ох, ці браки...
Explorer сказав(ла):Oleg_P, скільки віддав за мультиплікаторну котушку?
Gorleckiy сказав(ла):Oleg_P,
Олег, доброго времени суток Вам. Сколько наблюдаю за Вашими постами, то постоянно вижу Вас при улове. Если не секрет, где так клюёт? Я, вот последнее время на водохранилище вообще рыбы хищной не вижу. Подскажите, где и я мог бы так сезон свой открыть? Спасибо.

Oleg_P сказав(ла):Точно не помню:
RYOBI IXORNE T-300L - приблизно 550 грн. (з врахуванням 15% скидки)
ABU GARCIA Ambassadeur 5601 BCX - приблизно 800 грн. (з врахуванням 15% скидки).
Результатом стал неплохой голавлик - 480г.Explorer сказав(ла):А маленький огляд можеш забацати? У чому переваги, у чому недоліки у порівнянні з безінерційними котушками. Чому присів на них взагалі.
За своїми розмірами вони мені дуже навіть подобаються, а все решта?
.оце дуже вагома перевагаOleg_P сказав(ла):витягати корчі та сєтки...
Oleg сказав(ла):оце дуже вагома перевага![]()
а плетню яку використовуєш?
acbar сказав(ла):Да, вставило табе по джерку конкретно. Молодець. А мене навпаки в ультралайт затягнуло . Навіть Федька наді мною сміється, " піпісючна риба, піпісючна риба". Але я " намедни" йому відомстив, мабуть більше мене з собою брать не буде.
Федька сказав(ла):Oleg_P, ти тоже хочеш мені щось зробити?
Мстюни, ловіть рибу і не базікайте!!!![]()
да там такі трофеї, шо коли їх фоткаєш, то на телефоні памяті не вистачає щоб зберегти зображення! краще повірити на словоOleg_P сказав(ла):Ні, хотів лише побачити або прочитати про трофеї Аcbarа, якими він тобі відомстив.
Форум для того і існує щоб побазікати.