N
NAS
Ага уже другий рік маємо плить . Ти шо з дубу рухнув! це Ж 1,5 - 2 години без зупинки пливти. Тренери можливо порузумнішали і зрозуміли, що воно нам нідочого.
Тренер Грозився шо ми Обязательно попливемо 7 км.Ше він казав шо хоче зробить це внєзаптно. Шоб ми прийшли і тут бац 7 км. Задовбуться Чекати це само собой. Ми так задовбемся плить шо то ...... А тренера наверно не дождуться до кінця чи подумають і передумають шоб ми стіки плили.Nirvana сказав(ла):там не тошо плавци захяряться пливсти там тренера задовбуться чекати....
Ну і шо з того??~bit~ сказав(ла):мені хоч 11 років, але тренер каже будем пливти 3 км
повір на мому гіркому досвіті це херня...~bit~ сказав(ла):мені хоч 11 років, але тренер каже будем пливти 3 км
повір на мому гіркому досвіті це херня...~bit~ сказав(ла):мені хоч 11 років, але тренер каже будем пливти 3 км
Nirvana сказав(ла):повір на мому гіркому досвіті це херня...
ти думай шо ти говориш тренер каже шо робити то і треба робити.який в тебе гіркий опит мовчавби може і в мене його немає але ти ше не доріс до гіркого опита такшо помалкуй.повний п...дец тобі від того шо нехочеш плавати а не від того шо внеї настрою нема.якби всі плавали так як треба тоді не булоби сумних облич в тренерів...NAS сказав(ла):Nirvana, Напрягають!? Та Наталья Павловна вже забила на нас давно вона з таким обличчям ходить на тренькі, що мені аж дивитись противно
Тарас то в тому й проблема, ніхто плавати не хоче, нас на заняття ходить може від сили 10 чоловік, і це якщо пощастить (не рахуючи малих). І з чого ти взяв , що я не хочу плавати? В мене останнім часом з’явилося бажання плавати, але чую, що там Натал’я Павловна каже, то всяка охота пропадає.AJAX сказав(ла):всі плавали так як треба тоді не булоби сумних облич в тренерів...
нехто неспорить...і так правільно ...шо сказали те і треба робити....AJAX сказав(ла):ти думай шо ти говориш тренер каже шо робити то і треба робити
Це ти точно сказав)))))))))))NAS сказав(ла):V@mpire, Ох ти ж блін обрадував!!!!
А хТО це?! Невже якийсь майстер спорту, Олімпійський призер чи навіть переможець олімпіад?!!!!!