Кошка в коробке сказав(ла):
тут деякі люди борються за те, щоб хоть трохи та риба розвелась, а тут хай хоть ставлять по 2 км. сітки
Якби Ви хоч трохи боролися за те, щоб розвелася риба, то б в першу чергу перестали самі ловити її, огороджували нерестилища від хижої риби і т.д, а так Ви і ще десятки рибаків, що сидять на гнилусі ніколи не переконають мене, що вони більше турбуються про популяцію риби ніж браконьєри.
Щось я собі думаю, що браконьєрам важливіша популяція риби ніж звичайному аматору, адже за прибуток від риби виловленої на сітки живуть цілі родини, тому вони мають замислюватися чим вони будуть годувати сім"ю через рік.
а давайте електроудочки ще всі разом купим, і підем дружно винищувати рибу...
Я бачу у Вас потенціал!)
Ви хоч розумієте принципову різницю між виловом риби сіткою і ел. ловом?
і взагалі яка різниця нерест чи міжнерестовий період, там повиловлюєте всю рибу, а на нерест уже і нічого не залишається
Особисто я ловлю за рік до центнера риби на спін/фідер за міжнерестовий період, таких як я в місті сотні + ще декілька тисяч лузерів в яких не клює, мб нам все-таки за самих себе в першу чергу взятися?
мать вашу, садить нада за таке, чи дійсно перестрілять...
За вилов риби з ікрою будь-то на сітку/вудку цілком погоджуюсь, в іншому випадку - до мого привіту Вашій мамі приєднаються і браконьєри і рибні господарства.