Секс без обязательств

• Автор теми Автор теми Lord Preacher
  • Дата створення Дата створення

Был ли у вас секс на одну ночь?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    529
кокос сказав(ла):
надо брать от жизьни по максимуму
Головне не переборщити, бо може і життя від тебе взяти по максимуму, тоді не розгребеш.

РєРѕРєРѕСЃ сказав(ла):
надо брать от жизьни по максимуму
І щоб від цього не було болячок...А секс по максимуму - це є болячка...уже і задоволення лише від першої і лише декілька раз, потім скука...Яка логіка...А вкінці розумієш, що потратив свій час на секс по максимуму і не вдихнув життя, не відчув дотик щирих рук, палких обіймів і тендітного погляду...
Тому, що твої погляди на життя і притягують до себе легковажного ставлення від сторони протилежної статті...Але, якщо це у тебе вже болячка, мої слова - пуста трата часу.

Sneg сказав(ла):
но с умом... Согласен!!!
я с тобой полностью согласен

добавлено через 2 минуты
LED сказав(ла):
Головне не переборщити, бо може і життя від тебе взяти по максимуму, тоді не розгребеш.
а это как себя поведёш,жизнь можно обмануть,но не у всехэто получяется

добавлено через 3 минуты
samson сказав(ла):
І щоб від цього не було болячок...А секс по максимуму - це є болячка...уже і задоволення лише від першої і лише декілька раз, потім скука...Яка логіка...А вкінці розумієш, що потратив свій час на секс по максимуму і не вдихнув життя, не відчув дотик щирих рук, палких обіймів і тендітного погляду...
Тому, що твої погляди на життя і притягують до себе легковажного ставлення від сторони протилежної статті...Але, якщо це у тебе вже болячка, мої слова - пуста трата часу.
если не ты возмёш максимум,то возмёт ктото другой,у каждого свой взгляд на жизнь,и у каждого своя философия секса,ведь секс(безопасный)это здоровье

если не ты возмёш максимум,то возмёт ктото другой,

а ти що на змаганнях?

зи: підозрюю що в тебе діаметр нижнього мозку більший, ніж верхнього. не важко ногу на ногу закидати? ;-)

ты я вижу любиш кусатся.и царапатся

кокос сказав(ла):
а ти що на змаганнях?
думаю не в тему...
Spanish Fly сказав(ла):
підозрюю що в тебе діаметр нижнього мозку більший, ніж верхнього. не важко ногу на ногу закидати?
А это обычное оскорбление - девушке это не льстит. Вы случайно не блондинка?(простите за вопрос, слишком рьяно бросились защищать сами незная что...)

добавлено через 2 минуты
кокос сказав(ла):
ты я вижу любиш кусатся.и царапатся
Скорей всего девушка обижена на мужчин...

Sneg сказав(ла):
А это обычное оскорбление - девушке это не льстит. Вы случайно не блондинка?(простите за вопрос, слишком рьяно бросились защищать сами незная что...)
Реально знает...
РєРѕРєРѕСЃ сказав(ла):
если не ты возмёш максимум,то возмёт ктото другой,у каждого свой взгляд на жизнь,и у каждого своя философия секса,ведь секс(безопасный)это здоровье
Не сперечаюся, що секс - це здоров'я та колись тобі мої слова пролетать згадкою і я стану права...І тут я не помітила заперечення тому, що
samson сказав(ла):
задоволення лише від першої і лише декілька раз, потім скука.
Значить я уже права...
Тобі зі мною у філософії не зрівнятися...Гарної тобі розваги впродовж всього життя...

Дуже часто ми вибираємо дорогу покупку чи авто більш ретельно чим свого партнера...ми можемо перерити кучу інфи та потратити кучу часу на вивчення характеристик потрібної нам речі - і в той же час легко піддаємся на зовнішню сексуальну привабливість партнера - це все рівно що наприклад купувати подарунок, тому , що в нього яскрава обгортка - і потім із здивуванням знаходити в ньому г... :-D щось неприємне ...
допускати до своєго тіла ... я вже не кажу про душу...явна ознака відсутності розуму...принаймні в той момент... ви ж його не на смітнику знайшли...тіло ваше - храм душі...:-)

kredit_s сказав(ла):
ми можемо перерити кучу інфи та потратити кучу часу на вивчення характеристик потрібної нам речі - і в той же час легко піддаємся на зовнішню сексуальну привабливість партнера - це все рівно що наприклад купувати подарунок, тому , що в нього яскрава обгортка - і потім із здивуванням знаходити в ньому г... щось неприємне ...

ну а якщо ви знаєте ту людину не один день, а тут бац! - і переспали?=\

А вот простой ответ- Ты кололся? Если нет то попробуй. Кайф без обязательств. Принцип прост...

КусайЗуб сказав(ла):
А вот простой ответ- Ты кололся? Если нет то попробуй. Кайф без обязательств. Принцип прост...
від наркотикв виробляється залежність, на відміну від сексу
так що я думаю, що приклад невдалий...=\

А ладно. Похоже вы меня неочень поняли. Аналогия с наркотой не полная. Просто кайф без обязательств... думаю вы поймете. А больше там нет ничего общего.

_ЛиМоНкА_ сказав(ла):
від наркотикв виробляється залежність, на відміну від сексу
так що я думаю, що приклад невдалий...=\

В мене від сексу теж залежнисть віробляється, чим більше цим займаєшся тим більше хочеться!!

А как вы девушки смотрите на счет - например - девушка(женщина) живет с мужем несколько лет - и у них уже года 2 - 4 нет секса.
Что им делать???
ИМ за радость найти парня(дяденьку) для раза, а может и для нескольких раз.