B
bigtot
Нет ! Не моу! Первый рас занялась сексом с любимым и дорогим мне человеком с которым и связала нас судьба!!!!
берем в пример кроликовDevL_MayCRy сказав(ла):Идеальный секс должен длиться 7-13 минут
DevL_MayCRy сказав(ла):женщины напротив предпочитают, чтобы половой акт заканчивался быстро
а ти шо в нас такий аж половий агресор? шось мені ця твоя мова підказує зворотне...!!kredit_s сказав(ла):берем в пример кроликов
це закінчена думка? Якщо ні то хотілося б побачити продовження.DevL_MayCRy сказав(ла):чтобы половой акт заканчивался быстро, передает
Читаем, думаем, пишем.Lord Preacher сказав(ла):Секс без обязательств
Мне всегда было интеренсо как люди относятся к сексу на одну ночь?
а не про акт... да пів дня звичайно це вже через чур, але 7- 13 минут, теж якось мабуть не втішить представниць жіночої статі...навіть випадковий ...тим паче на одну ніч...а решту ночі,що робити?...розмовляти?...а раптом з інтелектом проблеми? зіпсуєте собі задоволення...DevL_MayCRy сказав(ла):Идеальный секс должен длиться 7-13 минут
Ну можливо не коректро висловлена думка, але ось тут ми чітко бачимо, що мається на увазі саме статевий акт. Не виривайте слова з контексту.DevL_MayCRy сказав(ла):что большинство мужчин хотят, чтобы секс длился дольше, а женщины напротив предпочитают, чтобы половой акт заканчивался быстро
Спати не пробували? =) (це жарт і не треба на нього відповідати)kredit_s сказав(ла):а решту ночі,що робити?
kredit_s сказав(ла):тут мається на увазі і секс, і статевий акт - тобто два абсолютно різних поняття, так що нічого не вириваю...
Тут мова іде про суто статевий стосунок, причому американський, тобто лише для задоволення миттєвих похотей, навіть можна сказати тваринних. А справжній секс обов'язково включає в себе лібідоDevL_MayCRy сказав(ла):Идеальный секс должен длиться 7-13 минут, и даже трехминутный является вполне «нормальным», показало исследование, проведенное американскими экспертами
і розподіл часу залежить лише від конкретної пари. Так що це все суто індивідуальна справа.Авария сказав(ла):сексуальну гру, прелюдію, ласки
да це все, а нащодАвария сказав(ла):це закінчена думка? Якщо ні то хотілося б побачити продовження.
там просто був вказаний сайт з якого була скопірувана інформація!Авария сказав(ла):передает
перечитав...Авария сказав(ла):Ніяк не можу з вами погодитись, свою думку я висловила, а ви спробуйте ще кілька разів вчитатись у речення.