Рыбалка

• Автор теми Автор теми MaX
  • Дата створення Дата створення
А те що вітер на протязі однієї доби помінявсь двічі і тиск впав дай боже ніхто не враховує? Поки не буде стабільності в атмосфері толку з риболвлі не буде. Я це відсліжую по пляжу на який ходжу з спінінгом кожен день. Окунь стоїть і навіть не рухається. Твістер який проноситься поряд носа просто відштовхує носом і навіть не думає брати. За одну проводку три чотири тичка, а сідати на гачок хрен вам. Причому повторна проводка по тому самому місцю де був тичок нічого не дає. Другий раз навіть і не реагує. Хоча в траві окуня море.

Ну тоді удачі їм в Межиричі. Я думаю їм сподобається.

4 y 4 a сказав(ла):
Я думаю їм сподобається.
Короче народу в Межирічі вобще не було, кльову тоже. Так шо навіть не сідали, а поїхали на водохранку(і там тоже 0).

FIFAyer сказав(ла):
Короче народу в Межирічі вобще не було, кльову тоже. Так шо навіть не сідали, а поїхали на водохранку(і там тоже 0).
Не може бути!!! Я постійно коли приїзджаю нема де сідати, одне добре, що на моє місце ніхто не сідає. Може шо сьогодні празнік то нікого небуло!:'(

БЛИН ПАРНИ СЛЫШАЛ ЧТО ВОЗЛЕ ГНИЛУХИ ВЖЕ ХЛОПЦИ МЕСТА ЗАНЯЛИ ПОНАСТРОЕВАЛИ ТАМ ФИГ ВАМОВ САМ ВИДЕЛ ВАШИ КАМЕНТЫ ПО ПОВОДУ ЕТОГО СОБЫТИЯ?

Gangon сказав(ла):
да раньше рыбки побольше было. а сейчас? толь вывелась или перебили.
Прочитай весь этот форум и тебе станет все понятно, куда девалась рыба. Если здесь рекламируют браконьерские снасти и где ими ловить.

Must@ng сказав(ла):
БЛИН ПАРНИ СЛЫШАЛ ЧТО ВОЗЛЕ ГНИЛУХИ ВЖЕ ХЛОПЦИ МЕСТА ЗАНЯЛИ ПОНАСТРОЕВАЛИ ТАМ ФИГ ВАМОВ САМ ВИДЕЛ ВАШИ КАМЕНТЫ ПО ПОВОДУ ЕТОГО СОБЫТИЯ?
Та понастраювали, це да. Но шо вже місця займають, я ще не чув!!!! Сам рибачив в тому Вігвамі, нічого так........

якщо чесно не вдуплю про що ви...
можна быльш детальніше про фігвами на гнилусі

Майская рыбалка..) судак 3,45кг...)

Nirvana, скільки хрюшки важать?

Федька, та там не менше 600 грам, такі кабани лупили шо гріх було не їздити, але зараз вже нажралися і не хочуть брати приманки..)))

А це на водохранке? НА шо ловили?

Да...на водохранке, а ловили на всякое, в основном на вертушки...

был етой ночью на гарячем вообщем на полтора кила карпик и штук семь таких до 600 гдето грам ,тина пошла вообщем нех там уже делать такой прикол ,а мав бы буты кабан но нема ))))))))))))

А на ГАРЯЧОМУ, що дозволяють ловити??????!

ааа нет конечно ты ,что только проснулся у,,,,,, вот так потемноте в кущ залез и все сижу тыхонько на измене така вот рыбалка нонче)))))
все нефиг даже спрашивать что там и почем тина пошла там уже не рыбалка!!!!!!!!!

Мдаааа.. Повню раніше ,ото рибалочька була ,а зарас..... ПАРАША ,а не РИБИЛКА! Ну канєшно ше є такі ставкі і озера де мона по рибальськи оддихнути :).

Рыбачили вчера вечером.=-O

evelina, зачем так палиться...
на фотке ж видно что рыба с "Наш Край":-D
где ловил?