kredit_s сказав(ла):
поцікавтесь індійською культурою - китайці запозичили багато чого з індії
Культура - одне, наука - інше.
kredit_s сказав(ла):
можете прослухати лекцію по ведичній космографії
http://www.golosved.com/mp3/L.Naraya...smografiya.mp3
але не знаю чи зможете ви дослухати її до кінця
ОХ ЦЕ ЖЕЕЕЕСТЬ! Ви були праві, що я не витримаю до кінця. Тільки не через довжину.
Я скачав, настроївся слухати, був готовий до деяких речей, з якими не згоден. Але перший же брєд про всесвіт у формі яйця і планетарні системи мене вибив з цієї реальності. Ви ПРАВІ! Інші реальності з горішками РІАЛЬНЕ СУЖЄЗДВУЄ! Планети - вони і в Андромеді планети - просто куски каменюк із гравітацією.
Наступний шок - життя людей на планеті довжиною в 15 трилліонів. Ох це взагалі капець. Всесвіту всього 14 млрд, а там вони вже незнати скільки живуть. Може й не вмирав там ще ніхто?
Далі про те, що всесвіт складається з води і простору. Мде... А вода це не простір?
Вимкнув на 5 хв, бо мені стало реально погано від того всього. А мужик, який це розказує, мабуть думає "пшинче б дочитати і отримати бабло". А ви самі це слухали?
kredit_s сказав(ла):
ну ви що рахуєте людину - пупом всесвіту? якщо мозок помре - то що реальність закінчує своє інування? чесно від вас - не чекав такої дурниці - навіть матеріалісти знають - обєктивна реальність існує - не залежно від того існуєте ви чи не існуєте, живі ви, померли чи навіть ніколи не народжувались...
Камікадзі говорив, здається мені, про іншу реальність. Ту, яку людина бачить. Людина помирає - перестає бачити - реальність зникає.
kredit_s сказав(ла):
все інше у вас піддається анафемі і оголошується лженаукою
Цитата вікі:
лавное отличие псевдонауки от науки — это использование не проверенных научными методами и просто ошибочных данных и сведений, а также отрицание возможности опровержения, тогда как наука основана на фактах (проверенных сведениях) и постоянно развивается, расставаясь с опровергнутыми теориями и предлагая новые
Одне діло, коли ви лікуєтесь Аюрведою, чи ще чимось. Інше - коли кажете, що реальність не одна, реінкарнація - існує, а у Ведах вже були розрахунки відстаней у сонячній системі. Це все не підтверджено і не більше, ніж міфи.
Знахарь сказав(ла):
Насправді, щоб зрозуміти kredit_sа, людина хоть трішки має пізнати себе...побачити які в неї є таланти...знати як бути щасливою...зрозуміти що взагалі має бути головне в житті....От це і старається донести до вас людина...
Сумніви я маю що до цього веліки.
Так, теми цікаві, але як вони подаються - наче зашифроване "сам дурак!".
Знахарь сказав(ла):
1. Не їсти мяса - це дасть організму більше енергії...людина зможе займатися спортом
З м'ясом теж можна займатись спортом. А можна і не займатись ним взагалі. Я не займаюсь, погано себе почуваю, не проходжу більше 1 км, але живий O
І маю сумніви, що спорт подовжує життя.
Знахарь сказав(ла):
3. Також людина вам розказує, що про цей світ ви взагалі нічого не знаєте, тому що можливості людини дуже великі...і щоб вийти за ці рамки - потрібно собою займатися....будь то йога, чи правильне життя по Аюрведі ...як розвинути інтуіцію
Таке враження, що це ТС не знає нічого про ЦЕЙ світ (не в образу, пане
kredit_s). Про ТІ, які описані у Ведах, так, знає багато. Але це не наш світ. А про можливості - які такі можливості відають нам ці теми? О, згадав, про можливість аплодування ногами. Треба поглянути на це обовязково.
Знахарь сказав(ла):
До речі kredit_s, я навіть не знаю навіщо ви стараєтесь людей в чомусь переконати....
This. Треба не переконувати, а просто підносити інформацію. І не так " А у Ведах є про ЯЗ і про нашу СС :-p:-p:-p ", а з якимсь обговоренням.
kredit_s сказав(ла):
.просто хотілось донести хоч комусь - що ми живемо у фальшивому суспільстві - де все перевернуто з ніг на голову
Ну так це і доносьте. Не бачу спроб, крім теми про Аюрведу, яка і то не про зривання покровів, а про те, як жити. Доречі, чому не спите. Сонце ж сіло давно.
kredit_s сказав(ла):
а то що jm_kamikazi. Авария Dimikcus та інші насідають на мене - то мабуть з-за мого фанатизму
Ніхто на вас не насідає. Ви кажете "так-то і так-то", ми кажем "ні, не так, бо ось наукові дані, які нема ніякого сенсу підробляти". А ви "ні, так!!! :'( ". Діалогу не виходить, і я не думаю, що це, наприклад, через мене.
Створіть тему про щось, опришіть, як ви бачите ситуацію, запитайте, що і ЧОМУ думають про це інші, і буде всьо ок.
kredit_s сказав(ла):
вони непогані ребята.молоді, сповнені амбіцій, вірять ,що людина вінець природи
Я вірю, що людина - вінець природи. На Землі. Але вінець не якісний, і не дуже потрібний. Хто всіх має - той босс. В Землю може врізатись якась комета, чи якийсь вулкан закриє небо і настане БП, але це випадковість. Тому так, людина - босс у нашій сонячній системі. ІМХО.
kredit_s сказав(ла):
щоб вони повторювали мої помилки ...і не тільки мої...
Ну розкажіть про це, наприклад. Наука мені не підсовує щастя, успіх і багатство. Навпаки, я б хотів менше знати і краще спати. А так, дуже мрію, щоб ще при моєму нещасному житті винайшли слот у мозок - вставляєш туди кабеля чи флешку, і вся інфа там за 10 секунд.
У мене, мабуть, взагалі нема цінностей крім сім'ї. Поки що. Тому можу здаватись таким егоїстичним. Як у пісні співається "не знакомый человек не существует, он мертв".
kredit_s сказав(ла):
мені байдуже всі досягнення науки і техніки - чого вони варті - якщо ти не знаеш - як допомогти коханій людині, яка у важкій депресії
що варті всі чудеса медицини - якщо мільйони дітей гинуть від абортів, а вони більше не зможуть мати дітей...
А дарма байдуже. Наука це не тільки ядерна зброя. Скільки життів наука спасає, чи ви не були ніразу в лікарні і не їсте таблетки?
kredit_s сказав(ла):
...чого варта вся наша шкільна і студентська наука - якщо ми не можемо зберегти сімю - і у нас 70 відсотків розлучень , чому стільки алкоголіків?
Як одне пов'язано з іншим? Це що, не вчитись? Чи вчитись тільки на технарів і гуманітаріїв? Хоча так, знання заважають - ботанів ніхто не любе :'(
kredit_s сказав(ла):
ничем...разве что у них есть 800 миллионов последователей...но наверно они ошибаются
А багато з цих 800 мільйонів хоча б середню освіту мають? Я так зрозумів, це про Індію. Так вони і вірять у це, бо їм не пропонують альтернатив.
Знахарь сказав(ла):
но и избавиться от болезней, даже неизлечимых с точки
зрения современной медицины
Генні хвороби не вилікуєш, ногу не відростиш, велетнем з карлика не станеш. Такі книжки, вірю, пишуться тільки заради профіту. І саме це підходить під фразу:
kredit_s сказав(ла):
те що їм підсовують під виглядом успіху, щастя, багатства - просто пустишки, що не витримають випробування часу...
Знову ж таки, без образ. Просто моє бачення.
Lost Soul сказав(ла):
все це можна зафіксувати приладами, а що фіксує реінкарнацію? є якесь підтвердження даного явища окрім слів духовна прасвіщьонних?
Ви що, телевізор не дивитесь?????777 =-O