Прикольно даже біля Острога ганяють!!!! Я говорив про нашу, біля воєної частини шо строїться. Так, шо нада подумати перед тим як іти туда, бо по їхнім словам якшо вони вже начнуть вдавтись до штрафів то ті пів сумки головастиків шо ти на ловив, перетворяться в кругленьку суму, аж не як не головастиків!!!!!!!!Федька сказав(ла):вчора моїх знайомих поперли з вишки біля Острога
Воно то так, але то не ті люди яким права будеш качати!!!!!acbar сказав(ла):лопці всіх хто приходиить вас ганять на водосховищі посилайте на.....й.
Ти знаєш я би не сказав, головне щоб ти не один був (а то просто можуть накидати пару разків по шиї), а так з ними мона і навіть потрібно говорити і сперечатись. Наскільки я знаю то на сховищі в районі частини, яка будується, вже рибалити можна.FIFAyer сказав(ла):Воно то так, але то не ті люди яким права будеш качати!!!!!
А я знаю шо мого батю гнали і зпід вишки і з гнилухи! Хотя сказали шо норма вилову в любом водойомі 3 кг(а внього було кіл з 10)???!!! Хтось знає справжні норми, правила, закони??? Може хто ссилкой поділиться на ці рибні закони, хтілося б почитати!Fishman сказав(ла):Наскільки я знаю то на сховищі в районі частини, яка будується, вже рибалити можна.
Petake :-) сказав(ла):я граю в мене вже 32 розряд і 20 виграних турніров .
Проглянув(все не читав бо 36 сторінок, та багато лишнього), але поняв шо нечорта не поняв! Зрозумів тільки одне - Рибохорона сама, незалежно від законів може вирішувати кому де можна ловити Рип, а кому не мона(тоїсть простолюду)!Fishman сказав(ла):На ось почитаєш і з нами поділишся