В ворота шахтаряЗнахарь сказав(ла):так що мячів сьогодні буде забито багацько...правда не знаю в які ворота)))
В ворота шахтаряЗнахарь сказав(ла):так що мячів сьогодні буде забито багацько...правда не знаю в які ворота)))
Во-во , ато засів тут, вболіва непонятно закого! За таке на манєжі так случайно можуть і ногу відірвати............3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):На вашому місці товарищ Twisted сидів би я тихенько даби запобігти агресивній дії фанатів в область вашого ліца
а толку з часу, якщо команди не маэ3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Але час є ще
Команда є!, просто недоукомплектована.........:-(Spoch сказав(ла):якщо команди не маэ
його ще з початку сезену требло гнатиVadya сказав(ла):Я не понімаю Луческу
Ненаю як селезньов але гладкий взагалі "мертвий", не краще грає брандаоVadya сказав(ла):Гладкий і Селезнев
100%)))Vadya сказав(ла):За то тепер можна порадіти за Динамо і за їхню гру, видно шо грають пацикі в свою ігру і стараються.
головами недоукомплектованаFIFAyer сказав(ла):Команда є!, просто недоукомплектована
можу наперед сказати, що невгадав...в Динамо сьогодні Мілевський буде в основі - це 100%.roma-ua сказав(ла):Я спробую вгадати склад Динамо:
Богуш - Бетао, Михалик, Диакате, Несмачный - Вукоевич, Каддури - Еременко, Алиев, Нинкович - Бангура
3 - 1!!!!!!!!КраВа сказав(ла):Даєм прогноз на матч Динамо - Порту