Сага о зубах и зубных врачах

• Автор теми Автор теми chief
  • Дата створення Дата створення
Ой, не перший під"їзд, а останній, вибачте.

Можливо в когось є номер телефона зубного що в кривині.
Потрібно терміново

Allyse4ka,
Испортился Вагин, как врач, за последнее время.
Это моё, и мнение соседей и знакомых лечившихся у него.

Раньше, пару лет назад он больше старался, качественнее делал и за меньшие деньги. А металлокерамику вообще ставит очень плохо, поверьте.

"Стоматолог" Вагін...
Судячи з сумного досвіду моїх близьких, коли після "лікування" ті ж три зуби приходилось перепломбовувати у інших лікарів, я б сказав що це більше бізнесмен, а не зубний лікар. Зовні він може зробити гарненько - аля художня коррекція, а до самого лікування відноситься дуже похабно... Якщо він бере більше грошей, це не означає що лікує краще. А лотерея "Раз на раз не приходиться...", особисто мене, не влаштовує, тим більше за таку ціну!

Якщо в Нетішині нема до кого звернутися, то раджу хорошого лікаря в Рівному - Сергій Васильович, клініка сімейної стоматології, що на Струтинської, 5. Лікує (знімки робить на місці), протезує, ставить брекети та ін. Знаю багато нетішинців, котрі мають "голівудські посмішки" завдяки йому. Кого зацікавить пишіть в ПП.

Кто-нибудь устанавливал зубные импланты? Может быть у родственников или знакомых есть опыт? Интересует, в частности, такая услуга в г.Ровно. Судя по рекламе стомат-клиник, делают такое, но хотелось бы узнать о впечатлениях "очевидцев". ;-)

Хтось в курсі чи можна вагітним лікувати зуби з анастезією? Третій триместр.

Kotja,
нельзя. я в курсе. если есть проблемы. декрет даже подписывают.все после родов.

Хтось в курсі чи можна вагітним лікувати зуби з анастезією? Третій триместр.
- если очень нужно, то можно

Главное, чтобы врач был опытным и применил щадящий препарат.

При беременности бывают случаи воспаления аппендецита - тоже используют анестезию (не знаю как у нас, но в больших городах месную) ;-)

NO4KA сказав(ла):
samogon- дуже хороший стоматолог- хірург,звертайтесь до нього,не пожалієте.
Десь бачила було написано години і дні прийому, не можу знайти, напишіть ще раз. Талончик потрібно?

Завтра я приймаю з 12-00 до 14-00 каб. 607! Стоматологічну карточку та талончик можна вжяти у нас на поверсі в 604.каб!

А можна у Вас вирвати а потім зразу іти на пломбування? Чи краще спочатку запломбувати? Чи карще перенести на інший день?

Коли талончик брати, то казати що саме до Вас? Скажіть ще як Вас звати. :-[

samogon сказав(ла):
Показати диплом????
була в мене операція - Юра робив, який приймає до 12-00, все було класно поки ти своїми щіпцями туди не поліз (ороентальне зєднання)....зуб болів три дні - так і не загоївся - так що тихенько тут сиди

Знахарь сказав(ла):
(ороентальне зєднання)
Це що таке???
Знахарь сказав(ла):
поки ти своїми щіпцями туди не поліз
Знахарь сказав(ла):
зуб болів три дні
Якщо я вже "лізу" щипцями то зуба вже не лишається, як він міг боліти і щей загоїтись(зуб)
Знахарь сказав(ла):
була в мене операція
І взагалі чому я туди поліз після операції???

samogon, як лікар ти лох - не буде з тебе толку...хоча зуби і дурний може рвати))

Знахарь сказав(ла):
Сам ти лох! Хірургічна стоматологія не заключається на видаленні зубів... поживемо побачим!

samogon, не пиши більше тут будь ласка))