Люди беріть всі щітки чи шо вкого є,бо як він злість викаже комусь то буде....Lezha_gangstar сказав(ла):А хто шось має проти, тому я злість свою викажу на футбольном полі.......
Люди беріть всі щітки чи шо вкого є,бо як він злість викаже комусь то буде....Lezha_gangstar сказав(ла):А хто шось має проти, тому я злість свою викажу на футбольном полі.......
В мене тільки бита(щитків не має).vasik сказав(ла):щітки чи шо вкого є
Можна і биту.FIFAyer сказав(ла):В мене тільки бита(щитків не має).
Погодка була супер,і не холодно і не жаркоlaim сказав(ла):Тільки погодка підвела трохи холодно а так то ви прикольно грали
оо рвали потроху, але особливої такої стабільності не було ми ще трохи на початку тож мочили, а потім утомились, тай команда Нікітоса вигляділа нармально і виносила, саме невдало зіграла команда "Хлопців в чорному" але то таке главне побігали, пограли, погнали, добре шо так всі зібралися всім дякую.Yaris сказав(ла):наша команда я, васік, лежа і богдан, рвали всі команди.........
vasik сказав(ла):Сьодні напевно самий лутший матч який ми грали.
ну може у Вас і найкращі а я ще свій найкращий ще не зіграв :-pLezha_gangstar сказав(ла):Сьогоднішні матчі напевно найкращі були за всі попередні розом взяті...
Я мав на увазі не свій найкращий матч,а з всіз матчів яких ми збирались:-p3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ну може у Вас і найкращі а я ще свій найкращий ще не зіграв
То ше ніхто не вирішує,а тільки придложилиBogdan сказав(ла):Спочатку треба дожити до суботи , а потім вже вирішувати на скільки....
Та нічо буває а слідуючий мач (полюбе зіграєм) це точно, просто нада постаратись мені і Лайму приходити раніш і все буде нормально!!!Lezha_gangstar сказав(ла):laim і Amator
Ви не ображайтеся на нас, що не пограли
Просто прийшли б раніш тоб ми вас поділили
А так вже ш гра була в розгарі самі ж бачили...
Так наступний матч по любом зіграєте, я вам обіцяю...