Що за несинітниця? Ви що вважате якщо чимось почнете займатись то відразу станете непереможним супер-мега бійцем? А при кількості противників більше 1 навіть у професіоналів шанси дуже різко наближаються до 0. А якщо ще у нападаючих буде ніж, палка і т.д. тоді що?sum1ttt сказав(ла):А било бы лучше если в городе била секция "Тайского бокса",или "Джиу-джитсу"
Тогда бы все могли стоять сами за себя, не боясь темных улиц
коли я тренувався в Луцку - деякі техніки з "Він-чунь" ми вивчали...навіть зі своїм інструктором до вінь-чунівців на тренування ходили - до цих пір з посмішкою згадуюРома сказав(ла):kredit_s-вы часом незанимались вин чуньом
Overkill сказав(ла):по-перших немає жодної бойової система ідеально пристосованої до вуличної драки
Mhpa сказав(ла):практически все БИ спортивные
В мене питання такого змісту, я серъйозно не займався ні чим пробував те і те, пройшов час мені 24 я шкодую,що не реалізувався в цій сфері(бойові мистецтва). Можу я займатися з вами? Якщо да напиши в ЛС...kredit_s сказав(ла):Шукаю однодумців,що бажають практикувати бойові мистецтва сходу, крім карте. Сам взагалі недавно в Нетішині,здивований, що немає нічого подібного в місті. Карате не рахую,воно є всюди. Хіба,що не помітив -просвітіть,якщо є щось подібне.
аналогичноk1nder.joe сказав(ла):В мене питання такого змісту, я серъйозно не займався ні чим пробував те і те, пройшов час мені 24 я шкодую,що не реалізувався в цій сфері(бойові мистецтва). Можу я займатися з вами? Якщо да напиши в ЛС..
23 віджимань від пола, 7 підтягувань(чистими) і ше 2 грязними витянути, крос 6581м 36смalien сказав(ла):Яка фізична підготовка потрібна, щоб займатися БМ? цікавить хочаб така база як кількість віджимань, підтягувань, біг.
смішно. Хочете сказати, що фіз підготовка немає значення при зайнятті БМ?Overkill сказав(ла):23 віджимань від пола, 7 підтягувань(чистими) і ше 2 грязними витянути, крос 6581м 36см
Гу Га сказав(ла):это ж дело такое... много там народу приходило на 1-2 месяца тренировок, а потом не появлялись ни разу...
Ну так на футболі відразу видно хто кроси бігає, а хто від комп"ютера чи від пляшки не відходить)Overkill сказав(ла):ви ж щоб пограти в футбол, не бігаєте перед цим кроси місяцями, тим більше, що як такої бази не має