Припустимо, що душа живе в тілі тільки раз.Поясніть мені наступне, - припустимо помирає дитина, іноді немовля - питається за які гріхи вона страждає? Вона ж нічого не усвідомлює і не розуміє...А якщо вона потрапляє в рай - бо ж душа безгрішна дитяча - то за що такі преференції цій душі? Не простіше було б Богу - всіх удитячому віці забрати в рай? Поясніть мені будь-ласка прихильники православя. Буду дуже вдячний...
добавлено через 6 минут
п. с.
Ви звичайно ИдиотЪ вибачте мене якщо в моїх словах ви чуєте гординю і неповагу до Вас - я дійсно не хотів ображати Ваші переконання і релігійні переконання інших людей...
ібо дійсно
добавлено через 6 минут
п. с.
...а ви проявіть приклад християнського терпіння і прощення нерозумних...Для чого відкладувати на завтра те що можна зробити сьогодні? А то не ровен час - призве Бог душу - і не встигнете розкаятися...ИдиотЪ сказав(ла):появляются всякие кредит_с, думающие что они прочитав пару цитат из Нового Завета - поняли суть учения, то всякие болваны Васи Ивановы со своими тупыми агитками, ну как тут не согрешить? Благо если совесть у меня на месте, то я возможно в будущем раскаюсь за содеянное и возможно слезу скупую мужскую по этому поводу
Ви звичайно ИдиотЪ вибачте мене якщо в моїх словах ви чуєте гординю і неповагу до Вас - я дійсно не хотів ображати Ваші переконання і релігійні переконання інших людей...
ібо дійсно
і дуже часто мої емоції беруть гору над розумом...ИдиотЪ сказав(ла):мы народ немощный