Уркаїна для людей - понеслося

• Автор теми Автор теми Spoch
  • Дата створення Дата створення
Spoch сказав(ла):
А докладніше? На скільки розумію ви про зниження премій у 2009-му
Каждый раз деньги снимают с прибыльного НАЭК и кидают "закрывать дырки". Просто в тот раз коснулось именно фонда оплаты труда, вот простой люд и заметил...

zZzara,
Доречі, що там із зарплатами на АЕС сьогодні, у нас же йде підйом економіки, зростає споживання електричної енергії?

zZzara сказав(ла):
Каждый раз деньги снимают с прибыльного НАЭК и кидают "закрывать дырки".
Так на те держава і власник, щоб на свій розсуд використовувати прибуток.

Spoch сказав(ла):
Так на те держава і власник
Если б государство было "власником", у него бы не было такого количества абсолютно убыточных предприятий..... куда кидай-не кидай - как в прорву :-(

zZzara сказав(ла):
Если б государство было "власником", у него бы не было такого количества абсолютно убыточных предприятий
Це говорить про ефективність такого власника, особливо у наших реаліях. Що саме цікаве, якщо копнути трохи глибше, переважна більшість цих підприємств збиткові лише на папері. Доречі той же Енергоатом до першого пришестя Юлі і Юща у владу був, якщо не збитковим, то абсолютно неплатоспроможним.

слухаю *Л*твина по 5-му і задумуюсь: що за пі-пі-пі повірили, що Україні потрібен *Л*твин.

Уряд ініціюватиме введення штрафних санкцій за несплату населенням житлово-комунальних послуг.

Про це заявив віце-прем`єр Сергій Тігіпко на селекторній нараді з керівниками регіонів з питання про підвищення тарифів на газ, повідомляє Уніан.

"Що стосується дисципліни оплати, то в даному випадку я можу сказати, що тут ситуація ставатиме все жорсткіше і жорсткіше. Ми, я впевнений, найближчим часом повинні будемо зробити відповідне рішення і провести через парламент, за яким ми вводитимемо штрафні санкції за несплату. Платити повинні всі. Хто не може, тому допомагає держава", - сказав він.
http://www.pravda.com.ua/news/2010/07/19/5231668/

на источник

Думаю Україна йде по Киргизькому сценарію, нові хлопці з миром владу нікому і ніколи не відадуть

Українці почнуть більше платити за "комуналку" з 15 жовтня
Тарифи на житлово-комунальні тарифи по всій Україні будуть підняті з 15 жовтня.

Про це в інтерв'ю "Сегодня" заявив міністр ЖКГ Юрій Хіврич.

На питання, коли будуть підняті тарифи, він відповів: "З 15 жовтня, коли розпочнеться новий опалювальний сезон. У нас немає іншого виходу".

"Зміна цін на тепло і гарячу воду - це регуляторний акт, який повинен пройти обговорення протягом двох місяців, починаючи з 1 серпня, коли НКРЕ довела ціни до (рівня) витрат", - додав Хіврич.

За його словами, підвищення вартості тепла і гарячої води буде становити від 20 до 30% залежно від регіону, "ці цифри ще розраховують фахівці".

Хіврич також зазначив, що тарифи будуть різні в різних містах.

"Зробити єдині тарифи для всієї країни складно, в кожному місті різна структура витрат", - сказав він.

На питання, якими будуть тарифи в Києві, міністр відповів:

"Якщо по Україні вони складають 80-85% від собівартості, то в Києві - 60%. Тепер скрізь виставлять рахунок на 100% собівартості, але невідомо, як зміниться ціна в Києві - можливо, знову будуть частково дотувати з міськбюджету".
http://www.epravda.com.ua/news/2010/07/26/242749/

Звісно, обговоренню не підлягає
Spoch сказав(ла):
коли будуть підняті тарифи, він відповів: "З 15 жовтня, коли розпочнеться новий опалювальний сезон. У нас немає іншого виходу
Spoch сказав(ла):
Зміна цін на тепло і гарячу воду - це регуляторний акт, який повинен пройти обговорення протягом двох місяців, починаючи з 1 серпня, коли НКРЕ довела ціни до (рівня) витрат
Варто міністру довести для початку зарплату людей до рівня витрат, а потім вже вигатувати "нові" тарифи

aristotel сказав(ла):
Варто міністру довести для початку зарплату людей до рівня витрат, а потім вже вигатувати "нові" тарифи
проблеми індіанців шерифа не іп...люють

aristotel сказав(ла):
міністру довести для початку зарплату людей до рівня витрат
Для цього потрібно врахувати всі можливості юридичних та фізичних осіб...
Оце вчора подивилася передачу "Жди меня", так один підприємець саме в ефірі запрошував чесних робітників до себе на роботу: житло, з/п... Всі необхідні умови.
Бізнес: жива худоба, тобто свині...
От дожилися...
То які тепер претензії до міністра...
Народ хоче "легку добичу"... Конкурс на таку спеціальність як "Правознавство" у вищих закладах: 34 на одне місце...
Кому будуть вказувати права...
Це якось в майбутньому вказує на те, що бутівниками стануть підростаюче покоління...
Вот над цим потрібно дійсно задумуватися...

samson,
посмотри, пожалуйста, фильм "Бунт. Дело Литвиненко"
А вообще в этой теме речь идёт о том, что Украина "для людей" и всем поимённо известно для кого(от А.. до Я.. и Ю.. включительно)!
Неужели и вам не ясно, что дело не в правах и правилах, а в том, что каждый человек волен жить так, как ему хочется, не мешая другим. Только сегодня некоторые экземпляры плюют на волю остальных, обслуживая свои паразитические хотелки

aristotel сказав(ла):
каждый человек волен жить так, как ему хочется, не мешая другим.
Это было бы прекрасно.
aristotel сказав(ла):
посмотри, пожалуйста, фильм "Бунт. Дело Литвиненко"
Уже загружаю, посмотрю...
Я ще все таки до того скажу, що мої погляди глобальні, я не зациклююся на такі персони, як
aristotel сказав(ла):
(от А.. до Я.. и Ю.. включительно)
Україна- це люди.
То ж шукай причину у самих людей.