Верите ли вы в существование иннопланетян?

• Автор теми Автор теми Dreamer
  • Дата створення Дата створення

Верите ли вы в существование иннопланетян?

• Верю.

Голосів: 105 41.0%
  • Верю на 50%, потому что не видел резких доказательств.

Голосів: 62 24.2%
  • Не верю.

Голосів: 26 10.2%
  • Это всё фантастика.

Голосів: 13 5.1%
  • Я сам иннопланетянин :)

Голосів: 50 19.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Они среди нас... я одна из них :-D
ТОже верю в иноплонитян...как то летом я шла домой видела что то большое в небе и кругллое :-X хммм думаю это было НЛО :-) просто в голову больше ничего не пришло =)

а я собі голову єдундою не забиваю, мені все одно чи є вони чи їх немає =) але чомусь більше мені здається що їх не існує*DONT KNOW

Hatred сказав(ла):
Але це дорчі щей як похоже на людину, просто ще можливо не повністю сформовану.
Не дуже схоже, як що добрепридивиться, то можна хіба що припустити, що це витвір з листя.
Hatred сказав(ла):
І притом це просто може в якось жінки був викідиш
Ця версія зразу відпадає, хіба в векидиша можуть бути такі довгі і тонкі ноги, пропорції тіла явно не дитячі.

Ну незнаю. Як на мене то ці фоткі - брехня.

Hatred сказав(ла):
Ну незнаю. Як на мене то ці фоткі - брехня.
На мою думку тоже не дуже правдоподібні. Я просто аналізую можливі варіанти.

:-)

Это фотоснимки скалы в Озере Бирманиан (Бирма). Увидеть ее истиную форму можно только в определенные дни года, когда солнце освещает ее под определенным углом. Наклонив голову налево, вы сможете увидеть то, после чего можно смело верить во внеземные чудеса, инопланетян и, воообще, во что угодно...
(С)ПЕРТО

BRaven сказав(ла):
Это фотоснимки скалы в Озере Бирманиан (Бирма).
Чтото это не очень похоже на фотоснимки!!! Скорее всего на картину!!!
Но я не отрицаю существование этой скалы!!
Лично я верю в инопланетян!!! Мы не можем быть одни в этой огромной вселенной!!!!*DRINK*

BRaven сказав(ла):
Это фотоснимки скалы в Озере Бирманиан (Бирма).
Про таке чув багато і це не единий варіант. Одні пояснюють такі споруди витівками природи інші говорять, що це штучні споруди. Відомо одне таким спорудам по декілька тисяч років.

Я еще слышал про столб из чистой стали!!! Что практически не возможно сейчас!!! Не помню где он находиться... но он существует!!!
Это явно дело не человеческих рук!!!!! ;-)

НеПре сказав(ла):
Не помню где он находиться... но он существует!!!
Якщо я не помиляюсь, то десь в районі Індії чи Китаю.

Та зараз багато чого відкрито і відомо такого що навіть наука не може пояснити. От наприклад всім відомі малюнки на землі які видно лише з висоти пташиного польоту, непамьятаю де вони але вони всім відомі. Та ще впринципі є багато таких речей. І до цих пір залишається таємницею чиї всетаки це витівки?
ІМХО - це витівки не земних цивілізацій.8-)

Hatred сказав(ла):
ці фотки це нешо інше як развод, щоб запудрити людям голови!!!
Может быть и развод, а по поводу выкидыша я не думаю что эмбрион, так хорошо развит при столь малениких размерах??? (я знаю етот тип из лилипутии :-D :-D :-D )

Я тоже верю в существование какойто иной цивилизации или какогото высшего разума. Было бы печально думать, что во вселенной мы единственные, к тому же глупые если наши действия ведут к уничтожению нашей планеты.

Верю на фотках видела,сегодня кстати,что-то удивительное видела.
Хотелось увидеть опять НЛО ,интересно всё рассмотреть,а особенно самих иннопланетян

йа инопланетноя криведко=)
а на самом деле..я не наю...пока глазами не увижу-не поверю:-p

Hatred сказав(ла):
От наприклад всім відомі малюнки на землі які видно лише з висоти пташиного польоту, непамьятаю де вони але вони всім відомі
Пустиня Наска. Чілі.
Смешная___КумеДна сказав(ла):
а на самом деле..я не наю...пока глазами не увижу-не поверю
Тоді це вже буде не віра, це вже ти точно будеш знати.

Смотрела както передачу про этих чудиков.Там рассказывали что они прилетали на землю,чтобы получить секс от земных людей.И вот эти люди у которых была близость с ними говорили что после секса с ними они не вставали с постели около двух дней,вобще небыло енергии.Но им понравилось:-D ....если уже такая инцормация,что их видели стояли рядом почему бы не верить...

_М_а_L_а_Я_ сказав(ла):
Там рассказывали что они прилетали на землю,чтобы получить секс от земных людей
А оце на мою думку вже чистий бред і вигадки жовтої преси. Їм що своїх жінок не вистачає, що вони донаших приллітають.:-D Мені здається, що якщо вони існують, то явно не схожі на людей, так те про що говориться фізично не можливо.

А у меня тарелки на кухне каждый день летают........:-D :-D :-D :-p