Новинки сучасної музики

Fake

пєчєнька ;)
Користувач
Реєстрація
25.02.08
Повідомлення
90
Репутація
0
DreameR сказав(ла):
нелюблю слушать РЭП.....
Таким как я наверно статья не будет так сильно интересна.......
ДА, Я ПОГОДЖУЮСЯ З ТОБОЮ!!! ;) РОК - ФОРЕВА!!! :-*
 

_Mal1K_

Користувач
Реєстрація
26.02.08
Повідомлення
33
Репутація
0
А РЭП слушать не надо, его надо понимать и наслаждатся...:)
Например мне кажэтся что рок это безсмысленно и глупо...пьяные, лохматые... мужики орут какуюто...но хоть девушки симпотичные есть...
 

DjVodka

Користувач
Реєстрація
15.11.07
Повідомлення
124
Репутація
0
_Mal1K_ сказав(ла):
пьяные, лохматые... мужики орут какуюто.
ну тута ти загнався!!!Не нада на їх наїждяти їм подобається рок,а нам нє!Вот вони тоже саме про реп думають шо ти сказав,людина обрала своє життя і свій стиль!!!:) :cool:
 

Archy

Користувач
Реєстрація
01.02.08
Повідомлення
65
Репутація
0
Вік
33
Shinod@ сказав(ла):
ДА, Я ПОГОДЖУЮСЯ З ТОБОЮ!!! РОК - ФОРЕВА!!!
__________________
Вопшем LP і Fort Minor - форева! Не судіть строго - я фан.
Ты противоречеш сама сибе гавориш что Реп не слушаеш а Форт Минор
и ЛП если ты уж такая фонатка етой групы то должна знать что: Линкин Парк ето альтернатива тоисть смесь различных стилей музыки или нью метал но в етот нью метал входит и РЕП тоже!!!
 

CHikER

Користувач
Реєстрація
26.05.07
Повідомлення
1
Репутація
0
Вік
35
Кто едет на Арию в пятницу пишите в личку!!!!;)
 

sss

Користувач
Реєстрація
03.07.06
Повідомлення
10
Репутація
0
Archy
UnderwateR - первый понимай как хочеш парень! Зе бестеры в репе...
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
ROCk-Новинки!

Все про ROCk і тільки те що не стосується теми: ИНФОРМ. О РОК-группах!


Миннеаполис был первым городом, из 21 города по которым Аврил позже поедет дальше давать концерты. Перед премьерой новых песен Аврил выглядела слегка взволнованной, что не помешало дать ей потрясающий концерт. Avril самостоятельно исполняла гитарные партии некоторых песен со своего нового альбома, который должен выйти 25 мая.
Старые композиции с ее первого альбома любимы фанатам не меньше чем новые композиции, который исполнялись впервые. Песню "Don't tell me" пел весь зал, повторяя вместе с Lavigne каждое слово, и представляло собой очень красивое зрелище. Начался концерт с новых композиций певицы: "He wasn't" и "My Happy Ending". Выступление сопровождалось пылкими выкриками: "Ты супер!" или "Мы любим тебя!", адресованные обоим исполнителям.
Аврил исполнила пять новых песен под пристальными взглядами своих поклонников, которые иногда плавно раскачивались из стороны в сторону или резво прыгали, находясь в эйфории во время исполнения "стареньких" хитов с "Let Go" – "Sk8er Boy" и "Complicated". песню "Sk8er Boy" Avril исполнила вместе с Тобенфельдом, во время ее исполнения Аврил закрыла глаза, будто ушла в себя. Исполнение хита "Complicated" было на манер Аврил, сказав публике чтоб она чувствовала себя свободно, и просто подпевала ей. Концерт прошел без единой помарки, и все фанаты остались в восторге.
Ну а мы, конечно, ждем горячо любимую Аврил посетить нашу страну со своим Туром......
 

Bodom

heavy_chilD )
Користувач
Реєстрація
31.10.06
Повідомлення
77
Репутація
0
Вік
30
Дубно було в облозі. Рок-музики
Три дні тримало облогу рок-музикою Дубно. Тут проходив один з найпопулярніших українських рок-фестивалів ”Тарас Бульба”. Цього року він відсвяткував 10-й день народження. Аби сюди потрапити, всі рок-гурти проходили жорстке сито відбору. Організатори запевняють: на ”Бульбу” обирали найдостойніших рокерів з усієї України.


— Ми отримали 200 демозаписів, прослухали їх,— каже виконавчий директор фестивалю ”Тарас Бульба” Микола Арсенюк. — Обрали 60 найдостойніших і потім у три етапи їх прослуховували.

Переможцем ”Тараса Бульби”, як і минулого року, знову став гурт зі Львова. Команда ”Кожному своє” вразила журі енергійністю, диво-вокалом і різноманіттям музичних стилів.

— Вдалось перемогти за рахунок праці, ми довго і добре готувались, — говорить соліст гурту ”Кожному своє” Остап. — Ми граємо насамперед музику, а народу вже оцінювати, що ми граємо — чи поп, чи рок, але ми граємо із задоволенням.

Але таких команд, як гурт ”Кожному своє”, в Україні обмаль, кажуть члени журі. І пояснюють: сучасні українські рок-гурти часто грають якісну музику, але власною ”розкруткою” майже не займаються.

— Вони не докладають зусиль для розкрутки самих себе, для розумного підходу, — пояснює член журі Володимир Шишкін. — Треба зрозуміти, що треба грати, як грати і коли, побудувати виступ так, аби максимально врахувати купу факторів, щоб твій виступ не просто був потенційно цікавий, а й успішно реалізований.

Спеціальним гостем цьогорічного ”Тараса Бульби” став англо-український гурт ”ДІВІСІ”. Його соліст Шон Карр — зять лідерки української опозиції Юлії Тимошенко. Але про політику на фестивалі — жодного слова, тільки музика!

”Тарас Бульба” традиційно закінчився після опівночі. Але фестиваль справжніх українських рокерів не прощається, він каже «До побачення». Вже за декілька тижнів почнуться відбіркові тури на наступного ”Бульбу”, щоб знову, у середині літа, перетворити райцентр Дубно на рок-столицю України.



З.І. - квоте зЗзара! а чо не создати темку ИНФОРМАЦІЯ ПРО муз.ГРУППИ?
окремо для фанів РОКа! а не пиши про РОК... а вони малий на вулиці побачу вєПуіпассьоШ, Реп ор попса 4ева... ше раз побачу шо ти тут шось про РОк вєПуіпассьоШ!!!
 

vadim17

Користувач
Реєстрація
22.12.06
Повідомлення
775
Репутація
0
Открыта папака ТЕМП,привез много музыки,Начинаю скидывать на мой взгляд отличные альбомы.Приятного прослушивания
 
M

mahnooo

Кузя з «Гадюкіних» видав новий альбом
Сергій Кузьмінський у своєму блозі на жж, де він відомий як qzzaargh, виклав новий інтернет-реліз «See how easy it is». Колишній фронт-мен «Братів Гадюкіних» зібрав в альбом 10 треків з того, що робив з початку 2008 року на своїй домашній студії у Москві. Все вже викладалося раніше в бета-версіях.
 

Jane Air

Користувач
Реєстрація
13.04.08
Повідомлення
151
Репутація
0
Вік
31
Ну спасибо,что хоть про девушек ничего плохого не сказал...А я вот ну никак не понимаю рэп,меня раздражает то,что они хвастаются и гордятся тем,что они богатые и крутые челы,разбрасываются деньгами...Мне интересно,хоть один рэппер помог бедному человеку,давали они средства в приюты,для больных людей,или только они могут снимться в клипах с голыми тётками и сорить деньгами?Мне не нравится рэп.Извините,кого обидела,это моё мнение!
 

fsc_StoWn

Користувач
Реєстрація
03.07.08
Повідомлення
59
Репутація
0
Jane Air сказав(ла):
Мне интересно,хоть один рэппер помог бедному человеку


2Pac многим людям помог бедным і багатым!!!Он очень много делал благотварительных канцертав для людей у коториг небыло ни дома ни денег!!!!


А я никак не понимаю рок,куча людей оденуца ва всё чёрнае и ходят толпами!!!А да и етот значок ХЕВИ МЕТАЛ \m/ (не помню как пишеться на английски) обозначает рага Дяволо,ето типа ви все прапагандируете Сатану чтоли???И ли как???Как на меня ето жистоки стиль музики!!!

Ето только моё мнение!!!!Сори кого обидел!!!;) ;) ;)
 

PATRICK

Користувач
Реєстрація
21.03.06
Повідомлення
383
Репутація
0
fsc_StoWn сказав(ла):
А да и етот значок ХЕВИ МЕТАЛ
:D

fsc_StoWn сказав(ла):
обозначает рага Дяволо,ето типа ви все прапагандируете Сатану чтоли???
:D :D :D
бачу "обізнаний" у стилістиці і символіці важкої музики?

по темі:
http://www.zirochka.com:9128/listen.pls - Інтернет-радіостанція сучасної української музики
як на мене, то попсово
 

meteluk

Користувач
Реєстрація
11.07.08
Повідомлення
18
Репутація
0
Вік
34
Не поважаю реп, а рок це круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Миру мир, а панкам пиво
Виктор Цой жив, Виктор Цой наш герой​
 

Jane Air

Користувач
Реєстрація
13.04.08
Повідомлення
151
Репутація
0
Вік
31
fsc_StoWn сказав(ла):
А я никак не понимаю рок,куча людей оденуца ва всё чёрнае и ходят толпами!!!А да и етот значок ХЕВИ МЕТАЛ (не помню как пишеться на английски) обозначает рага Дяволо,ето типа ви все прапагандируете Сатану чтоли???И ли как???Как на меня ето жистоки стиль музики!!!
Ну знаеш,в каждом стиле музыки есть своя фишка.Например,вот какой прикол носить рэпперу матню по колено?Не пойму,вот эта ваша фишка,наша фишка черная одежда,значки и все такое,но это не главное,главное понимать музыку,слова,а Вы понимаете то что вам хочет донести рэп(кроме русского)?Я не понимаю то,что они там "читают",я не успеваю улавливать смысл песни,А смысл для меня важен в песне.Так что не буду спорить с Вами,для каждого что-то свое по душе...
 

fsc_StoWn

Користувач
Реєстрація
03.07.08
Повідомлення
59
Репутація
0
Jane Air
я музику всю там розумію і слава теж!!!Зато я нічого не розумію коли хтось або щось тап на всю гірлянку верещить хто зна шо і прощо я не уявляю ак ви Вікторея щось розумієте там з тих примітивних звуків???
І ви не відповіли на моє головне запитаня!!!Я кий прикол в цьому ХЕВІ МЕТАЛ???А якшо вже річ дійша до одягу то скажи мені будь ласка,а який прікол ходити як дістроф все в облібку і в кожі це тіпа"садомазо",а ще одне я вже багато раз спостережува що сучасні панки теж спускають матню,чи це не так???
 

Jane Air

Користувач
Реєстрація
13.04.08
Повідомлення
151
Репутація
0
Вік
31
fsc_StoWn,
Про Хеви Металл я тебе ничего не могу сказать,Александр,панки всякие бывают,кто-то слушает "хеви металл",кто-то"панк-рок",а кто-то "альтернативу",так что вопрос не ко мне...Ну а то что современные панки спускают матню,то я пока еще не замечала такого,ну я не думаю,что в будущем панки будут носить матню по колено,времена меняются,одежда меняется...Ну а рэппера носят кеды и что?Я слушаю"рёв",как вы выразились,только тогда,когда у меня нет настроения,а так я слушаю мелодичные песни и со смыслом.А вот рэп для меня какой-то одинаковый.
 

meteluk

Користувач
Реєстрація
11.07.08
Повідомлення
18
Репутація
0
Вік
34
Неповажаю рок,а РЕП оце внатурі круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я свою думку нікому не навязую, ти останешся при своїй думці, а я при своїй, комусь подобається Реп, а комусь РОК справжня музика жива, а жива музика це гітара і барабани, в Рокові є смисил, а в Репові зовсім ніякого одна із стрічок пісні Рєпа " Я отимел твою мать суку, а теперь имею тебя", вибачайте за ненормативну лексику, але якшо Реп це круто значить смисла в житті в тебе ніякого. Нікого не хочу обідити.
 

fsc_StoWn

Користувач
Реєстрація
03.07.08
Повідомлення
59
Репутація
0
Привсьому поважна meteluk я свою думку теж німому ненавязую але якшо ти чула тільки такий РЕП то вибач мені тебе ніхто не заставляє його слухати!!!Та я і сам такир реп не полюбляю!!!І вновинках РЕП музики є також багато інструментів наприклад як:скрипка,барабани,гітара,піаніно і т.д томущо їх є дуже багато!!!
Якшо хочеш то в мене є концерт "Касти" там де вони співають з цілим гуртом!!!Я тебе незаставляю слухати але ти просто переконаєшся!!
А смисил в вжитті,в мене є,незнаю як в тебе???І мене слова пісень нічим не манш цікавлять чим вас!!!!Я теж не можу слухати всяку бридоту!!!З ненормативною лексикою!!!Я весь реп не захищаю,так є і справді багато поганих пісень,але і є нормальні!!!


Так щоб чесно я зате щоб небуло таких суперечок взагалі ніколи,я за мир в усьому світі і в усіх стилях музики!!!;) ;) ;)