Реінкарнація

Чи ВИ вірите в реінкарнацію - переселення душі в інше тіло.

• Так я вірю,що душа вічна - і вона відроджується в новому тілі.

Голосів: 50 37.0%
  • Так я вірю,що душа вічна - але в тілі ми живемо один раз.

Голосів: 51 37.8%
  • 3. Ні, душі, ні переселення душ не існує - ми лише фізичне тіло.тіло

Голосів: 34 25.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    135

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
kredit_s,почитайте шкільний курс біології, фізики, хімії - а тоді вже читайте всякі Веди, бо ви живете в якомусь далекому від реального світі, без еволюції, з реінкарнацією і напевно що ще й з Санта Клаусом:-p

ви би хоч пару посилань на Веди кинули, типу "ось тут про ядерну зброю - тиц", то ми би хоча б глянули шо воно таке:)

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
читав - і багато чого читав - і до речі ви знаєте, що у всесвіті багато реальностей - і наївно думати - що та в якій живете ви - одна - єдина -вірна...

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
я бачу одну реальність, якщо ви бачите більше - може варто до лікаря звернутися?

якщо ці реальності існують за межами мого сприйняття, то їх для мене немає. я можу лише фантазувати на рахунок їх існування. а фантазія - це не реальність. невже ви не бачити різниці між тим світом, який ви бачите очима, ходите по ньому ногами і світом який лише у вас в голові?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Lost Soul сказав(ла):
якщо ці реальності існують за межами мого сприйняття, то їх для мене немає
це говорить про обмеженість вашого сприйняття... наприклад навіть ті самі вчені говорять про реальність існування антиматерії - і навряд чи ви побачите її своїми очима... наші 6 чуттів - це дуже обмежений набір для сприйняття - ультразвук,рентгенівске випромінювання, інфрачервоне - це відчувають навіть тварини - чим не реальний інший світ...
...

Dimikcus

Ігроман
Користувач
Повідомлення
115
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
і до речі ви знаєте, що у всесвіті багато реальностей - і наї вно думати - що та в якій живете ви - одна - єдина -вірна...
*NO* Та ну, брешете.
А от якби людина вже зараз мала колонії на Марсі, це була б інша реальність?
Ви краще покажіть, де у ваших тих Ведах відомості про сонце, відстані до планет і т.д.
Я сам займаюсь трохи астрономією, і, наскільки знаю, в Азії лише китайці більш-менш вивчали небо.

Авария

Користувач
Повідомлення
196
Репутація
3
Вік
38
kredit_s сказав(ла):
а для чого вам пояснення і адекватні відповіді, якщо у вас є своє бачення - і інше вам і не потрібне ..
Ну чому ж не потрібне? Це Ваші слова, не мої.. Якщо Ви докажете, що Ваше бачення вірне, я звісно буду підтримувати його. Але, так як від Вас немає більш-менш внятних пояснень, то на що Ви ще нарікаєте? Я завжди підтримувала розгляд нових варіантів, рух далі, незацикленність, відкритість до усього нового.. Нажаль, у Вас я цього не бачу.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Dimikcus сказав(ла):
*NO*
Ви краще покажіть, де у ваших тих Ведах відомості про сонце, відстані до планет і т.д.
Я сам займаюсь трохи астрономією, і, наскільки знаю, в Азії лише китайці більш-менш вивчали небо.

поцікавтесь індійською культурою - китайці запозичили багато чого з індії

можете прослухати лекцію по ведичній космографії

http://www.golosved.com/mp3/L.Narayana-Vedicheskaya_kosmografiya.mp3

але не знаю чи зможете ви дослухати її до кінця

добавлено через 3 минуты
jm_kamikazi сказав(ла):
Реальность является продуктом деятельности мозга, если вы, kredit_s, говорите про несколько реальностей, пора проверится.
...ну ви що рахуєте людину - пупом всесвіту? якщо мозок помре - то що реальність закінчує своє інування? чесно від вас - не чекав такої дурниці - навіть матеріалісти знають - обєктивна реальність існує - не залежно від того існуєте ви чи не існуєте, живі ви, померли чи навіть ніколи не народжувались...

добавлено через 4 минуты
Авария сказав(ла):
Якщо Ви докажете, що Ваше бачення вірне, я звісно буду підтримувати його.
...ось приклад ... у вас зразу зявляється оцінка - вірне чи не вірне... якщо нове знання не співпадає з моїм існуючим світоглядом - отже воно не вірне... вам бракує незалежного сприйняття ...
знання ведичної культури йде врозріз з сучасним науковим... а ви - продукт
цієї культури... тому все інше у вас піддається анафемі і оголошується лженаукою

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
"Субъективная реальность -это продукт деятельности человеческого мозга, его нейропсихической и биофизической деятельности.Этот вид реальности существуюет,только лишь в воображении (в сознании ?) человека.Любовь и ненависть, мысли и понятия, мнения и предрассудки, образы и видения, настроения, научные и ненаучные знания, художественные образы и сновидения и т.п., все это существует лишь в нашем сознании и мышлении." (c)

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Авария сказав(ла):
Я завжди підтримувала розгляд нових варіантів, рух далі, незацикленність, відкритість до усього нового.. Нажаль, у Вас я цього не бачу.
на словах... а в реалі - ви навіть не споробували зрозуміти - це нове...

добавлено через 1 минуту
jm_kamikazi сказав(ла):
"Субъективная реальность
я говорив про обєктивну реальність - будьте уважні ....

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
Веды с ядерным оружием в студию, желательно фотографии оригинала, а не просто непонятно кем набранные тексты.

добавлено через 1 минуту
Повторю свой вопрос - в каком виде там указаны эти ”точные расстояния”? Какие там единицы измерения? Откуда знать, что они точно соответствуют расстоянию в километрах/метрах? Или там есть в приложениях табличка перевода в единицы СИ?

добавлено через 6 минут
Кста, на каком языке были написаны эти оригинальные древнючие веды (не буду отрицать, что такие есть)? Как знать, что их правильно перевели, а не просто трактовали на свой лад?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
jm_kamikazi сказав(ла):
Веды с ядерным оружием в студию, желательно фотографии оригинала, а не просто непонятно кем набранные тексты.
ви на санскриті читаєте ? переклад я так зрозумів не катить
jm_kamikazi сказав(ла):
Повторю свой вопрос - в каком виде там указаны эти ”точные расстояния”? Какие там единицы измерения? Откуда знать, что они точно соответствуют расстоянию в километрах/метрах? Или там есть в приложениях табличка перевода в единицы СИ?
зачекайте - сьогодні в мене не має доступа в мережу - завтра чи після завтра я задовільню вашу цікавість

добавлено через 1 минуту
jm_kamikazi сказав(ла):
Кста, на каком языке были написаны эти оригинальные древнючие веды (не буду отрицать, что такие есть)? Как знать, что их правильно перевели, а не просто трактовали на свой лад?
...настоящий ученій ...дотошній до мелочей...:) перевод с санкрита на английский или с ангийского на русский?

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
А кто набирал санскрипт? Фотки оригинала слабо?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
а подпись бога? откуда вы узнаете что это не подделка?

Авария

Користувач
Повідомлення
196
Репутація
3
Вік
38
kredit_s сказав(ла):
...ось приклад ... у вас зразу зявляється оцінка - вірне чи не вірне... якщо нове знання не співпадає з моїм існуючим світоглядом - отже воно не вірне... вам бракує незалежного сприйняття ...
ее.. колись і Дід Мороз співпадав з моїм існуючим світоглядом.. Все змінюється. І світогляди також.
kredit_s сказав(ла):
на словах... а в реалі - ви навіть не споробували зрозуміти - це нове...
Тому що Ви не можете пояснити нічого. Тільки копіпастите і ссилки якісь кидаєте.
kredit_s сказав(ла):
зачекайте - сьогодні в мене не має доступа в мережу - завтра чи після завтра я задовільню вашу цікавість
А без інтернету, від себе, слабо?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
кто набирал уже не узнаем :-( - как никак 5 тысяч лет прошло

добавлено через 1 минуту
Авария сказав(ла):
Тому що Ви не пожете пояснити нічого
що я вам не зрозумыло пояснив?

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
Простой текст, с бонусным переводом не может вызывать доверия, и что за “подпись бога”? (собака простите сходила на стену? Аж теряюсь в догадках просто). Что значит “кто набирал уже не узнаем”? Веды нашли на дискете в txt? 5 тысч лет говорите? В каком виде их откопали?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
подпись бога - это я шучу - :) думал может затребуете
...
ладно краткий ликбез - согласно ведам 5 тысяч лет началась Кали - юга - эпоха деградации . и поскольку раньше надобность записывать не было - поскольку - память у людей была прекрасная - все запоминали наизусть. но пришел век кали - и их записали на санскрите... а вообще то есть несколько серьезных индуиских течений - так вот в разных течениях что удивительно - веды сходятся слово в слово...

добавлено через 57 секунд
так что их не откопали - их просто заучивают наизусть - и передают потомкам...

добавлено через 1 минуту
какие именно - про реальность?:D

Знахарь

Користувач
Повідомлення
1 062
Репутація
20
Насправді, щоб зрозуміти kredit_sа, людина хоть трішки має пізнати себе...побачити які в неї є таланти...знати як бути щасливою...зрозуміти що взагалі має бути головне в житті....От це і старається донести до вас людина...
1. Не їсти мяса - це дасть організму більше енергії...людина зможе займатися спортом...і їй не буде тяжко цим займатися. Це до речі - тільки перший етап в розвитку людини.

2. Як бути щасливим - також kredit_s всім підказує...тут більше підійде тема про Бога...не порушуйте заповідей...любіть ближніх і т.д. і т.п. Це вже більше психологічна робота над собою...і якщо в людини фізичне тіло не розвивається - то внутрішньо їй ще тяжче буде це все зрозуміти.

3. Також людина вам розказує, що про цей світ ви взагалі нічого не знаєте, тому що можливості людини дуже великі...і щоб вийти за ці рамки - потрібно собою займатися....будь то йога, чи правильне життя по Аюрведі ...як розвинути інтуіцію - також тема така є....про веди я правда нічого не знаю - але це також збагатить серйозними знаннями внутрішній світ людини.

До речі kredit_s, я навіть не знаю навіщо ви стараєтесь людей в чомусь переконати....в кожного в житті наступає такий момент, коли він сам починає міняти себе...а як би ви не писали, і що не приводили в зразок - думка людей ніколи не поміняється...поки вони самі цього не захочуть