Реінкарнація

Чи ВИ вірите в реінкарнацію - переселення душі в інше тіло.

• Так я вірю,що душа вічна - і вона відроджується в новому тілі.

Голосів: 50 37.0%
  • Так я вірю,що душа вічна - але в тілі ми живемо один раз.

Голосів: 51 37.8%
  • 3. Ні, душі, ні переселення душ не існує - ми лише фізичне тіло.тіло

Голосів: 34 25.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    135

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
"Волшебные легенды и предания "кельтов" веками передавались из уст в уста, поэтому, как правило, и сами мифы, и имена героев, названия чудесных стран, рек и озер известны в нескольких вариантах. Большей частью мифы посвящены героям, реже — богам.
В веках воспеты доблесть и мудрость Финна и его отважной дружины, подвиги бесстрашного Кухулина — обладателя чудесной силы, защитника родной земли, боровшегося в одиночку с войском коварной Медб, королевы Коннахта." (c)
А веды чем круче?

Авария

Користувач
Повідомлення
196
Репутація
3
Вік
38
Про ядерну зброю і відстані між планетами.

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
http://62.141.125.114/catalog/section_486/?SECTION_ID=486&SHOWALL_3=1
Отличная подборка литературы под грифом "Мифы. Легенды. Эпос". Чем хуже вед?

добавлено через 3 минуты
"Волшебные легенды и предания "кельтов" веками передавались из уст в уста, поэтому, как правило, и сами мифы, и имена героев, названия чудесных стран, рек и озер известны в нескольких вариантах." (c)
Чем не ведо?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
дякую знахарь - схоже ви дуже чітко написали те, що я дуже довго і туманно намагався пояснити...

..для чого пишу... іноді самому не зрозуміло - дуже часто бачу, що це порожня трата часу...просто хотілось донести хоч комусь - що ми живемо у фальшивому суспільстві - де все перевернуто з ніг на голову... а то що jm_kamikazi. Авария Dimikcus та інші насідають на мене - то мабуть з-за мого фанатизму... тільки в цьому причина ... вони непогані ребята.молоді, сповнені амбіцій, вірять ,що людина вінець природи - просто не хочеться, щоб вони повторювали мої помилки ...і не тільки мої...те що їм підсовують під виглядом успіху, щастя, багатства - просто пустишки, що не витримають випробування часу...

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
“вони непогані ребята.молоді, сповнені амбіцій, вірять ,що людина вінець природи - просто не хочеться, щоб вони повторювали мої помилки ...і не тільки мої...те що їм підсовують під виглядом успіху, щастя, багатства - просто пустишки, що не витримають випробування часу...” ©
*вытирает скупую слезу*, мне написать что я думаю о человеке как о существе в природе? Или же про умиляющее “успіху, щастя, багатства “?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
мені байдуже всі досягнення науки і техніки - чого вони варті - якщо ти не знаеш - як допомогти коханій людині, яка у важкій депресії
що варті всі чудеса медицини - якщо мільйони дітей гинуть від абортів, а вони більше не зможуть мати дітей...
...чого варта вся наша шкільна і студентська наука - якщо ми не можемо зберегти сімю - і у нас 70 відсотків розлучень , чому стільки алкоголіків?

добавлено через 2 минуты
jm_kamikazi сказав(ла):
"Волшебные легенды и предания "кельтов" веками передавались из уст в уста, поэтому, как правило, и сами мифы, и имена героев, названия чудесных стран, рек и озер известны в нескольких вариантах.
А веды чем круче?
ничем...разве что у них есть 800 миллионов последователей...но наверно они ошибаются ведь jm_kamikazi вряд ли может ошибаться

добавлено через 1 минуту
Авария сказав(ла):
Про ядерну зброю і відстані між планетами.
пост 172

Знахарь

Користувач
Повідомлення
1 062
Репутація
20
kredit_s,ще пораджу вам прочитати пару книжок сучасного українського психолога Валерія Синельникова...для себе почерпнете дуже багато корисної інформації...його книжки - це Біблія в сучасній імпритації.
"Учебник хозяина жизни" і "Возлюби болезнь свою" - ці книжки на мою думку доволі сильно поповнять вас новими знаннями...я би сказав, що за Норбекова вони будуть посильніші.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
скиньте ссилку - дякую...

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
”Мне за державу обидно” (с). Если мы живем в таком ”государстве”, это не значит что так кругом. *тихо лягнул спать*

Знахарь

Користувач
Повідомлення
1 062
Репутація
20
Я поки не маю змоги дати вам ссилку...але ці книжки не так тяжко скачати в інтернеті...
До речі "Учебник хозяина жизни" - старайтесь цю книжку найти...

Синельников Валерий Владимирович

Учебник Хозяина жизни

Предисловие
Валерий Владимирович Синельников — врач, гомеопат, учитель и писатель, автор
психологических методик, изложенных в книгах «Возлюби болезнь свою», «Сила
намерения», «Прививка от стресса, или Психоэнергетическое айкидо», «Путь к
богатству, или Где зарыты сокровища», «Практический курс доктора Синельникова,
или Как научиться любить себя», «Таинственная сила слова. Формула любви» и др.
Благодаря его «Природоведической модели человеческого сознания и
подсознательного программирования» многим удалось не просто наладить свою жизнь,
изменить себя к лучшему, но и избавиться от болезней, даже неизлечимых с точки
зрения современной медицины, поверить в себя и в свою уникальность, научиться
управлять своей жизнью, понимать ее процессы, обрести любовь и материальное
благополучие, то есть стать Хозяином, Творцом своей судьбы поверить в себя и
всвою виться от болезней, даже с точки зрения современной медицины неизлечимых.
В книге, которую вы держите в руках, собраны взгляды автора на жизнь и
мироустройство, болезни, человеческие взаимоотношения, любовь, богатство, в ней
отражены наиболее важные моменты его психологических методик и даны упражнения
для работы над собой. То есть то, что вы можете прочесть в нескольких книгах
автора, объединено в одной. Это книга-подсказка, напоминание вам о том, что вы,
возможно, подзабыли или упустили из внимания, читая книги Синельникова. Эта
книга-знакомство с его уникальными методиками, книга-размышление на каждый день.
Её вы всегда можете носить с собой, открыть на любой странице и снова пообщаться
с её автором, вступить с ним в интересный и увлекательный диалог.

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
ультразвук,рентгенівске випромінювання, інфрачервоне

все це можна зафіксувати приладами, а що фіксує реінкарнацію? є якесь підтвердження даного явища окрім слів духовна прасвіщьонних?

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
е що їм підсовують під виглядом успіху, щастя, багатства - просто пустишки, що не витримають випробування часу...

серйозно, я краще виберу такі, як ви виразилися, пустишки. може якби ви роздавали (в буквальному сенсі) успіх, щастя, багатство - знайшли більше прибічників. а абстрактними категоріями в реальному світі не наїсишся. можна скільки завгодно талдичити про істинні цінності, повчати людей на езотеричний лад, але це ніяк не впливає на розмір зарплати.

а оці всі книжки про "возлюбі свою балєзнь" - це просто піпєц:) бо замість того, щоб іти лікуватися, людині савєтують полюбити свій гєморой напрімєр. :) да, є ефект плацебо, деякі люди пьють мочу - ну і що? це абсолютно необосновані методики, які спрацьовують раз на тисячу випадків. і уж якщо спрацювали, то тоді - ну да, це ж моча допомогла, шо ж іще:)

Авария

Користувач
Повідомлення
196
Репутація
3
Вік
38

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
Авария, не будемо такими цинічними - це ж для благой целі! без ручки, зошита і 10 грн. просвітлення не наступає. і чим круче секта - тим вище розцінки...:D

Dimikcus

Ігроман
Користувач
Повідомлення
115
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
поцікавтесь індійською культурою - китайці запозичили багато чого з індії
Культура - одне, наука - інше.
kredit_s сказав(ла):
можете прослухати лекцію по ведичній космографії
http://www.golosved.com/mp3/L.Naraya...smografiya.mp3
але не знаю чи зможете ви дослухати її до кінця
ОХ ЦЕ ЖЕЕЕЕСТЬ! Ви були праві, що я не витримаю до кінця. Тільки не через довжину.
Я скачав, настроївся слухати, був готовий до деяких речей, з якими не згоден. Але перший же брєд про всесвіт у формі яйця і планетарні системи мене вибив з цієї реальності. Ви ПРАВІ! Інші реальності з горішками РІАЛЬНЕ СУЖЄЗДВУЄ! Планети - вони і в Андромеді планети - просто куски каменюк із гравітацією.
Наступний шок - життя людей на планеті довжиною в 15 трилліонів. Ох це взагалі капець. Всесвіту всього 14 млрд, а там вони вже незнати скільки живуть. Може й не вмирав там ще ніхто?
Далі про те, що всесвіт складається з води і простору. Мде... А вода це не простір?
Вимкнув на 5 хв, бо мені стало реально погано від того всього. А мужик, який це розказує, мабуть думає "пшинче б дочитати і отримати бабло". А ви самі це слухали?

kredit_s сказав(ла):
ну ви що рахуєте людину - пупом всесвіту? якщо мозок помре - то що реальність закінчує своє інування? чесно від вас - не чекав такої дурниці - навіть матеріалісти знають - обєктивна реальність існує - не залежно від того існуєте ви чи не існуєте, живі ви, померли чи навіть ніколи не народжувались...
Камікадзі говорив, здається мені, про іншу реальність. Ту, яку людина бачить. Людина помирає - перестає бачити - реальність зникає.
kredit_s сказав(ла):
все інше у вас піддається анафемі і оголошується лженаукою
Цитата вікі:
лавное отличие псевдонауки от науки — это использование не проверенных научными методами и просто ошибочных данных и сведений, а также отрицание возможности опровержения, тогда как наука основана на фактах (проверенных сведениях) и постоянно развивается, расставаясь с опровергнутыми теориями и предлагая новые
Одне діло, коли ви лікуєтесь Аюрведою, чи ще чимось. Інше - коли кажете, що реальність не одна, реінкарнація - існує, а у Ведах вже були розрахунки відстаней у сонячній системі. Це все не підтверджено і не більше, ніж міфи.
Знахарь сказав(ла):
Насправді, щоб зрозуміти kredit_sа, людина хоть трішки має пізнати себе...побачити які в неї є таланти...знати як бути щасливою...зрозуміти що взагалі має бути головне в житті....От це і старається донести до вас людина...
Сумніви я маю що до цього веліки.
Так, теми цікаві, але як вони подаються - наче зашифроване "сам дурак!".
Знахарь сказав(ла):
1. Не їсти мяса - це дасть організму більше енергії...людина зможе займатися спортом
З м'ясом теж можна займатись спортом. А можна і не займатись ним взагалі. Я не займаюсь, погано себе почуваю, не проходжу більше 1 км, але живий O:) І маю сумніви, що спорт подовжує життя.
Знахарь сказав(ла):
3. Також людина вам розказує, що про цей світ ви взагалі нічого не знаєте, тому що можливості людини дуже великі...і щоб вийти за ці рамки - потрібно собою займатися....будь то йога, чи правильне життя по Аюрведі ...як розвинути інтуіцію
Таке враження, що це ТС не знає нічого про ЦЕЙ світ (не в образу, пане kredit_s). Про ТІ, які описані у Ведах, так, знає багато. Але це не наш світ. А про можливості - які такі можливості відають нам ці теми? О, згадав, про можливість аплодування ногами. Треба поглянути на це обовязково.
Знахарь сказав(ла):
До речі kredit_s, я навіть не знаю навіщо ви стараєтесь людей в чомусь переконати....
This. Треба не переконувати, а просто підносити інформацію. І не так " А у Ведах є про ЯЗ і про нашу СС :-p:-p:-p ", а з якимсь обговоренням.
kredit_s сказав(ла):
.просто хотілось донести хоч комусь - що ми живемо у фальшивому суспільстві - де все перевернуто з ніг на голову
Ну так це і доносьте. Не бачу спроб, крім теми про Аюрведу, яка і то не про зривання покровів, а про те, як жити. Доречі, чому не спите. Сонце ж сіло давно.
kredit_s сказав(ла):
а то що jm_kamikazi. Авария Dimikcus та інші насідають на мене - то мабуть з-за мого фанатизму
Ніхто на вас не насідає. Ви кажете "так-то і так-то", ми кажем "ні, не так, бо ось наукові дані, які нема ніякого сенсу підробляти". А ви "ні, так!!! :'( ". Діалогу не виходить, і я не думаю, що це, наприклад, через мене.
Створіть тему про щось, опришіть, як ви бачите ситуацію, запитайте, що і ЧОМУ думають про це інші, і буде всьо ок.
kredit_s сказав(ла):
вони непогані ребята.молоді, сповнені амбіцій, вірять ,що людина вінець природи
Я вірю, що людина - вінець природи. На Землі. Але вінець не якісний, і не дуже потрібний. Хто всіх має - той босс. В Землю може врізатись якась комета, чи якийсь вулкан закриє небо і настане БП, але це випадковість. Тому так, людина - босс у нашій сонячній системі. ІМХО.
kredit_s сказав(ла):
щоб вони повторювали мої помилки ...і не тільки мої...
Ну розкажіть про це, наприклад. Наука мені не підсовує щастя, успіх і багатство. Навпаки, я б хотів менше знати і краще спати. А так, дуже мрію, щоб ще при моєму нещасному житті винайшли слот у мозок - вставляєш туди кабеля чи флешку, і вся інфа там за 10 секунд.
У мене, мабуть, взагалі нема цінностей крім сім'ї. Поки що. Тому можу здаватись таким егоїстичним. Як у пісні співається "не знакомый человек не существует, он мертв".
kredit_s сказав(ла):
мені байдуже всі досягнення науки і техніки - чого вони варті - якщо ти не знаеш - як допомогти коханій людині, яка у важкій депресії
що варті всі чудеса медицини - якщо мільйони дітей гинуть від абортів, а вони більше не зможуть мати дітей...
А дарма байдуже. Наука це не тільки ядерна зброя. Скільки життів наука спасає, чи ви не були ніразу в лікарні і не їсте таблетки?

kredit_s сказав(ла):
...чого варта вся наша шкільна і студентська наука - якщо ми не можемо зберегти сімю - і у нас 70 відсотків розлучень , чому стільки алкоголіків?
Як одне пов'язано з іншим? Це що, не вчитись? Чи вчитись тільки на технарів і гуманітаріїв? Хоча так, знання заважають - ботанів ніхто не любе :'(
kredit_s сказав(ла):
ничем...разве что у них есть 800 миллионов последователей...но наверно они ошибаются
А багато з цих 800 мільйонів хоча б середню освіту мають? Я так зрозумів, це про Індію. Так вони і вірять у це, бо їм не пропонують альтернатив.
Знахарь сказав(ла):
но и избавиться от болезней, даже неизлечимых с точки
зрения современной медицины
Генні хвороби не вилікуєш, ногу не відростиш, велетнем з карлика не станеш. Такі книжки, вірю, пишуться тільки заради профіту. І саме це підходить під фразу:
kredit_s сказав(ла):
те що їм підсовують під виглядом успіху, щастя, багатства - просто пустишки, що не витримають випробування часу...
Знову ж таки, без образ. Просто моє бачення.
Lost Soul сказав(ла):
все це можна зафіксувати приладами, а що фіксує реінкарнацію? є якесь підтвердження даного явища окрім слів духовна прасвіщьонних?
Ви що, телевізор не дивитесь?????777 =-O

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
Dimikcus сказав(ла):
Ви що, телевізор не дивитесь?

якщо ви про програми типу інфо-шок - то ні. надаю перевагу хорошій документалістиці від BBC і Discovery.
ви напевно маєте на увазі - то ж даже по телевізору про це показують, це не може бути брехнею:D але зачасту про всякі містичні явища розповідають якісь алкаші або "вчені", які абсолютно не викликають довіри.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
http://poznaisebya.com/content/view/1178/227/

астрономия

добавлено через 4 минуты
Про ядерну зброю
http://www.dopotopa.com/ataka_bogov_jadernoe_lazernoe_i_drugoe_sverhoruzhi.html

__________________[/QUOTE]

добавлено через 7 минут
Английский исследователь Д. Дэвенпорт посвятил 12 лет изучению раскопок древнеиндийского города Мохенджо-Даро в Пакистане. В 1996 году он сделал сенсационное заявление о том, что этот центр необычайно развитой Хараппской цивилизации был уничтожен 2000 лет до н. э. в результате ядерного взрыва! Его мощность сравнима с мощностью взрыва тех бомб, которые сравняли с землей Хиросиму и Нагасаки.
Изучая развалины построек города, Д. Девенпорт определил эпицентр взрыва, диаметр которого составляет около 50 метров. На этом месте все кристаллизовано и расплавлено . На расстоянии до 60 метров от эпицентра взрыва кирпичи и камни оплавлены с одной стороны, что указывает на его направление.
Еще одно подтверждение ядерного взрыва в этом районе - находка, сделанная археологами в Мохенджо-Даро в 1927 году, - 27 полностью сохранившихся человеческих скелетов: они наиболее радиоактивны из всех когда-либо найденных.
Но это еще не все. По мнению некоторых исследователей, упомянутые руины Мохенджо-Даро принадлежат одному из семи городов риши - древнего Царства Рама, существовавшего на этой территории намного раньше хараппской цивилизации, вероятно, еще 15 тысяч лет назад.

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
бла бла, жили да были

"Борьба Зевса с Тифоном

Но не окончилась этим борьба. Гея-Земля разгневалась на олимпийца Зевса за то, что он так сурово поступил с ее побежденными детьми-титанами. Она вступила в брак с мрачным Тартаром и произвела на свет ужасное стоголовое чудовище Тифона. Громадный, с сотней драконовых голов, поднялся Тифон из недр земли. Диким воем всколебал он воздух. Лай собак, человеческие голоса, рев разъяренного быка, рыканье льва слышались в этом вое. Бурное пламя клубилось вокруг Тифона, и земля колебалась под его тяжкими шагами. Боги содрогнулись от ужаса Но смело ринулся на него Зевс-громовержец, и загорелся бой. Опять засверкали молнии в руках Зевса, раздались раскаты грома. Земля и небесный свод потряслись до основания. Ярким пламенем вспыхнула опять земля, как и во время борьбы с титанами. Моря кипели от одного приближения Тифона. Сотнями сыпались огненные стрелы-молнии громовержца Зевса; казалось, что от их огня горит самый воздух и горят темные грозовые тучи. Зевс испепелил Тифону все его сто голов. Рухнул Тифон на землю; от тела его исходил такой жар, что плавилось все кругом. Зевс поднял тело Тифона и низверг в мрачный Тартар, породивший его. Но и в Тартаре грозит еще Тифон богам и всему живому. Он вызывает бури и извержения; он породил с Ехидной, полуженщиной-полузмеей, ужасного двуглавого пса Орфа, адского пса Кербера, лернейскую гидру и Химеру; часто колеблет Тифон землю.

Победили боги-олимпийцы своих врагов. Никто больше не мог противиться их власти. Они могли теперь спокойно править миром. Самый могущественный из них, громовержец Зевс, взял себе небо, Посейдон - море, а Аид - подземное царство душ умерших. Земля же осталась в общем владении. Хотя и поделили сыновья Крона между собой власть над миром, но все же над всеми ними царит повелитель неба Зевс; он правит людьми и богами, он ведает всем в мире." (c)

добавлено через 2 минуты
Батюшки, что за чудовищное оружие в Зевса? Давайте спросим в эксперта по оружию древних баек. Уважаемый, kredit_s, пожалуйста, классифицируйте оружие.

добавлено через 8 минут
Меня вот начал мучать вопрос, кто круче? Вимана и команда подобных клоунов (Карна, Арджуна и т.д.) или Зевс? Или все же Чак Норрис?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Dimikcus сказав(ла):
Скільки життів наука спасає, чи ви не були ніразу в лікарні і не їсте таблетки?
а ще більше вбиває...

Dimikcus

Ігроман
Користувач
Повідомлення
115
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
http://poznaisebya.com/content/view/1178/227/
астрономия
Якщо чесно, ніасіліл. Те, що прочитав, сприймаю не більше, як міфи, а те, що дані сходяться - повний брєд, схожий на магію чисел. З астрономією нема нічого спільного.
kredit_s сказав(ла):
а ще більше вбиває...
Не правда. Кажу вам, рятує більше, точно-точно.