БАСКЕТБОЛ

• Автор теми Автор теми SNOOP DOGG 213
  • Дата створення Дата створення
привіт!!! ми вже Тут. але не на довго!!!! до неділі..

добавлено через 6 минут
ви знову кожен вечір на кортах збираєтесь???

та да)) собираюццо)) попробуйте их оттуда отклеить))))

tr@ffic,
Дарова!
Слава тоже приїхав?
Так кожен тільки народу нажаль туди не багато ходить.....
немає з ким пограть...((
Підходьте сёдня на 20 00 - 21 00
tr@ffic, є шось новеньке ???

)))

Я помнь еще давно когда мне было лет 10 или 11 я очень любила играть в баскетбол я на протяжении двух с половиной лет ходила на корты(там возле мол.кухни)Там тогда были одни взрослые парни и я..но я хуже них небыла:-D Каждую игру я могла с 3 очкового забивать по 5-6раз может и не очень много но для меня тогда было какраз.И вообще я абажаю баскетбол но щас увы уже его неиграю из за одной очень веской причины:-)

[AiRiN сказав(ла):
]я абажаю баскетбол но щас увы уже его неиграю из за одной очень веской причины
якої??
приходь на наші корти(за СК)
будем раді )))) ;-)

)))

В мене є невеличкі проблеми зі спиною:'( і мені заборонили ним займатись:'( Але з задоволенням прийду подивитись:-)

TITAN сказав(ла):
tr@ffic,
Дарова!
Слава тоже приїхав?
Так кожен тільки народу нажаль туди не багато ходить.....
немає з ким пограть...((
Підходьте сёдня на 20 00 - 21 00
tr@ffic, є шось новеньке ???

ні він в ночі сьогодні приїде!!! я спробую сьогодні підійти!!! але нічого не обіцяю!!!

добавлено через 2 минуты
мав привезти "NBA ALL STAR 2008" та кілька відях класних!! але в метро толканина була і диск лопнув!!!

мав привезти "NBA ALL STAR 2008" та кілька відях класних!! але в метро толканина була і диск лопнув!!!
((( Жаль! Хотел бы посмотреть 2008! Ну если чето интересное будет, то говори)

Ви гоните холодно грати. Пертись на пару минут шоб потім на хату валити...нє це гон!Бачив як ви завісаєте, не дуже довго...А NBA от би достать...

spirit сказав(ла):
Ви гоните холодно грати. Пертись на пару минут шоб потім на хату валити...нє це гон!Бачив як ви завісаєте, не дуже довго...А NBA от би достать...
ты шо гонишь?? о_О холодно говорит.... да ты там пару минут позакидаешь в кольцо, порозминаешься, и уже тебе классн будет!!! там вашше прикольно на кортах, если ты канешно умеешь играть, просто будет суперски если розиграешься и сразу же тебе тепло станет )

Ти в-20 тож розігрітись можеш а ефект зовсім другий буде. Граю я прям скажу не суперскі,але люблю баскетбол.

spirit сказав(ла):
Граю я прям скажу не суперскі,але люблю баскетбол.
ТО нефиг тут умничать, иди на корты и учись, а не плач и оправдуйся тут что холодно ему играть

Когда это я оправдивался! Ведь холодно жэ! Нравится мёрзнуть- GO GO GO !!! И не нада впаривать что согреешся играл уже! Бегал!>:o

добавлено через 58 секунд
Кажу бачив вчора...Наігрались?

добавлено через 18 минут
Це йонгстер вчора в шортах був? Смело...Ай ладно...Всьоравно не пойму в чом прикол. Не можна літа подождати? Мені впринципі пофіг коли ви там граєте...просто зимой баскетбол-гон.:-)

spirit,
та тобі не по?мені в шортах було афігєнно тепло вобше.......а ти нехоч грати тебе ніхто не просить.....ми грали іколи сніг на вулиці стояв...такшо збийся і вобше не грай....МИР

Та я шо кажу-спортсмен! Лано замяли...8-)

добавлено через 2 минуты
І ще я баскет ЛЮБЛЮ! Просто літом же кайф грать.ніж зимою того й не пойму вас...

spirit,
якшо ти любиш баскет то тобі по коли і де його грати......а таяк ти відносишся то ти ніколи ненавчишся його грати....

Я вмыю грати,просто не всегда попадаю:-)

Вам по, а мне вот не по >:o
В чат с подобными разговорчиками! И не драться! :-|
Ну неужели низзя просто обсудить игру, поделиться мнениями и новостями - надо обязательно пантофф накидать и чат устроить! :-(