vk713
Користувач
- Повідомлення
- 180
- Репутація
- 3
А переважна більшість народу пише і думає тверезо.Avvocato сказав(ла):Да признаюсь, в трезвом состоянии я на форуме не пишу.
Ющенку до гетьмана, як тобі до патріота України (в якій ти живеш, і вважаю непогано), тому він вже не буде президентом ніколи.Avvocato сказав(ла):Доиграетесь ведь, вот выберут гетмана Ющенку на второй срок
??? А чому ніхто (і ти Федот) не рахує кількість народу померлого (примусово) з голоду при достатку харчів і кількість полеглих в часи війни? Перша цифра, мабуть, більша, але пам'ятників (за гроші, податки народу) ну дуже багато. Це справедливо? Я вже не рівняю воїна з місячною дитиною, яка була з'їдена. І в когось ще відкривається рот говорити, що питання голодомору (геноциду) перебільшене?fedot сказав(ла):Все расходы на день памяти Жертв голодомора (установку памятников, переименовывание улиц, заграничные командировки, издание книг для VIP-коллекций, телемарафоны и прочую показуху) могли бы пригодиться:
До речі, побачимо як зміниться ставлення до голодомору і його наслідків в кінці 2009 року. Світова криза нагадає - що таке голод - і без геноциду. Думаю це перш за все це торкнеться східної України. Прикро мені таке передбачати, але =поки грім не вдарить, чоловік не перехреститься=.
добавлено через 8 минут
Добре, геноцид був направлений не на націю, а на територію України. І хто жив тут в той час - виявилось (по роздумам декого) що жили не там і не в той час. Правильно? Тобі легше від цього?PATRICK сказав(ла):думаю що геноцид не був направлений на конкретну націю!!! це безглуздо. ввважаю що то був просто геноцид
добавлено через 13 минут
...........Avvocato сказав(ла):"Помещенные ниже оцифрованные копии оригинальных документов извлечены из фондов российских федеральных архивов – Российского государственного архива социально-политической истории (бывший Центральный партийный архив Института марксизма-ленинизма при ЦК КПСС),
Хто хоче читати повністю цей пост - це №112.
Але це мені нагадує розслідування злочину (ДТП) даїшника теперішньою міліцією, коли слідство перетворюється на адвокатство злочинця.