Рок - це більше, ніж музика

• Автор теми Автор теми Thresh_metall
  • Дата створення Дата створення
T

Thresh_metall

Привіт усім любителям Рока.Хотів би подивитися на ваші фото з концерта,і почути ваші враженя від концерту на якому ви побували.Які виникали вас почутя від побачиного.
Концерт Арии в Ровно (16.05.2008)

хм....так а наши рок-концерты считаются:-D ?если да,то мне понравилось(почти все выступления).больше не знаю что сказать:-)

п.с.фото нету

Я був на цьому концерті Арії. Мені сподобалось - дядьки круто відіграли. Багато хто не любить Беркута, а мені він дуже сподобався - поведінка на сцені і голос в нього на висоті.
Сподіваюсь, що вони ще приїдуть.
Можливість ще раз прокричати старі добрі пісні я не упущу:-)

FreShka сказав(ла):
хм....так а наши рок-концерты считаются:-D ?если да,то мне понравилось(почти все выступления).больше не знаю что сказать:-)

п.с.фото нету
Всі концерти і всі групи;-)

добавлено через 6 минут
Сєрий(Octavarium) ,ти недавно був на відкриті Рок-клуба в Ровном в яком виступали рок групи із Москви,Київа,Рівного, як я памятаю,які в тебе були враженя.;-)

Дійсно, нещодавно в Рівному відкрився новий рок-клуб "Вортек". Я побував на відкритті, виступали 4 групи:
Система Корр
Домініа (чи Домініка, хз=))
Группа Віталія Салімона
Shadow Host
Концерт сподобався - атмосфера була на 100% дружньою, але звук був переважно фіговий. З кожною групою він ставав все фіговіше і в кінці, коли виступали Shadow Host, соло на гітарах і вокал я не міг розібрати - баси і барабани глушили все. Було смішно прочитати на об’яві, що стиль майже кожної групи називається "progressive metal", хоча їм дуже далеко до прогресивного звучання. Мій друг фоткав все підряд після концерта, пізніше заберу в нього фотки і виставлю.
Доречі в цьому клубі планується багато концертів, а його власник хоче привезти до Рівного групи Draconian і Graveworm (остання під великим питанням, а ось Драконіан в жовтні-листопаді повинні бути).
А взагалі у кого є бажання послухати класну музику, попити пивка і поспілкуватися з цікавими людьми рекомендую завітати в "Вортек".

На якому з концертів ви б хотіли бути?

Які б ви хотіли побачити Рок-групи в Україні,або в Нетішині.
Я наприклад хотів би побачити і послухати групу Kamelot,нажаль в Нетішин 1% із 1 000 000 що вони приїдуть,а вот в Київ можливо колись завітає.Буду чекати.;-) *THUMBS UP

На якому з концертів ви б хотіли бути?
вообще, я не думаю, что известные группы буду когда-либо у нас в Нетешине.. слишком уж маленький город, таких множество по всей Украине.. хотелось бы где-то поближе.. в Ровно, Львове.. а какие группы.. наверное AC DC и Iron Maiden.. больше всего хочется побыть на их концертах, почувствовать атмосферу, которую передают музыканты народу..

Thresh_metall сказав(ла):
Карнєй,Сліпнотей,Міталіку.
Знаю перебор :-) але надія вмирає останньою, хочаб не в Нетішині а в Рівному :-)

Да Сэрий (Thresh_metall), на рахунок KamelotУ я з тобою погоджуюсь, бо теж хотів би їх побачити.
А так 100% пішов би, якби приїхали в Київ на таких - Dream Theater, Iron Maiden, Metallica, Pain Of Salvation і Porcupine Tree. А, ну ще на Сатріані, Вая і компанію:-)

А я б хотела на концерт Metallica!!!Культовая группа...Ну и конечно же на концерте Jane Air:-[ Чё уж мелочиться-хочу на концерты всех рок-групп,которые я слушаю!!Хотя не все,т.к.некоторые расспались или хуже того,уже кое-кого нет живых легенд рока...:'(
п.с.Вот пару групп,к сожалению Металлики нет(
1.Jane Air
2.30 second to Mars
3.Three Days Grace
4.Linkin Park
5.Evanescence

Повністю з тобой згоден,я і сам би поїхав на такі великі групи.
Особливо на
Iron Maiden, Metallica.

бум писать письмо, например Металлике, чтоб сюда приехали? :)

HardCore сказав(ла):
Ну если знаешь куда писать,то я не против!!!;-)

А я взагалі хочу, шоб Джонатан Девіс наживо заспівав у мене в квартирі для мене:-D
А якщо серйозно, то, знаєте, будь-який гурт... Хочеться просто відчути, що таке справжній звук, справжній концерт, де збираються сотні фанів...

вообще-то, не знаю.. :-[ надо где-то найти адрес и написать))
есть идеи, что писать?)

HardCore сказав(ла):
Якщо кожен Фанат України напише,то може шось і вийде.;-)
Нада в неті пошукать:-p

Якщо кожен Фанат України напише,то може шось і вийде.
так каждый фанат Украины будет писать, чтоб приехали именно в его город.. надо собрать всех нетишенских фанатов и написать, чтоб приехали сюда :)

Ну что,ребятки,собираем фанатов Металлики,идем к кому-то домой и дружно,как всей семьей письмо,большое-большое??!:-)

HardCore сказав(ла):
так каждый фанат Украины будет писать, чтоб приехали именно в его город.. надо собрать всех нетишенских фанатов и написать, чтоб приехали сюда :)
Хоча б, щоб в Києві змогли виступити. А там ,я думаю, справжнім фанатам грошей не буде шкода)))

добавлено через 1 минуту
Jane Air сказав(ла):
Ну что,ребятки,собираем фанатов Металлики,идем к кому-то домой и дружно,как всей семьей письмо,большое-большое??!
Квартири не вистачить):-D