Драник
Користувач
- Повідомлення
- 614
- Репутація
- 5
Бывают неизлечимые заболевания а также куда более худшие последствия ДТП. Очень часто ни то, ни другое от нас не зависит. Тут уж как повезет. Кто-то рождается и на всю свою жизнь остается полным неудачником, а кто-то легко и просто становится счастливым и успешным.От тут і заключається в словах "бути сміливим побачити свою долю", тобто: "Я не винна, що народилася в тій сім'ї, проте терпляче вичікувала, коли виросту і зміню свою долю." З трьох років я свідомо розуміла, що все залежить від мене. Така була неслухняна, знала, що дістану та уперто робила своє. Літом мене машина стукнула у колінний суглоб, набрякло і було боляче. Стояла не у тому місці. Навколо мене знайомі лякали, сухожилля меніска лікують довго. Та світ не без добрих людей. Одна людина порадила одне, друга інше, я витягнула для свого суглоба основне. Двічі витягували жидкость, а решта за мною: примочки, перев'язки і поступове фізичні нагрузки. Мене цьому ніхто не вчив. За півтора місяця: бігаю, плаваю, велоспорт. Усе залежить від мене.
Низкий рост не является физическим недостатком. Может вызвать психологические проблемы, не больше.Вчора дивилася передача про людей невисокого зросту, абсолютно не засмучені за свої фізичні вади. Усе залежить від тебе. )