных язычков вставленных в небольшие каналы. Конструкция была такой, что ноты вытягивались на выдохе и располагались хроматически.

Много людей увлеклась этим прекрасным инструментом, кое-кто вносил свои усовершенствования, соответственно конструкция инструмента не раз менялась. Богемский мастер Рихтер (Richter) сделал важнейшее усовершенствование. В 1826 году, он разработал модификацию инструмента Бушмена, которая содержала 10 отверстий и 20 язычков, разделенных на 2 группы: группа язычков звучных на выдохе и вдохе. Эти группы крепились с разных сторон внутри корпуса сделанного из кедра. Рихтер настроил свой инструмент в соответствии с диатоническим строем, который и стал стандартом для современных губных гармошек.

В 1857 Матиас Хонер (Matthias Hohner), человек, который зарабатывал себе на жизнь ремонтом, и изготовлением часов открывает производство губных гармошек. С помощью своей семьи и наемных рабочих, он производил возле 650 инструментов в год. Спустя некоторое время он запускает массовое производство губных гармошек.

В Северной Америке губная гармошка Hohner была представлена в 1862 году, после чего Hohner становится мировым лидером по производству гармошек. С 1887 года компания выпускает больше миллиона гармошек ежегодно. На сегодняшний день модельный ряд гармошек состоит из более 90 разных моделей, разных по звучанию и строю, что дает исполнителю творческую свободу в любых стилях музыки, - от классики до рока.

Сейчас компания Hohner, это не только выпуск губных гармошек всех возможных типов. Сейчас это выпуск электро и акустических гитар, аккордеонов, ударных установок, блок флейт, и др. Инструменты, которые носят имя Hohner, пользуются большой популярностью среди музыкантов, отличаются качеством и прекрасным звучанием. Еще одним преимуществом инструментов Hohner является их невысокая цена при хорошем качестве.
Для получения подробной информации посетите сайт производителя.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Бас-гитара Yamaha RBX-170
1360грн.


• 2 датчика,
• 4 струны,
• корпус из липы,
• гриф: клен,
• накладка: палисандр,
• хромированная механика,
• 24 лада,
• 34'',
• 2хSC,
• Цвет: (black, blue)
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Электрогитара Hora Iris Solo E-1270
832грн.




Электрогитара, 6 струн.
• Звукосниматели: 3 сингла,
• 3-х позиционный переключатель.
• Дека - массив клена.
• Гриф - клен.
• Накладка на гриф - красное дерево.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Электрогитара Hora Iris Solo Lux E-1271
1300грн.




Электрогитара, 6 струн.
• Звукосниматели: 1 сдвоенный HU и 2 сингла,
• 3-х позиционный переключатель.
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Барабанные тарелки Meinl B-14МH 14" Medium Hihat Byzance
1894грн.




Широкий динамический спектр с мягким, теплым звуком. Скромный но объемистый открытый hihat.

Тарелки Meіnl Bysance доведены до своей формы вручную и удовлетворяют высочайшие требования. Каждая тарелка есть произведением искусства и владеет собственным неповторимым звучанием.

Барабанные тарелки Meinl (Германия).
Более 50 лет, с 1952 года работает производство тарелок. Основная часть работ проводится в Германии, наиболее же ответственные ручные операции, в соответствии с лучшими мировыми традициями, сосредоточены в Турции.
У нас представлены серии: Amun, Byzance, Classic, Headliner, MCS, Sound Caster, Raker и Candela. Кроме этого в ассортименте продуции присутствуют маршевые тарелки, гонги и подставки для них.
Здесь Вы сможете найти для себя все виды тарелок: Splash, Crash, Hihat, Ride, включая их модификации.
 

PATRICK

Користувач
Реєстрація
21.03.06
Повідомлення
383
Репутація
0
WeeVils* сказав(ла):
Электрогитара, 6 струн.
• Звукосниматели: 1 сдвоенный HU и 2 сингла,
• 3-х позиционный переключатель.
шо таке 1 сдвоєний HU?
 

HeiliG

Користувач
Реєстрація
11.11.06
Повідомлення
57
Репутація
0
Вік
36
Русский реп еще молод, не очень дорос до уровня зарубежного репа (например американского). Но когда слушаеш русский реп, то понимаеш что с каждым годом он сильнее и сильнее стремится в верх, у него есть будущее!
Я слушаю как русский, так и зарубежный реп, но больше нравится русский, хотя и очень сильно уважаю зарубежных реперов. Я ценю все, что делается на благо реп культуры.