- Повідомлення
- 1 469
- Репутація
- 7
- Вік
- 40
ФК Копенгаген 1:0 Русенборг
Жилина 1:0 Спарта Прага
як бачимо поки що(!) перемагають господарі
Жилина 1:0 Спарта Прага
як бачимо поки що(!) перемагають господарі
такі останеться, якщо вони не можуть 2 раза забити в пусті ворота, то я вже незнаю шо їм ше потрібно...нема чё з такою грою в ЛЧ бігать, хай сначала научаться в ЧУ грати, а потом вже хай і в Європу лізуть...дубові , неяких нервів на них ненапасешся!!!!!]:-> ]:-> ]:-> @= @= @=3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):як бачимо поки що(!) перемагають господарі
гравці класу Динамо маю вирішувати такі моменти із заплющеними очима тому я і "сказав шо пусті ворота"...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ой шось я ніразу не бачив там пустих воріт - Стекеленбург працює відмінно якщо Аякс і пройде то завдяки йому
і не забувай ще про Суареа, чи для ДК мяч теж Стекеленбург забив? в них виходить гарний там-дем, той відбиває, а той забиває((3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Аякс і пройде то завдяки йому
що і пітверджує моя аватарка...frequenz сказав(ла):Андрій Ярмоленко наразі не може на дати гостроти.
ну і що буде без Газаєва???DevL_MayCRy сказав(ла):нарешті піде Газзаєв)))
я кажу в ціломуDevL_MayCRy сказав(ла):О_о останні матчі тобі ще нечого не показали???
Та й з чого ти вирішив що він піде?))) Пресі віриш?DevL_MayCRy сказав(ла):нарешті піде Газзаєв)))
приходиться)))frequenz сказав(ла):Та й з чого ти вирішив що він піде?))) Пресі віриш?
я не казав що він у команду не підходить, протсо був не оч радий що з тими нападом що є у ДК він остався!!Знахарь сказав(ла):То Мілевський в команду не підходить...то Газаєва тре гнати....то Ярмоленко - йому не подобається. Чи для тебе Динамо має грати і виносити всіх як Бпрселона? Ти взагалі з головою дружиш?
його навіть брать не нада було не те шо гнати ше...DevL_MayCRy сказав(ла):то Газаєва тре гнати
не одному мені, він просто високого про себе ставлення, та й не використовує свої моменти даж 50% тих що создає сам або создають йому!!Знахарь сказав(ла):то Ярмоленко - йому не подобається
а думаїш не потрібно до цього стримитись??Знахарь сказав(ла):Чи для тебе Динамо має грати і виносити всіх як Бпрселона?
Не розумію сарказму....Хлопчина молодий, його зараз шоб обсирати - навпаки треба підтримати.... Ну видно шо "фанат завзятий" який крім виграшів нічого несприймає від команди....Це не є правильно, команду за яку вболіваєш в любому випадку треба підтримувати....DevL_MayCRy сказав(ла):Гармашу великий "Прівет" з Нетішина...!!! Хай росте і розвивається хлопчина!!!!
да і критика має бути цивілізована...а то Газаєва нафіг....Ярмоленка - нафіг...прям футбольний експертpsix сказав(ла):команду за яку вболіваєш в любому випадку треба підтримувати....
так згідний, але за стільки років за скількі я за них вболіваю, мене ці всі їхні провали вже настільки задовбали, та з'їли моїх нервів що я вже не можу требувати від них чогось меншого...:-(psix сказав(ла):Це не є правильно, команду за яку вболіваєш в любому випадку треба підтримувати....
до чого тут це??? це все емоції...а після побаченого їх стримувати не можу((Знахарь сказав(ла):да і критика має бути цивілізована...а то Газаєва нафіг....Ярмоленка - нафіг...прям футбольний експерт
командна гра були при Юр Паличі... Скажем допобачення МаріоNoMoneyNoCrysis сказав(ла):зате при Газаєві з*явилася командна гра
Динамо класно відіграло матч - ось це і є позитив...не вийшли в ЛЧ...зате в Лізі Європи зможуть себе проявити...а з такою грою вони далеко можуть пройти. Да і в команди є майбутнє.DevL_MayCRy сказав(ла):о чого тут це??? це все емоції...а після побаченого їх стримувати не можу((
вони відіграли класно тільки перший тайм, тут я згідний, а 2-й шей після голу Суареса у роздягальню, вони просто впали духом і вже не у щьо не вірили...тому і так мляво бігали, + Аякс класно сиграв на утримання рахунку, оце дійсно було неперевершено, давно я не бачив щоб команда так грала на втримання рахунку...Знахарь сказав(ла):Динамо класно відіграло матч - ось це і є позитив