Оооооооо.... це всі звуки що в мене залишились з приводу цієї ситуації, бо всю решту слів у вигляді матюків я висловлюю вслух сама собі і своїм домочадцям кожен тиждень з п"ятниці по неділю (з тих пір, як це все почалося, не було ще жодного вихідного дня без весілля в Золотих воротах).
Мене це вже так дістало, що я готова їм туди бомбу закласти і стерти цей заклад з лиця землі... От буквально вчора, щоб далеко не ходити, 23.00, виходжу на балкон, музика ВОЛАЄ на весь наш двір (живу теж на Шевч. 24, і ще більше співчуваю людям, які живуть в сусідньому будинку, який ближче до самого бару). Мене вже, бл№, дістали ці Белиє рози, Розовиє рози і бл№ ведучі ті дістали. Кожен вихідний день ось уже не перший місяць весь наш двір мабуть відчуває себе так, ніби знаходиться на весіллі.
Я не можу вдень вікдрити навіть форточку в своїй кімнаті, яка вікнами виходить в той бік, тому що мене вже за№%ла та музика весільна, і фільм якийсь подивитись просто нереально, музика глушить.
Я не думаю, що хоч одна пара, яка там одружується, буде щаслива, бо я собі уявляю, скільки людей кожен вихідний посилає тихих матів (хоча хочеться піти і накричати те все їм там у мікрофон) в адрес тих молодих і того бару вцілому.
Тому, якщо ви збираєтесь одружуватись, подумайте... Якщо це будуть Золоті ворота, то пам"ятайте, що весь час вашого весілля, весь наш двір буде вас стиха ненавидіти.
Я вже сама думала щось робити, в газету писати, чи що.... Але це ж нічого не дасть, блін.
TALIKA, дякую, що підняла цю тему. Сама не хотіла тут писати, бо не змогла б втриматись від купи матюків, ітак не втрималася. Звиняйте.
добавлено через 25 минут
Ха, придумала.. Можна зібратись двома будинками, піти на весілля і закидати всіх помідорами (гнилими). Не повірите, але я готова й до такого!