Лигочемпионные страсти
Лучшие фотографии вторника и среды в ЛЧ : http://football.sport.ua/news/77979?
Лучшие фотографии вторника и среды в ЛЧ : http://football.sport.ua/news/77979?
Не припоминаю таких случаев, но одно что могу сказать что Деян Станкович это наверно Баян Станковичь.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Цікаво як УЕФА відреагує на даний жест
Пам"ятаю коли Баварія грала здається з Реалом, тоді Ван Бомель, після забитого м"яча, зробив подібного роду жест - галасу тоді було не мало
от собака хватило наглості ше таке зробить!!roma-ua сказав(ла):Станкович фанам Динамо.
Равная игра была в Казани.OLanD3r сказав(ла):Рубін 0-0 Динамо Київ
Перший тайм: Інтер летить як "фанера над Парижом" 2:0 (Піке 10 хв., Педро 26 хв.)Life its game сказав(ла):посмотрим как сыграет наши противники по группе.
Ярмоленко как раз то и нормально играет, но последний его игры вообще "....". + как по мне он играет не на своей позиции. Не левого флангового, а левый флангового защитника, да много роботы на его плечи будет но научится играть в защите тогда будет отлично играть в атаке.ALik сказав(ла):як я казав кажу і буду казать Ярмоленка нада гнать з цеї команди куда подальше! вже не перший матч він проводить на нижчом рівні)) 4 момента за гру у Динамо всього було 6-7 і він їх всі запоров! Як Газаєв ще не помічає шо цей Ярмоленко дубовий? а гра була рівною рахунок по грі
Не сильно радует и огорчает. :-(psix сказав(ла):Перший тайм: Інтер летить як "фанера над Парижом" 2:0 (Піке 10 хв., Педро 26 хв.)
Результати після 1го тайму
О дааааааа!!!!111 І кого замість нього ставити скажи ??? при схемі Газзаева ??? якщо він робить ставку на фланги. Ти подивись як він з Шахтарем зіграв!!!! Яка в нього швидкість..яка техніка ( тільки прийом трохи не дуже ).. а так він дуже перспективний гравець чи ти думаєш зірки такі як: Анрі. Рауль. Ібрагімовіч відразу почали так грати?? Знаючи як Газ вміє виховувати молодих ( Дзагоєв. Жо. Акінфєєв ). І якщо не так то як тоді молодих українців до основи підключати ?? чи одних легіонерів випускати на поле ???ALik сказав(ла):як я казав кажу і буду казать Ярмоленка нада гнать з цеї команди куда подальше!