Реінкарнація

Чи ВИ вірите в реінкарнацію - переселення душі в інше тіло.

• Так я вірю,що душа вічна - і вона відроджується в новому тілі.

Голосів: 50 37.0%
  • Так я вірю,що душа вічна - але в тілі ми живемо один раз.

Голосів: 51 37.8%
  • 3. Ні, душі, ні переселення душ не існує - ми лише фізичне тіло.тіло

Голосів: 34 25.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    135

JohnSparrow

Користувач
Повідомлення
299
Репутація
19
Полуфоотопик, просто стало интересно проверить
kredit_s сказав(ла):
до речі гляньте кількість людей, які вірять в реінкарнацію практично дорівнює кількості людей , що дотримуються класичних християнських принципів....
По состоянию на 14:07 10.07.2010 ответы 1, 2 и 3 соотносятся в процентном отношении, как 35:39:25. ИМХО, такое распределение ответов при общем их количестве, равном 88, вполне можно пояснить теорией вероятности - соотношения примерно по 30%. Т.е. если бы участники выбирали ответы случайным образом, то результаты были бы получены подобные. Следовательно, результаты опроса мало того, что ничего не доказывают, так еще и ни о чем не свидетельствуют.

Пример. Вот процедура заполнения 88-ми ячеек первого столбца листа MS Excel псевдослучайными значениями в диапазоне от 1 до 3 (т.е. три варианта ответов, выбор осуществляется случайным образом).
Sub x()
Randomize

For i = 1 To 88
Cells(i, 1) = Int((3 * Rnd) + 1)
Next i
End Sub
Тест выполнен три раза. Результаты выпадения ответов 1, 2 и 3 соотносятся в процентном отношении, как 35:36:28, 41:35:24, 40:33:27. Судите сами, насколько результаты похожи на опрос в этой теме.

Выражение "Int((3 * Rnd) + 1)" тупо содрано из справки. Т.е. сама фирма Microsoft полагает, что это наиболее правильный способ получения псевдослучайного целого в диапазоне от 1 до 3 на Visual Basic for Apps. Это к вопросу о том, можно ли доверять вычислениям.
Полуфоотопик закончен
kredit_s сказав(ла):
збільшення кількості населення - не означає збільшення кількості щастя чи розуму на планеті...
Не первый раз повторяете эту фразу. Как Вы сами полагаете, увеличилась ли сумма планетарного разума при именно Вашем рождении? Честное слово, очень любопытно узнать.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
навіть в казках іванушка дурачок обставляє нібито розумних братів - ибо сенс там простий - серце перш за все треба включати а не тільки мізками керуватися...

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
багато научних постулатів основані не на знаннях а на теоріях...
а теорія - ще не є незаперечний факт...

вабщето теорії провіряють експерементально. або кажуть, що теорія правдива виходячи з її логічності. ось наприклад теорія Великого Вибуху - Хабл в 1929 році відкрив загальне розширення Всесвіту і теорія Гамова про гарячий Всесвіт була підтверджена. є наслідок і розумні люди логічно прийшли до причини. хоча навіщо я вам щось пояснюю? у вас же своя, відмінна від нормальної, "логіка"

kredit_s сказав(ла):
на рахунок реінкарнації це теж факт - зібрано багато доказів...

хоч один доказ в студію! шизофреників в розрахунок не брати!

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
"ось вам приклад научного фанатизму - а ще кажуть СУЧАСНА нАУКА - НЕ РЕЛІГІЯ . Релігія - зі своїми прихожанами, своїми священниками вченими, фанатиками-атеїстами і зі своєю вірою в научні знання..." (c)
Нечем крыть кроме обзывания религией? То, что вы по дикарски называете научным фанатизмом, является всего лишь объемом знаний, и любовью к знаниям.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
JohnSparrow для вас пишу даби не напружувались - кількість прихильників індуїзму доходить до мільярда. ПЛЮС ХРИСТИЯН БІЛЬШЕ МІЛЬЯРДА , А ТАКОЖ мусульмани , будисти та інші релігії ... так що все грає ... ну а ЩО ВИ хочете НАУКА релігія молода - з часом більше послідовників назбирає..

добавлено через 5 минут
Lost Soul сказав(ла):
ось наприклад теорія Великого Вибуху - Хабл в 1929 році відкрив загальне розширення Всесвіту і теорія Гамова про гарячий Всесвіт була підтверджена. є наслідок і розумні люди логічно прийшли до причини. хоча навіщо я вам щось пояснюю? у вас же своя, відмінна від нормальної, "логіка"
ну то поясніть , що вибухнуло ? яка причина?

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
kredit_s, вот вы сшибаете деньги на свои сберкассы (соборы, церкви и т.п.), может займетесь постройкой храма поклонения дифференциальных уравнений?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
що підтверджено ?

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
"НАУКА релігія молода" (c) :-|

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):

а причина не відома поки що. але теорія вірна, бо

Lost Soul сказав(ла):
Хабл в 1929 році відкрив загальне розширення Всесвіту

ви краще обіцяні докази реінкарнації приведіть

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
jm_kamikazi сказав(ла):
kredit_s, вот вы сшибаете деньги на свои сберкассы (соборы, церкви и т.п.), может займетесь постройкой храма поклонения дифференциальных уравнений?

так ви ж в одному вже - послушником...:D тьху ти студентом... милостиню ложите щорічно на храмові нужди ...тьху ти на універ...:D

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Lost Soul сказав(ла):
а причина не відома поки що. але теорія вірна, бо
:D :D ну пипец ...вона вірна ...але чому не знаю... ми так вирішили... логіка залізна ...була точка ...звідки взялася біс його знає ... потім взірвалася ...чого теж не зрозуміло ...вчені ...йома йо...

добавлено через 1 минуту
Lost Soul сказав(ла):
ви краще обіцяні докази реінкарнації приведіть
та пошукайте в інеті - це не складно ...я кщо ні то я вам пізніше ссилку кину....

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
"звичайно...знаєте скільки там корисної інформації" (c)
Так вы, kredit_s, сказочник все свои познания, небось, там почерпаете.

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
ну пипец ...вона вірна ...але чому не знаю... ми так вирішили... логіка залізна ...була точка ...звідки взялася біс його знає ... потім взірвалася ...чого теж не зрозуміло ...вчені ...йома йо..

чому це не знаю? знаю. галактики віддаляються одна від одної і охолоджуються. це інерція, яка виникла в результаті поштовху, бо галактика рухається. а охолоджуються бо були дуже гарячими. прям як для дитині треба розказувати в самом дєлє:) ви би краще не книжки про реінкарнацію читали, а щось научного спрямування - розширете кругозор неймовірно.

aristotel

Користувач
Повідомлення
53
Репутація
1
jm_kamikazi, так ты не выдумывай, приди без предупреждения на сектантское сборище по йоге или аюрведе, посмотришь и потом нам раскажешь чё там и как: сшибают там $$ или квартиры переписывают на "пастыря". А мы вместе решим судить его или миловать!
Или ваше научное логично-теоретичное обоснование не позволяет вам ? Что тяжело ножками пройтись? Бедненький, бедненький лётчик:'( из Японии...

jm_kamikazi

Користувач
Повідомлення
103
Репутація
0
Все это время, kredit_s, с полностью серйозным и набыченым выражением лица, с пеной из рта, оказывается, цитировал и пересказывал… сказки.

добавлено через 1 минуту
"Что тяжело ножками пройтись?" (с) По случаю они не только хорошо ходят и бегают.

добавлено через 1 минуту
"так ты не выдумывай, приди без предупреждения на сектантское сборище по йоге или аюрведе, посмотришь и потом нам раскажешь чё там и как: сшибают там $$ или квартиры переписывают на "пастыря" " (c)
Что, конкуренты? Через меня решили их коммерческие секреты узнать?

добавлено через 4 минуты
"из Японии..." (c) Это оскорбление?

добавлено через 6 минут
Господа, сказочники, вам сюда: Напишем сказку всем форумом!
http://ilink.com.ua/forum/showthread.php?t=11891&highlight=%ED%E0%EF%E8%F8%E5%EC+%F1%EA%E0%E7%EA%F3

добавлено через 1 минуту
Главное активней цитируйте из ведо, выйдет просто фантастика!

добавлено через 1 минуту
И добивайте народ фразочками про религию, а на бис - попусканием науки.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Lost Soul сказав(ла):
знаю. галактики віддаляються одна від одної і охолоджуються. це інерція, яка виникла в результаті поштовху
хто штовхав? ...звідки взялась взагалі ця точка?
ще раз запитую

Lost Soul

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
Бог причина. реінкарнація теж там була задіяна. розслабтесь, ви ж знаєте звідки все взялося і куди все йде. а ми будемо шукати і строїти логічні моделі світобачення. пояснювати вам по декілька разів не збираюся. я не фізик, тому не рахую себе компетентним в цьому питанні, щоб розказати про це таким чином, щоб до вас дійшло. я взагалі ставлю під сумнів можливість того, що до вас це може дійти.