Uefa champions league

K

kokakabana

Мда будим дивитись як динамо ще зіграє, хто знає коли буде гра?
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
FIFAyer сказав(ла):
Та щей пропустили зовсім непотрібний гол.
а це у них така традиція на виїзді на останніх секундах пропускати, ето нада лєчіть

Хага оце то начало

Челси 4:0 Бордо
Рома 1:2 Клуж :D рома дує вдома
Панатинаикос 0:2 Интер Милан
Вердер 0:0 Анортосис нє оправдал надєжди
Барселона 3:1 Спортинг
ФК Базель 1:2 Шахтёр Донецк вмієш забивати умій і не друшляти
Марсель 1:2 Ливерпуль Одним слосвом Джерард ЮХХХУУ!
ПСВ Эйндховен 0:3 Атлетико Мадрид :-p Хтось там за ПСВ впрягався
 
B

BEN LADEN

3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):
Марсель 1:2 Ливерпуль
Джерард нависоті, гол-красавє'ц)... (перший)
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):
філвасиліфври (навіть незнаю шо написать)...... браво румуни!!!... і кіпріотам тоже браво, непрограть Вердеру це тож чогось варте.

Шахтар отлічно починає...
З.І Гру чемпіона України в ЛЧ і вдомашньом чемпіонаті порівнять неможна!
З.І.2. Ааа, Ферна якого положив, порсто мммм...
 

Ozzy

Користувач
Реєстрація
25.05.07
Повідомлення
418
Репутація
0
Twisted сказав(ла):
"Динамо" в Лізі чемпіонів покаже "Перший національний"
пілять, де дивитись динамо??? ні в одного каналу в програмі нема цього матчу!!!
 

roma-ua

Користувач
Реєстрація
23.02.08
Повідомлення
694
Репутація
0
17 вересня 2008. Початок матчу о 21:45.
м.Київ, стадіон "Динамо" ім.Валерія Лобановського
Пряма трансляція - телеканал ТЕТ

добавлено через 1 минуту
Усі матчі «Динамо» в розиграші Ліги чемпіонів у сезоні 2008/09 покаже телеканал ТЕТ. Це стало відомо після успішних переговорів між ТЕТ та власниками прав на трансляцію на території України – телекомпанією «Поверхность».

Розклад матчів «Динамо» в Лізі чемпіонів. Груповий турнір:

17.09. «Динамо» - «Арсенал»
30.09. «Фенербахче»- «Динамо»
21.10. «Порту» - «Динамо»
05.11. «Динамо» - «Порту»
25.11. «Арсенал» - «Динамо»
10.12. «Динамо» - «Фенербахче»
 

Twisted

F.C.InterLink
Користувач
Реєстрація
10.01.08
Повідомлення
377
Репутація
0
Вік
31
Динамівці готуються до матчу з "Арсеналом"

Напередодні стартового матчу в Лізі чемпіонів динамівці провели тренування, в рамках якого журналісти могли поставити футболістам питання.

Андрій НЕСМАЧНИЙ, захисник «Динамо»:

- В якій формі зараз знаходяться «збірники»? Їх форма відрізняється від гравців, які не виступали за свої національні команди?

- Звичайно, відрізняється. Футболісти збірної України грали в жовтій формі, а в динамівців біла (сміється).

- Які сильні сторони «Динамо» можете виділити?

- Все побачите завтра. Потрібно дуже багато часу, щоб перерахувати всі сильні сторони «Динамо».

- Правда, що ви самі звернулися до Михайличенка з проханням відпустити до розташування «Динамо» для підготовки до матчу з «Арсеналом»?

- Так і було. Я не бачив сенсу летіти до Казахстану та спостерігати за грою команди з трибуни. Для мене в той момент було краще повернутися до клубу й цілеспрямовано готуватися до Ліги чемпіонів. Враховуючи п'ятигодинний переліт до Алма-Ати і назад, виходило, що три дні випадали з графіка. А в команді, все ж таки, дворазові тренування. Я займався в загальній групі і цілеспрямовано готувався до «Арсеналу». Такий варіант був прийнятнішим.

- Як на це відреагував Олексій Олександрович?

- Нормально, він зі мною погодився і сказав, що все добре.

- В суботу ви провели поєдинок проти «Олкома». Наскільки важко налаштовуватися на суперника з другої ліги, а потім назад на матч Ліги чемпіонів?

- Коли футболісту потрібно зіграти в товариському матчі, щоб набрати необхідну фізичну форму, не дивишся на силу суперника. Кожен матч має своє значення. Аналогічно було і в суботу. З особистого досвіду можу сказати, що переналаштовуватися дуже важко, але доводиться знаходити в собі сили й емоції, щоб належним чином налаштуватися на будь-який поєдинок.

* * *



Максим ШАЦЬКИХ, нападник «Динамо»:

- «Арсенал», тричі приїжджаючи до України, двічі програвав «Динамо» і одного разу «Шахтарю». Для нас ця команда вважається «зручним» суперником?
- Сподіватимемося, що вони продовжать цю серію. Але потрібно враховувати, що зараз в англійців зовсім інша команда, і у футбол вони грають інший, менш англійський. Наше завдання грати у свій футбол, не дати супернику «розвернутися». Тоді, гадаю, все буде нормально.

- «Арсенал» демонструє комбінаційну гру, яка до душі «Динамо»...

- Так, по тактиці, гадаю, наші команди трохи схожі. Головне, зіграти з ними щільніше, вони цього не люблять. А коли в них щось не виходить, починають нервувати. Це буде нам на користь.

- Враховуючи торішній результат «Динамо» в Лізі чемпіонів, можна говорити про те, що цього року є серйозні передумови для вдалого виступу?
- Звичайно, адже з кожним роком щось змінюється. В нас змін достатньо багато. Сподіваємося, що в кращий бік. Завтра гра все покаже. А перед матчем важко про щось говорити. Гірше вже нікуди, тому, гадаю, буде тільки краще.
 

Twisted

F.C.InterLink
Користувач
Реєстрація
10.01.08
Повідомлення
377
Репутація
0
Вік
31
Арсен Венгер: "Динамо" сильне командною грою"

«Арсенал» приземлився в аеропорту «Бориспіль» у вівторок увечері й відразу вирушив до готелю «Хаятт». Арсен Венгер на матч проти «Динамо» привіз 18 футболістів. Це воротарі: Альмунія, Фабіанскі; захисники: Санья, Туре, Галлас, Джуру, Кліші; півзахисники: Фабрегас, Уолкотт, Денілсон, Ремсі, Сонг, Уїлшер, Ебуе; нападники: ван Персі, Вела, Адебайор і Бендтнер.

Поки футболісти та обслуговуючий персонал розміщувалися в номерах у готелі, тренер «Арсеналу» Арсен Венгер і нападник Еммануель Адебайор в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського провели прес-конференцію.

- Минулого року ви добре стартували в груповому турнірі Ліги чемпіонів, здобувши три перемоги в стартових матчах, а потім достроково оформили вихід з групи. Який ваш план на цей сезон?

А.В. - Такий же, як і на минулий – вийти з групи якомога швидше. Спробуємо повторити торішній результат. У Києві грати завжди дуже важко. Для нас дуже важливо стартувати з перемоги.

- Два минулі візити «Арсеналу» до Києва закінчувалися поразками. Але тоді ви грали на стадіоні значно більших розмірів і місткості. Чи зіграє нова арена на користь вашої команди?

А.В. - Перш за все, мене турбує якість поля, а не розміри стадіону. Хоча, звичайно, підтримка трибун на тому стадіоні була вражаючою. Але найважливіше зіграти на максимумі своїх можливостей. Інакше в Лізі чемпіонів розраховувати нема на що.

- Два попередніх матчі ви виграли із загальним рахунком 7:0. Це означає, що ваші гравці знаходяться в чудовій формі?

А.В. - Зараз – так. Але після матчів збірних багато хто з них повернувся в різному фізичному стані, і нам довелося підводити їх під один рівень.

- У кваліфікаційному раунді «Динамо» з проблемами пройшло «Дрогеду», але потім в блискучому стилі вибило московський «Спартак». Не побоюєтеся, що динамівці можуть повторити цей успіх?

А.В. - Звичайно, результат гри із «Спартаком» був просто вражаючим. Але в цьому є перевага – продемонстрована «Динамо» гра не дозволить нам літати в хмарах, що певною мірою зіграє на користь.

- Перед попередньою зустріччю із «Динамо» ви говорили, що суперник дуже добре діє на контратаках. Чого побоюєтеся цього разу?

А.В. - Ми ніколи нічого не побоюємося, але дуже поважаємо суперника. «Динамо» сильне своєю командною грою, дисципліною на полі, а ще в команді грають дуже сильні нападники – Мілевський і Бангура, які забивають немало голів. Але ми теж вважаємо за краще грати в атакувальний футбол, тому на прес-конференцію я прийшов із нападником.

- Чому ви скасували передматчеве тренування на стадіоні «Динамо»?

А.В. - Загалом, ми її не скасовували, а не планували зовсім. Просто ми ніколи не проводимо таких тренувань перед виїзними матчами в єврокубках.

- Який висновок ви зробили від попередніх поразок у Києві?

А.В. - Потрібно перш за все морально налаштуватися на суперника. Коли ми приїжджали до України або Росії, завжди дивувалися рівнем виконавської майстерності та ентузіазму тутешніх футболістів, оскільки в нас не було досвіду матчів із цими командами. Тепер ми зрозуміли, що куди б ми не приїхали, нам все одно буде важко, і для перемоги потрібно викладатися на всі 100 відсотків.

- Питання Еммануелю Адебайору. Ви очікували побачити в Києві справжню лондонську погоду і наскільки вона позначиться на майбутній грі?

Е.А. - Чесно кажучи, не думаю, що позначиться, оскільки до переходу в «Арсенал» я грав у Франції, де погода схожа на українську. Я приїхав сюди просто грати у футбол. Для нас головне завтра перемогти.

- В «Арсеналі» ви є головною загрозою для суперника. Хто із футболістів «Динамо» може створити проблеми вашій команді?

Е.А. - Я б не сказав, що є головною загрозою. На полі грає вся команда, частиною якої є і я. Воротам суперника можуть в рівній мірі загрожувати Уолкотт, Фабрегас, ван Персі, але головне – вигравати. В «Динамо» також є багато хороших гравців, але в завтрашньому матчі гратимуть не особистості, а команда.

- Наскільки важлива для вас перемога в завтрашньому матчі?

Е.А. - Вона матиме величезне значення, оскільки кожна перемога в Лізі – це черговий крок до здобуття Кубка чемпіонів.
 

Twisted

F.C.InterLink
Користувач
Реєстрація
10.01.08
Повідомлення
377
Репутація
0
Вік
31
Юрій Сьомін: "Із нетерпінням очікуємо зустрічі з "Арсеналом"

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін, а також капітан команди Олександр Шовковський поспілкувалися з представниками ЗМІ в рамках традиційної передматчевої прес-конференції перед поєдинком 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти лондонського «Арсеналу».

- Сьогодні стартує найголовніший турнір в Європі серед клубних команд. Ми до цього готувалися і хотіли брати участь в цьому змаганні. Вважаю, що за рахунок проведених матчів ми готові до турніру, хоча відповісти на це питання зможуть тільки поєдинки групового турніру. Були невеликі проблеми у зв'язку з участю багатьох гравців за свої національні збірні – тривалі перельоти, тривала відсутність в своїх командах, але з цим зіштовхуються більшість провідних клубів.

Ми детально проглянули «Арсенал» – одного разу Олег Лужний, одного разу на матчі за участю лондонців був присутній я. Наш майбутній суперник залишив хороше враження. Команда грає в комбінаційний футбол, не демонструючи виключно традиційну англійську гру. Ми із нетерпінням чекаємо зустрічі з ними.

- Юрію Павловичу, ви особисто дивилися за грою «Арсеналу». Вже знаєте, за рахунок чого можна обіграти лондонців?

- Якби хтось знав на сто відсотків, як обіграти «Арсенал», – бути б йому чарівником. В даному випадку можу сказати одне: в першу чергу нам необхідно думати про свою гру і в конкретному матчі зіграти на сто відсотків своїх можливостей. Тільки в такому разі в нас будуть хороші шанси на перемогу.

- Які шанси в Малхаза Асатіані потрапити до заявки на завтрашній матч?

- Можу вас завірити, що Асатіані потрапить до числа 18-ти.

- Те, що Олександр Шовковський присутній на сьогоднішній прес-конференції, говорить про те, що саме він займе місце у воротах в завтрашньому матчі?

- Склад ми визначатимемо завтра. Завтра ж і вирішимо, хто встане у ворота. Присутність же Олександра на прес-конференції пояснити просто: він є капітаном команди, можна сказати – головна людина в команді, тому його присутність тут обов'язкова.

- У матчі з «Арсеналом» не зможе взяти участь Ель Каддурі. Ви вже визначилися, хто займе місце на лівому фланзі захисту?

- Так, практично визначився. Втім, остаточне рішення ухвалюватимемо завтра.

- Який стан Корреа і Гусєва? Коли вже очікувати на їх повернення на поле?

- Корреа вже приступив до тренувань в загальній групі, але лікарі все одно не підпускають його до матчів і повноцінних тренувань. Що стосується Гусєва, то його відновлення йде за планом. Втім, є терміни лікування, які ми порушувати не будемо. Принаймні, цього місяця в загальній групі його не буде.

- Яку інформацію для роздумів дав кубковий поєдинок проти «Олкома»?

- Ми отримали достатньо інформації. Хлопці основного складу, які не брали участі в матчах за збірні і ті, що не грали останнім часом, отримали ігрову практику. Також вдалося подивитися наших молодих гравців, які, поза сумнівом, допоможуть нам цього сезону. Ми беремо участь у трьох турнірах, і розраховуємо на їх допомогу надалі.

- Ви говорили, що треба використовувати свої сильні сторони, щоб перемогти «Арсенал». Які на сьогоднішній день сильні сторони в «Динамо»?

- Ви завтра сидітимете на трибуні і зверху будете за тим, що відбувається. Якщо побачите сильні сторони нашої команди, то якраз і напишіть про них. Нам зараз немає чого себе вихваляти. Завтра гра покаже, які в нас сильні та слабкі сторони. Найголовніше – реалізувати свої сильні сторони, яких у нас дуже багато.

- Адебайор забив «Блекберну» три м'ячі. Приділятимете форварду особливу увагу?

- Ми маємо приділити увагу всім футболістам «Арсеналу». У них зібрані зірки, гравці високого рівня. Завдання персонально грати з Адебайором ніхто із захисників отримувати не буде. Проте, кожен гравець, який протистоятиме нападнику, повинен буде уважно до нього поставитися.

- Ви не хочете говорити про сильні сторони «Динамо». Які тоді сильні сторони в «Арсеналу»?

- В «Арсеналу» дуже багато сильних сторін. В першу чергу, це технічні гравці, які грають в швидкий футбол і довго володіють м'ячем. У процентному співвідношенні цей показник у них, напевно, один з найбільших в Європі. Футболісти «Арсеналу» отримують задоволення від гри, за рахунок чого досягають перемог.

- Яка фізична підготовка футболістів? Здатні вони впродовж 90 хвилин стримувати атаки «Арсеналу»?

- Зараз можна говорити що завгодно. Ми прагнемо до того, щоб наша фізична підготовка була на найвищому рівні. А яка наша готовність на даний момент, покаже завтрашня гра.

- Питання до Шовковського. Ви брали участь в матчах із «Арсеналом» в 1998 і 2003 роках. Що необхідно зробити в завтрашньому матчі, щоб повторити позитивний результат домашніх поєдинків?

- В першу чергу, як сказав Юрій Павлович, необхідно зіграти на межі своїх можливостей. Також треба врахувати всі сильні та слабкі сторони суперника і спробувати використати їх у своїх цілях. Я гадаю, ті матчі, які «Динамо» провело останнім часом, вселяють уболівальникам надію на успішний виступ команди. А футболісти прикладуть максимум зусиль для того, щоб показати гру рівня Ліги чемпіонів.

- Олександр, ви були в команді рік тому, коли був приголомшливий провал у Лізі чемпіонів. Чи є якісь зміни в плані атмосфери всередині колективу?

- Це не зовсім стосується майбутнього матчу. Якщо говорити стисло, то, безумовно, взаєморозуміння і взаємостосунки всередині команди змінилися. І зміни відбулися виключно в кращий бік.
 

Twisted

F.C.InterLink
Користувач
Реєстрація
10.01.08
Повідомлення
377
Репутація
0
Вік
31
ТЕТ покаже "Динамо" в Лізі чемпіонів

Усі матчі «Динамо» в розиграші Ліги чемпіонів у сезоні 2008/09 покаже телеканал ТЕТ. Це стало відомо після успішних переговорів між ТЕТ та власниками прав на трансляцію на території України – телекомпанією «Поверхность».

Розклад матчів «Динамо» в Лізі чемпіонів. Груповий турнір:

17.09. «Динамо» - «Арсенал»
30.09. «Фенербахче»- «Динамо»
21.10. «Порту» - «Динамо»
05.11. «Динамо» - «Порту»
25.11. «Арсенал» - «Динамо»
10.12. «Динамо» - «Фенербахче»

P.S. За інформацією сайту ТЕТ, технічні можливості приймати сигнал телеканалу мають 34.795.000 мешканців України, що складає приблизно 73% населення країни.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)
 

Twisted

F.C.InterLink
Користувач
Реєстрація
10.01.08
Повідомлення
377
Репутація
0
Вік
31
В кого які прогнози на матч Динамо-Арсенал?
Я думаю буде 2-1 в пользу Динамо.
 

CCCP

Користувач
Реєстрація
25.08.07
Повідомлення
26
Репутація
0
Конечно болеть буду за Динамо, но думаю Арсенал выиграет, уж очень сильная команда.
1-2/1-3
 

EnnVal

Користувач
Реєстрація
31.07.08
Повідомлення
65
Репутація
0
Вік
30
рахунок я думаю буде нычыйним 1:1 або 2:2
і як на мене то нічія буде в крашчому випатку
 

МаРшАл

Користувач
Реєстрація
28.10.07
Повідомлення
404
Репутація
0
Думаю рахунок буле 2-1 або 2-2
 

Фόбоς

Чистокровный
Користувач
Реєстрація
01.03.07
Повідомлення
802
Репутація
0
Вік
36
Думаю Динамо попаде 1-3,2-3.....
 

Знахарь

Користувач
Реєстрація
28.03.07
Повідомлення
1 165
Репутація
20
Динамо полюбому виграє...з різницею в один мяч (2-1, 3-2)...максимум що світить Арсеналу це нічия.
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
І так сьогодняшні матчі
досить цікавим буде матч і для наших вболівальників, адже зустрічаються 2 дебютанта цьогорічної ЛЧ
21:45 Ювентус : Зенит
Наступний вже відомий нам суперник і зовсім хз хто
21:45 Селтик : Ольборг
такі собі рубаночки
21:45 Лион : Фиорентина
Що покаже переможець минулого сезону ?
21:45 Манчестер Юнайтед : Вильярреал
о сцуко наша група
21:45 Порту : Фенербахче
може Реал як Рома вчора ?
21:45 Реал Мадрид : БАТЭ
ой німецька машина в Бухаресті думаю десь штук 5, 3 з них Тоні
21:45 Стяуа Бх. : Бавария Мюнхен
хм раніше то вважали класичним Європейським дербі
дИнамо вперед !!
21:45 Динамо Киев : Арсенал
 

vasik

Користувач
Реєстрація
22.12.07
Повідомлення
214
Репутація
0
Знахарь сказав(ла):
Динамо полюбому виграє...
З тогорічними виступами Динамо на євроарені,но не дуже віриться що виграє у Арсенала....
Але будем у це вірити...!!!;)
 

Фόбоς

Чистокровный
Користувач
Реєстрація
01.03.07
Повідомлення
802
Репутація
0
Вік
36
vasik сказав(ла):
З тогорічними виступами Динамо на євроарені,но не дуже віриться що виграє у Арсенала.
Повністю з тобою згідний, це їм не з Спартаком гратись...........
 

Led Zeppelin

Фанат ОЕ
Користувач
Реєстрація
02.01.07
Повідомлення
192
Репутація
0
Вік
30
Прогноз
2-1, вчорашній Вердер - Анортосис трішки не вдався :D :D :D
 

Andryha

Користувач
Реєстрація
13.02.08
Повідомлення
94
Репутація
0
Я думаю шо якшо Арсенал виграє то не з великим відривом два голи максімум беде 2-1 на користь Арсенала