чи є ще патріоти?!...

PATRICK

Користувач
Реєстрація
21.03.06
Повідомлення
383
Репутація
0
Знахарь сказав(ла):
просто Таліка, дуже негативно своїми постами впливає на людей...
перепрошую, але не треба рівнять всіх під одну лінійку

Знахарь сказав(ла):
а в академії я ніколи не навчався...ти щось трішки наплутав...
значить не трішки. але то пусте.

Ви мені так і не дали відповіді на питання
PATRICK сказав(ла):
дуже прошу пояснить: як місце проживання впливає на патріотизм? якщо буде Ваша ласка, опишіть логічний зв"язок (якщо він існує)
таке враження, ніби Ви просто мутите воду в склянці
 

Знахарь

Користувач
Реєстрація
28.03.07
Повідомлення
1 165
Репутація
20
PATRICK сказав(ла):
таке враження, ніби Ви просто мутите воду в склянці
...я сказав свою думку...і в любій нормальній країні, рахується, якщо людина змінює своє громадянство, то яким він патріотом може бути?...це тільки в нашій державі, це рахується, чуть лі не взірцем для прикладу...
 

PATRICK

Користувач
Реєстрація
21.03.06
Повідомлення
383
Репутація
0
Знахарь сказав(ла):
і в любій нормальній країні, рахується, якщо людина змінює своє громадянство, то яким він патріотом може бути
до чого тут громадянство? невже я десь сказав це слово?

все більше переконуюсь у пустоті ваших слів. не можете довести свою думку? прикро. хтілось почуть
 

TALIKA

Користувач
Реєстрація
15.08.06
Повідомлення
107
Репутація
5
Знахарь сказав(ла):
просто Таліка, дуже негативно своїми постами впливає на людей..
Знахарь, вимагаю сатисфакції.
поясніть мені яким це чином я так погано впливаю на людей? тим, що заперечую, що патріоти мають бути закохані у своїх політиків?
у вас логіка не правильна, чи я помиляюсь? якщо не любить політиків - не патріот і свою країну не любить. припустимо я не люблю мера киева, вважаю його бандитом і шахраєм, то виходить я автоматично не люблю киев і всіх киян? бред...
далі вас не покоїть, що я захищаю заробітчан і людей, які живуть за кордоном? так, захищаю, бо вішати ярликі на всіх не даю. в нетішині половина на заробітках і люди не всі їхали через непатріотизм чи нелюбов до країни. у кожного були свої причини і говорити за всіх це дурість.
чи ви не погоджуєтесь з моїми думками на рахунок Кличків і спортсменів? з тим, що я дійсно вважаю,що не ваша справа судити когось?

Знахарь сказав(ла):
..і в любій нормальній країні, рахується, якщо людина змінює своє громадянство, то яким він патріотом може бути?

а мова не була про зміну громадянства. мова йшлась про людей, які працюють, навчаються за кордоном. деякі он, їдуть по роботі в китай в иран, дехто самотужки, але всі вони називатись патріотами не можуть. хм. і де тут логіка.
з.і.надалі рекомендую вам втриматись від переходу на особистості. а то виходить " не маю, що відповісти, так хоч камінця в город закину"(С)
з.і.і. якщо хтось має іншу думку від вашої це не робить його автоматично хворим і дурним. форум створений для обміну думками, але якщо ви будете і надалі "давати мені домашні завдання" чи рекомендувати "прогулятись до лікаря" я ясна річ буду захищатись. так я з вами не погоджуюсь і маю на це право, не згідні? вперед! доведіть мені, що я помиляюсь, а наразі бачу пусті балачки, нанесення особистих образ і жодної нормальної свідомої аргументації проти моїх доводів. ( чи доводів PATRICK )
з.і.і.і.починаючи читати ваші перші пости на попередній сторінці спочатку складалось враження, що ви людина адекватна і здатні вести діалог... суцільне розчарування.
 

666

Користувач
Реєстрація
11.02.07
Повідомлення
15
Репутація
6
Знахарь сказав(ла):
Патріот-це людина, якій подобається все в своїй країні....і політики, і зарплати, і люди, і все все все....і із за цього, патріоти дійсно готові на великі геройства заради своєї Батьківщини...а те що там пишуть, що за кордоном дуже багато патріотів...то це смішно...да спору немає...ці люди поважають свою країну...але якщо вони за кордоном, то значить все таки щось їм і не подобається на своїй землі...
Цікаві роздуми. Дуже цікаві.
Одразу ж питання виникає: а чи вважає себе пан Знахарь патріотом? І якщо так, то чи готовий він на геройства заради своєї Батьківщини?

І ще: чи подобається йому все на своїй землі (в Україні): низький рівень життя, безробіття, зарплатня в кілька копійок (аби з голоду не повмирали), маразматичні політики, "підтримка" малого бізнесу, бардак в органах місцевої влади і т.ін.
Якщо подобається, то я згоден, він дійсно патріот, адже він погодиться жити за межею бідності, слухати чергові обіцянки уряду, президента, і нізащо не виїде за кордон, не приведи господи, ще запропонують зарплатню 10000 у.о., квартиру, і ще мільйон насиплять в карман, аби лише він залишився.

А смішки на рахунок відсутності патріотів за межами України (патріотів України) - це Ваше, Знахарь, право, проте ніколи не можна всіх людей під одну планку підганяти.
Наша мільйонна "армія" заробітчан - це, в переважній своїй більшості, патріоти. Аби відразу попередити пусті вислови на кшталт "да что вы говорите", пояснюю: по різним даним, від 10 до 50 % грошової маси в країні - гроші заробітчан, а це - нові робочі місця для громадян України (куди ці гроші витрачаються і де? на товари В УКРАЇНИ та В УКРАЇНІ); лише 5-7 % заробітчан не повертаються додому, решта не може НЕ ПОВЕРНУТИСЯ на Батьківщину, адже тут їхні діти, онуки, родина, родичі, їхнє життя; і виїжджають за кордон вони в першу чергу задля того, аби покращити своє життя ТУТ, НА УКРАЇНІ. І якщо вони і змушені податися з країни на заробітки, то не тому, що їм не "подобається все в своїй країні". Їм не подобається лише одне: до людини в нашій країні ставляться як до тварини, не піклуючись про добробут, достойну зарплатню та ін. А хто буде піклуватись, якщо політики "зайняті" перерозподілом (черговим) майна і більше ні на що не лишається часу?
О, ще згадав: як ви, знахарь, вважаєте, італійці - патріоти? Наскільки я знаю, майже поголовно. Для них сім`я та Італія - на першому місці. Згадайте будь-ласка, де вони були ще 50 років тому? де? часом не в США, на заробітках? І що зараз? Процвітаюча країна. Можливо це не найгірший варіант збагачення нашої країни, як Ви вважаєте?

Або, наприклад, освіта за кордоном. Чому б не поїхати за кордон отримувати освіту і не залишитись при цьому патріотом? Чи можливо повітря в інститутах Польщі, Німеччини, Австрії, США вбиває клітини мозку, що відповідають за пітріотизм? А ніколи не чули про те. що переважна більшість студентів за кордоном намагається ознайомити своїх знайомих "закордонців" з українською культурою, побутом, поезією, піснями врешті-решт? Ні? Не доводилось? То може у вас просто не було нагоди поспілкуватися з людьми. які вчились за кордоном? А у мене була, і є, і ще довго буде, оскільки багато знайомих та друзів вчились/вчаться в іншій державі, і всі вони прагнуть повернутися додому, на рідну Україну.

"...і взагалі я своїми постами хотів показати, що патріотів в нашій країні дуже мало" - скорше за все, Ви просто не зустрічалися з такими (може на вулицю рідко виходите?), тому і налаштовані так категорично. А їх насправді чималеньоко, хоча і не всі кричать про це, вони собі тихенько працють, вкладають сили, нерви та роки життя в свою країну, примножуюючи як своє, так і багацтво України вцілому. Хто заробляє гроші на місці в Україні, хто їде для цього за кордон, повертаючись на рідну землю, аби залишити гроші тут, хто воює з бюрократами та будує власний, часом і маленький бізнес, проте всі ці люди, які не просто кричать на майданах "Я патріот, подивіться на мене!" та розмахюють прапором, а дійсно щось роблять для своєї країни, оці люди і є ПАТРІОТАМИ.
А "великі геройства" - це "понти для прїєзжих". Праця на Україну кожен день (за межами країни чи в ній) - ось справжній героїчний вчинок. Знати (вичати, якщо не знаєш) та поважати культуру своєї країни - ось патріотизм.

А "людина, якій подобається все в своїй країні....і політики, і зарплати, і люди, і все все все...." - це ідіот, а не патріот.

Все вищевикладене - це моя особиста думка. І якщо комусь не подобається - це його право. Якщо когось образив - вибачайте, але терпіти не можу голослівних закидів>:eek:
 

AdMiRaL_DyPa

Користувач
Реєстрація
03.07.07
Повідомлення
409
Репутація
1
Як на мене то краще шматок хліба і склянка води на Україні, ніж хліб і масло де інде!
 

PATRICK

Користувач
Реєстрація
21.03.06
Повідомлення
383
Репутація
0
AdMiRaL_DyPa сказав(ла):
Як на мене то краще шматок хліба і склянка води на Україні, ніж хліб і масло де інде!
як думаєш, люди які в Нетішині народились, але працюють, скажімо в Славуті чи Острозі не патріоти свого міста?

як далеко ти можеш виїхати з свого кубла заради забезпечення своєї сім"ї хоча б необхідним?

як змінюється світогляд людей, які побували на заробітках? і чому вони повертаються?

чому патріотизм асоціюють з місцем проживання, місцем роботи чи здобування на прожиття?
думаю так. то має бути власне відчуття гідності перед країною, перед народом... шось таке
 

Fess

Користувач
Реєстрація
07.05.08
Повідомлення
12
Репутація
0
PATRICK сказав(ла):
чому патріотизм асоціюють з місцем проживання, місцем роботи чи здобування на прожиття?
Таки дійсно, не розумію думки, чому люди, що працюють за кордоном - антипатріоти? Тарас Шевченко більшість життя прожив за межами батьківщини... Чи може патріотизм - це смиренність до всього, що коїться і знаходиться в Україні? Щось на кшталт, "як живемо - так і добре, бо ми ж патріоти!", а якщо тебе щось не задовільняє в твоїй країні, то тобі тепер ганьба?

Я особисто завжди вважав себе патріотом і разом з тим я ненавиджу українських політиків, українське телебачення, стан нашої бюрократичної системи і ще багато чого і кого в своїй країні... але це не означає що я не люблю Україну, свою мову, свою культуру, народ вцілому. Просто ця любов якраз і проявляється в ненависті до всього того, що сьогодні робить мою країну такою непривабливою.

І взагалі, нашу нинішню Україну, відверто кажучи, немає за що любити. Просто в людині закладена якась сліпа привязаність і любов до своєї батьківщини... і продовжуєш терпіти цю зневагу і злобу, яку бачиш часто у самих українцях. І розумієш, що цю українську злиденність потрібно долати, щоб наші діти і внуки бачили щирі посмішки та жовто-блакитну радість в очах оточуючих не лише на день незалежності... але чи вистачить терпіння і сил для цього у кожного з нас? Може "справжні патріоти" знають?
 

AdMiRaL_DyPa

Користувач
Реєстрація
03.07.07
Повідомлення
409
Репутація
1
Fess сказав(ла):
Таки дійсно, не розумію думки, чому люди, що працюють за кордоном - антипатріоти?
Хтось таке говорив? хоч в якомусь пості про це йдеться? я не засуджую інших людей, які працюють за кордоном і нічого проти них не маю! в свому пості я говорив особисто за себе... Я хочу жити і працювати в Україні!
Fess сказав(ла):
як живемо - так і добре, бо ми ж патріоти!
Такі вислови більш відносяться до дегенератів, а не патріотів
Fess сказав(ла):
І взагалі, нашу нинішню Україну, відверто кажучи, немає за що любити
А хіба любов до країни можна розділяти на нинішню, колишню чи майбутню? Я люблю її за те що я тут родився, виріс. Люблю її історію, яка безперечно є унікальною! Люблю український народ, звичаї, наші традиції.
Fess сказав(ла):
Я особисто завжди вважав себе патріотом і разом з тим я ненавиджу українських політиків
Тикни мені пальцем в того ідіота, який їх любить, або хоча б їм вірить.
 

FOXXX

МЕДВЕД
Користувач
Реєстрація
09.03.06
Повідомлення
214
Репутація
0
Вік
46
Патриот не столько хочет за что-то умереть, сколько кого-то убить. (с) Геннадий Малкин
 

TelweN

Користувач
Реєстрація
24.09.08
Повідомлення
102
Репутація
0
Я люблю Україну,буду тут жити і робити,воювати за неї,і всяку погань виганяти з землі нашої,як робило УПА!!!
 

(=__SysteMery__=)

Користувач
Реєстрація
12.01.09
Повідомлення
20
Репутація
0
Патриоти ище есть.
У мну даж друзья патриоты есть!
 

Українець

Користувач
Реєстрація
31.03.09
Повідомлення
300
Репутація
16
RazR сказав(ла):
за патриотизм не доплачивают
Майбуть все в цьому світі купляється та не все продається - маю наувазі патріотизм, націоналізм, віру, надію, любов....
"...Якби Ви вчились так, як треба, то й мудрість би була своя".
 

Juicy I

Користувач
Реєстрація
31.08.08
Повідомлення
15
Репутація
0
я живу в стране откуда хотят все свалить
я патриот но в этой стране я не хочу жить! (с) Т1One
 
Т

трактор Митя

"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр Оранжи
 

BESTART

Користувач
Реєстрація
07.08.07
Повідомлення
23
Репутація
0
Патріоти є, але насправді іх не так багато як здається, більше людей просто схильні до звичайного націоналізму, вони не так люблять Україну, як нелюблять "інших", людей відмінних від українців...
Дуже багато кричать "Ми патріоти!" Хоча навіть не можуть нормально виразити свої думки українською, незнають історії, іх не переповняє гордістю за досягнення наші пращюрів, різносторонню культуру... Деякі кажуть так, бо це можна сказати "модно"...
Патріот на мій погляд це щось більше ніж "нелюбіння москаля"...
Хоч я і люблю Україну, її природу, культуру, людей... я не можу називати себе патріотом.
 

mov

Користувач
Реєстрація
02.02.09
Повідомлення
5
Репутація
0
Патріотизм потрібен завжди, але він не має переходити у фанатизм. Гордість за країну, за її досягнення, любі дії і поступки, які б покращували стан твоєї країни - оце патріотизм, на мою думку...а не кричати у всі сторони, які ми класні, а москалі, поляки,...паскуди і у всьому нам мішають, а ми- патріоти воюєм з ними на словах і більше нівчому патріотизм і не проявляєм. В першу чергу патріотами повинні бути керуючі країною, правда це малоймовірно.
--------------------------------------------
Всех денег не заработаеш,часть придется украсть.
 

Знахарь

Користувач
Реєстрація
28.03.07
Повідомлення
1 165
Репутація
20
патриоты есть!!!!...я всегда мусор за собой убираю
 

Yaris

Користувач
Реєстрація
26.12.06
Повідомлення
458
Репутація
0
Вік
32
*shy* сказав(ла):
чи є ще патріоти?!...
справжніх патріотів нема, і вже давно їх нема, дивлячись на те що роблять з нашої країни, патріотів вже давно нема... є так на словах, щоб покричатищо я українець, чи ще щось, но не більше
 

Peace[Duke]

Користувач
Реєстрація
01.05.08
Повідомлення
26
Репутація
0
Yaris сказав(ла):
справжніх патріотів
яким, на твою думку, має бути "справжній" патріот? дуже цікаво, тому що ти сказав ,що їх немає.....