F
не вірю :-p там треба докорінно все змінити, а не знову також самого тренера ставити з колишніх гравцівFuSiON сказав(ла):Повір мені не в тренерах діло...
Не думаю...Ozzy сказав(ла):Після підписання "красними" Ф. Торреса мені здається що Воронін буде там банку весь час гріти...
Я йогоб взагалі продав би... Куйт получше буде за вороніна...BEN LADEN сказав(ла):5. Крауч... хз, гонский чувак, але напевно буде випадать із основного складу.
+1Ozzy сказав(ла):Куйт получше буде за вороніна..
А Сиссе уже в Ливерпуле не играет????BEN LADEN сказав(ла):Не думаю...
1. Торрес буде грать це 100%.
2. Гарсію продали.
3. Беламмі невідомо чи продовжить контракт (чи зним продовжать), бо у нього напряжний характер.
4. Кейт... от цей буде конкурентом.
5. Крауч... хз, гонский чувак, але напевно буде випадать із основного складу.
А з таким стильом гри як у Вороніна, він стане незамінним у команді!
Нет ли4но я так не думаю!!!!!!!! потому 4то Анрей Воронин талантлевый игрок и его тренеры "Ливерпуля" не оставлят на лаве запасных!!!!!!!!!!Ozzy сказав(ла):Після підписання "красними" Ф. Торреса мені здається що Воронін буде там банку весь час гріти... :-(
Хотел 4то бы я меня купила какая-то команда!!!!!да хотябы не за 17,а за 20 млн. евро!!!!!!!!:-[ :-[ :-[Vins сказав(ла):Захисник "Борусії" Дортмунд Крістоф Метцельдер перейшов до Мадридського "Реалу" на правах вільного агента.
Захисник "Сарагоси" Міліто(зараз захищае кольори збірної Аргентини) переходить до "Барселони".Контракт розрахований на 4 роки.Ціна 17 млн.дол
Не надо забывать что Андрей достался "Ливеру" бесплатно и место ему аж никак не гарантировано. Крауч хоть и игрок сборной Англии но на скамейке запасных регулярно посиживает. Беллами ушел а Куйт остался, причем он моложе и игрок сборной Голландии, так что Андрею прийдется не сладко.[LP сказав(ла):Mr.Hahn]Анрей Воронин талантлевый игрок и его тренеры "Ливерпуля" не оставлят на лаве запасных