Загранпаспорт

• Автор теми Автор теми NO4KA
  • Дата створення Дата створення
цена на загранпаспорт на сегодняшний день - приблизительно 610 грн.:
законозательно утвержденные платежи
170,00 - госпошлина;
120,00 - бланк паспорта;
87,15 - стоимость оформления;
услуги, на которые вы соглашаетесь, подписывая один из бланков
32,93 - услуги местного паспортного стола (бланки, фото и т.д.);
26,20 - консультационные услуги;
необязательная часть
68,00 - справка об отсутствии судимости (можно самостоятельно сделать в Хмельницком, но даже сама дорога обойдется дороже);
75,00 - страховка ( зачем? куда? но паспортистка сказала, что после нового года пришло распоряжение - тем, кто не платил, паспорт придется получать в Хмельницком. Прецедентов пока не было, так что мы рискнули. В крайнем случае всегда можно доплатить)
+ услуги банка (как я понимаю - по 4 грн. за квитанцию)

А якщо мій чоловік приписаний не в Нетішині, то йому можна в Шепетівці загран робити, чи обов.язкого по місцю приписки? Бо казали з нового року не важливо буде де ти прописати, і будь-де можна зробити загран........... Це вже зараз діє чи ні? Хто знає?

ЗвЄзДа в ШоКе, воно і діяло, я наприклад возив документи в Шепетівку вчора.

ЗвЄзДа в ШоКе, а где муж прописан?

Прописаний в Волинській області......

Sony, а ти де прописаний?

на сколько я знаю законы, то придется мужу ехать в Луцк:-( главное заранее созвониться и все узнать!

Или поменять прописку мужа)))

ЗвЄзДа в ШоКе, в Нетішині

Кузя сказав(ла):
Виявляється, що ідентифікаційний номер, копія якого прикладається до пакету документів при оформленні, якщо виданий до 1999 року і не в Хмельницькій області не підходить при оформленні, його треба у нашому відділенні ОДПІ "пробити" в базу і отримати дублікат коду з уже Хмельницькими реквізитами.
чим це мотивується? Якими нормативними актами? Чи це просто їхня забаганка?

Загранпаспорт коштує тільки 170грн, наскільки я зрозумів, все інше - розвод. http://dem-alliance.org/news/cherni...aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582 Десь із коментарів
чекаємо на викладку в реєстр судових рішень - рішення апеляційного суду Днепропетровська де чітко визначено - тількі 170 грн. від 05.02.2013
Точніше, кого цікавить, можна спробувати запитати у хлопців і дівчат з того сайту, вони цим питанням системно, займаються чи погуглити.

Сьогодні здав документи для отримання закордонного паспорту для себе та дружини. Оплатив 377 гр+15 гр ком послуги банку за кожного. (просили 600 гр :-( )
Ввічливо запитав у інспектора про обовязкові платежі. На що отримав відповідь, що всі обовязкові.... але страховку , в принципі можна не платити. "А можна інші необовязкові не платити?", "- Ну якщо у вас совісті немає... " Я ледве стримав сміх, настільки все проходило так, як описано в вищенаведених форумах. Довелося, правда, назвати кілька документів та статай (це була перевірка зі сторони інспектора на мою правову обізнаність). А далі все досить гладко і без зайвих запитань. Хоча в касі були трішки здивовані ".. у нас всі по 600 гр платять..".
Ітого: 400 гр зекономлених коштів:-D
графік роботи Шепетівського відділення

Вкладення

• овир.JPG
    овир.JPG
    160.2 КБ · Перегляди: 110
З інету
В реєстрі судових рішень опубліковано повний текст Постанови щодо визнання незаконною відмову ДМС оформити закордоний паспорт за умови сплати лише державного мита. Я аплодую суду, цьому рішенню і людині, котра цього рішення домоглась. Звісно з боку ДМС буде касація, але поки вона буде розглянута пройде багато часу впродовж котрого дане рішення буде визнаватися законним. Його текст можна брати за основу при складанні позовів щодо відмови у видачі закордоних паспортів за 170 гривень.
Ось сама постанова http://reyestr.court.gov.ua/Review/29311769

Сьогодні їздив в славне місто Шепетівка, хотів здати документи. На дверях в кабінет вісить табличка що тимчасово із-за технічних неполадок документи не приймають. Оббігав пів паспортного і найшов "хазяйку" кабінета яка мене порадувала що документи будуть прийматись не раніше чим через дві неділі.

Вирішив відписатись щоб ніхто так як я не поїхав і не потратив просто гроші на дорогу.

P.S. Кому терміново потрібно зробити закордонний то потрібно їхати або в Хмельницький або в СтарКон, там мені сказала "хазяйка" кабінету.

Те що вони говорять, що сбій в системі-обман. Просто інспектор в відпустці до 15 червня!

подскажите адрес или сайт где найти адрес где можно сделать загранпаспорт в Хмельницком
заранее, спасибо

psix, я в таких ситуациях звоню в областное управление.
Была похожая ситуация с земельными ресурсами в Славуте. Трижды приезжала к ним и трижды мне говорили"У нас постановление пока не принимать документы и когда его отменят-не известно". Я позвонила в Хмельницкий, дабы уточнить действительно ли это и так. И как выяснилось что уже давно отменили то постановление. На следующий день сдала документы без проблем.

Їздив вчора в Хмельницький, документи подав, але була невеличка загвоздка, наші "доблесні" держслужбовці хотіли мене відправити в СтарКон, бо в них велика черга (Я був 31 в черзі, записали в 10:30, а прийняли з квитанціями і документами в 15:30). Ось деякі фотки з Хмельницького:
Фото0013_1.jpg
Фото0014_1.jpg
Фото0015_1.jpg
Фото0011_1.jpg
Фото0012_1.jpg

• Подобається
Реакції: Life its game