S
Smile.exe
Ну і дурак! Я би жив би в вашому місті! Мені там подобається... А на щьот пить друг другу морди бить це глядя яка компанія... я знаю багато чел з вашого міста але вони не такі як и каж!
А чому молодь гниє??? Та тому що самі себе гноять! Якщо нема голови на плечах і Бога "в животі", ума в черепній коропці,як кажуть- в аптеці не купиш. Морди б"ють по тій самі причині. І дівчата скоріше дорослими хочуть стати, хочуть показати всім,і подругам і хлопцям,ось я яка...Вмію курити, пити і з хлопцями спати .... А ви відстаєте. Будьте собою, не потрібно комусь щось показувати і доказувати,а то чомусь завжди виходить навпаки.Malyuk_ сказав(ла):молодь гниэ в нашому місті!!!всі або п'ють,або морди одне одному б'ють.а дівчатка вже в 18 років з пузами ходять!!!це не є нормальним!всі не знають квди себе діти...
тікають з міста...
Ну, не беда: вот скоро твой папа станет начальником Нетишинского участка Славутского РЭМа...Я_ПушинкА сказав(ла):Я ненавижу етот город он просто атстой - гязный, маленький, непрактичный.
Что значит "стаёт"? А раньше не было?Я_ПушинкА сказав(ла):Единственное что помагает мне еэто мысль о Пива-Водах, но и ето уже стаёт бычарней.
Грязный...?... открой глаза и посмотри вокруг... или ти дальше Нетешына ни где не бил? По сравнению с другими городами... у нас самый чистий город :-pЯ_ПушинкА сказав(ла):Я ненавижу етот город он просто атстой - гязный, маленький, непрактичный.
Это верно, главное фантазия и умение развлеч себя.zhelezo сказав(ла):Можна придумати куда себе діти, головне фантазія і тверезі, щирі і чисті думки,і місто тут нідочого. Місто як місто. Розваги - це не головн
Eto v otvet mal"chiky Ya- PychinkaMilenchik сказав(ла):naesh, mne prosto interesno, schto tu let cherez 10 zapoesh o Neteshine. Tu navernoe ne yezjal s goroda bol"sche chem na 3 mesyaza?
Neteschin-samui lychiu gorod v mire! Pover" mne! Tu v etom ybedishsya cherez 10 let.
Это не только в нашем городе, а в большинстве городов нашей страны. Это не проблема города. Это проблема государства и всех людей в нем проживающихMalyuk_ сказав(ла):молодь гниэ в нашому місті!!!всі або п'ють,або морди одне одному б'ють.а дівчатка вже в 18 років з пузами ходять!!!це не є нормальним!всі не знають квди себе діти...
хіба це тільки в нас? я таке бачу всюди....:-(slon сказав(ла):Люди все обозлённые и каджый ставит себя выше и круче всех окружающих
Ну а это уже проблема не города, а сущности людей! Их принцыпов и отношения друг к другу!slon сказав(ла):Люди все обозлённые и каджый ставит себя выше и круче всех окружающих.
И мне надоело одно и то-же: негде отдохнуть: наш Нетешин это сплошной отдых - работа, магазины, природа (лес,речка,поле) все в центре, 5-10 минут и ВЫ там где нужно.Cr4sh сказав(ла):хых... надоело читать после 5-ой страницы =)
по всей видимости, большинству высказавшихся просто не приходилось жить в действительно дерьмовых раёнах действительно дерьмовых городов =)
Если б я иза безисходности работал за 500 грн. продавцом в палатке то исключителна впихивал всё простроченное меру и нач.санстанции шоб знали как з жиру бесится и них..а неделать для бедных людейИгорь
Так само намахують простроченими товарами і сервісом як мера так і начальника санстанції
Нещодавно по обличчю отримала тільки тому, що мені подобається творчість однієї групи, цей хлопець просто сказав: "Музон ацтой, а ти **ка єба***а шо таке слухаєш!" А всі його друзі (яких я вважала досить вихованими людьми) дружно заржали.Bazil сказав(ла):запростяка могут унизить, обозвать друг дружку нехорошими словами
Це проблема виховання, і впершу чергу залежить від батьків, а потім школа (Пензлик з "Орбітом" на день УА), вулиця..., і чомусь подобається бути невихованим, комусь напакостити. З такими можна боротись.Kate сказав(ла):Та це вже проблема не тільки нашого міста, а всієї держави...
Kate сказав(ла):Ты должен делать добро из зла, потому что его больше не из чего делать.
Р.П.Уоррен