LiveR сказав(ла):
chief,
Проти самого виду спорту нічого не маю проти, переглянув відео, і скажу шо "прікольнынька". Але пацан уже здаровий і нетошо писати, читати не вміє.
Ну а по основній темі маю кілька питань:
1 Як давно займаэшся? Чи займався чимось до цього? Чим? Як довго?
2 Скільки переломів маэш?
Не розумію людей якы ходять до тренажерноъ зали.
Я читату не вмію?? шо ти марозиш???? :-|
1. Занімався дри місяці, ці відєо за три місяці...а те друге відєо яке йде 4 минути то звідти я все навчився за 2-3 дня!!! Це мій рєкорд
До цього нічим фігньой...ну в кінці зими трошки розтяжку з друганом робили..шоб по е*лу комусь с наги дати))))
Якось мій однокласнік, грав заказного з одним малим, а я незнав шо це вони мутять...і пізніше в кінці весни пішов в ком.клуб і ввів в вконтакті поіску відєо слово "Турнік" і побачив шо там багато відєо разних є! Я скачав пару і ми пробували ці елементи повторяти і в нас получилось вот таке шо зараз бачите)))))))
2. 9 жовтня ми з другом грали заказного, ну і яйому багато раз заказував "топорік с повотом на 180 в віс" і на 3 чи 4 раз я впав головой вниз на прваий локоть...Там був закритий перлом і вивих(кость лучева випала вниз з суглобової сумки).Мені в Шепетівці вправили вивих але не робили операцию через мою алєргію на якісь хім препарати....То мені рбили опер. в Хмельницьку, вставили шуруп...і я два місяці ходив в гіпсі, шось пробував робити одной рукой і почті нічого не виходило, особінно підтягуватись на одній руці..........Мені вже 14 грудня зняли гіпс, але...рука не розгибається і згинається так як раньше...хожу на розработку....шуруп так стирчи спід кожи шо він може вилетіти єслі руку нагружати(((((((.....Ну і коли розработаю шо вона буде така рівна як лєва то виймуть шуруп.......І сказали шо я літом зможу тоді вийти на тунік 100%